I try.

försöker och försöker, men till vilken nytta? egentligen så kanske man skulle ha föds stum. Då kan man inte säga något dumt, eller något över huvud taget för helt ärligt verkar det inte spela någon roll längre.
Eller är det så illa att jag inte syns så väl eftersom jag inte söker den bekräftelsen.vem vet inte jag.
vem vet inte du, heller.
So Long Suckers
vi finns här och det hoppas jag att du vet.

Vi är vårt liv.

Tänk  vilket underbart liv man skulle ha ifall man var störst bäst och vackrast, förstod precis hur alla tänker och aldrig gjorde fel? Det hade nog inte varit så kul egentligen, aldrig få igång en diskution om någonting eftersom alla redan visste att man hade rätt, aldrig få mäta sig med någon eftersom alla redan visste att man skulle vinna. Inte heller skulle man få överbevisa sig själv och bli glatt överaskad över att man gjort något man inte klarade av för man var redan bäst på allt. Fy vilket skitliv du måste ha.

Alla är vi mer eller mindre dumma, grejen är ju att lära sig av sina misstag och faktiskt inse att man långt ifrån alltid har rätt.


Jag ursäktar så mycket över mitt hemskt frånvarande bloggande. Det händer så mycket annat just nu att inspirationen faktiskt inte har infunnit sig.

livet leker, eller hur var det? Äh igentligen ska man väl inte klaga, jag mår riktigt hyfsat just nu, allt bara flyter på och det som händer det får fan hända. För hur mycket man än vill ändra på det så är det nog inte så mycket man göra åt allt som händer här i livet, Go with the flow!


Jag känner mig oerhört duktig över att jag faktiskt har hållt i mitt motionerande. Ilska är en väldigt bra motivation måste jag säga. Sen är det faktiskt så jävla illa att ifall jag inte gör något åt min kropp snart så kommer ryggen att bräcka så det bara sjunger om det inom snart. Jag har ju hällre lite träningsvärk än en rygg som inte håller sig rak.

Ponnytrav i morgon, jag ska fota. det blir spännande då jag egentligen inte är så bra på att få nå snygga bilder på ponnysarna, dom är som så oglamorösa på något vis. Äh det blir säkert bra, ska bli riktigt kul att fota ilag med Jönehag, kanske kan sno åt sig lite tips! :P

Monica  har tittat över Peggipoo och var mycket nöjd med hur hon såg ut nu, speciellt om man jämför med hur hon såg ut för ett år sedan:D. Men det var ju även lite synd för då har vi ju fortfarande inte fått reda på vad det är som gör att hon travar dåligt. Ska köra fort ilag med Cattiz och Timmen i morgon så får vi se hur hon känns då. kan hända att det lilla Monica var på henne hjälpte ändå. Annars blire nå allmänbehandligstjosan. blire inte bättre av det får vi väl prova åka en sväng till kliniken, blir Dannero den här gången kan jag lova!!

Snärtis ska starta igen!! Poänglopp i Umeå, bara 7 hästar med så det torde ju inte bli så struligt, 1a spår igen så vi hoppas han kan ta ledningen. Två stycken har gått runt 34-35 men en står på 20 meters tillägg och den andra 40 så vi hoppas att dom håller sig där bak!

Aja nu måste jag nog fan gå och lägga mig eftersom jag ska upp i möra... Jobbigt värre, sova söndag!!!!

So Long Suckers!!


FUCK YOU!

Jahapp, nu var mognadsnivån på minus igen, men tamefan det kan jag leva med för det kändes så jävla bra!

Pojkar är skit, det har jag och Cattiz kommit fram till. Men dom verkar ju ändå ha det ganska hyfsat så let's try their lifestyle! Kom igen alla som är på! Nu är det våran tur att vara svin.

Jag har extrem körahästabsitines! Det rakt kliar i fingrarna på mig när jag ser folk vara ute och köra, Jag höll på att bli tokig när jag stod och tittade på provlopen igår. Uscha, vill upp igen NU!

Party Party all weekend long! Nice som fan, taggad som ett as!! Blir en riktigt rolig folkblandning hemma hos Cattiz på lördag, hur alla ska få plats är ett mysterium men det löser sig nog,där det finns hjärterum finns det stjärterum. Bara jag slipper städa:P

Ska klippa mig i morgon tror jag! Efterlängtat som satan kan jag säga, ser ut som ett kråkbo i skallen nu. Och inget kan man göra åt det själv heller, spelar ingen roll vad jag kletar ner i håret står det likförbannat åt alla jävla håll. :P


Nej nu blire sängen innan jag somnar med datorn i knät igen.


So Long Suckers!


Det löser sig, och gör det inte det får vi ta det då!


Livet leker!

Wiie allt går som på räls! Jag går på en skola som sysslar med falsk marknadsföring och diverse andra skumma saker, jag har en nått som inte hör av sig, har har en häst som det är något fel på och en arm som är av, sprucken eller något annat. Mitt liv är lite luddigt just nu, i know!
Men med mitt nyvunna självförtroende och min nya inställning till livet känns det som jag tar allting med en klackspark. Orka bry sig, det kanske löser sig och gör det inte det så får jag väl ta dom problemen då. Inte så jävla lönt att hålla på och grubla i förtid!

Har fått tid hos sjukgymnasten den 21a för att plocka av gipsskenan. Hmmm det är V75 den 12e så då åker gipset av, iaf tillfälligt. Jag måste ju för tusan Fota. Jag kan ju inte hålla på och mesa runt hur länge som hellst, någon nytta måste jag ju försöka göra! Får se sedan hur ont jag har om jag kanske låter den vara avtagen eller om skiten åker på igen. Beror väl kanske på hur mycket alvedon man käkar? :P Nej nu ska jag inte bli kaxig här, det känns ändå ganska viktigt att det läker ordentligt då jag faktiskt behöver kunna använda armen i framtiden med, inte bara på V75.
Men lite duktig har jag faktiskt varit. Städat Ulf Arnes selkammare (Tack för hjälpen Cattiz)! Gjort iordning kompletta huvudlag till alla hästar så nu fattas det bara ordentliga krokar och lite namnlappar!

Jobba i morgon, på travskolan! Long Time no see typ, ponnyridning på torget från kl 10 till 18 med full lön! Lyx! sen blire jobb på lördag också från 10 - 16 ! känner hur pengarna rullar in.  :D

Nej nu börjar batteriet i datorn svika mig och ids inte gå och hämta laddaren, hela vägen från köket till vardagsrummet & tillbaka. :P


So long suckers!!!!!!

"Hoppa om du vågar riskera ditt liv"

"Jag har en egen vilja
Jag behöver aldrig fly"

Jag har nu spenderat kvällen med att lyssna på riktig gammmusik. Men Uscha vad bra den är, och sen blir det lite jobbigt tänkande för hjärnan. Det är väl kanske det som är skillnaden mellan lite äldre musik och dagens, förut skrev dom låtar som faktiskt menade något. Nu ska det bara gå så fort som möjligt med så mycket bas som möjligt. Mycket tråkigt tycker jag.
Musik är till för öron, hjärna OCH hjärta!

Gah är det pinsamt att man längtar till skolan i morgon? Sådär så det pirrar lite i magen. Sen så är ju inte längtan alltid positivt. Jag längtar självklart eftersom en viss person kommer vara där. Men sen längtar jag även till när jag får trycka tillbaka vissa personer till underjorden där dom kom ifrån. Jag längtar efter att min hjärna ska få jobba lite och lösa lite problem som kanske inte bara har med vardagen att göra. Ja helt enkelt längtar jag efter mycket, både på gott och ont! Sen kan ju mkt av längtan ha med mitt spirande humör att göra. För faktiskt så käns det som att inget kan stoppa mig nu. Jag klarar det jag bestämmer mig för och skulle jag inte göra det på första försöket så får jag prova igen.
Nu hoppas vi bara att den inställningen håller i sig, jag tror faktiskt det för den här sommaren och året har förändrat hela mitt sätt att vara.

Nej nu tror jag att jag ska gå och sova en stund så man kanske faktiskt kommer lite utvilad till skolan i morgon.

So Long Suckers!

RSS 2.0