3 proppade dagar!

Vi kan ju börja med att Peggibajs gick provloppi lördags:D Hon var superduktig, vann över Gidde LJ med en nos. Gidde var iofs bara med för kul typ men ändå:P Hon skötte sig superfint och kämpade hela vägen och det är huvudsaken :D

Senare på lördagkvällen var det middagstajm hemma hos mig med släkten + Cattiz ;) Sen så blev det Miniparty hemma hos Cattiz! Jag kan säga att jag götrivs när det är sådär jättelämpligt med folk runt omkring mig, folk jag känner, folk jag kan prata med, folk jag TRIVS med! Sen så hade väl kvällen kunnat sluta bättre men som Cattiz säger: Det ska ju komma någon gång! Jättetrevligt kväll!

Söndag: Johanna ringde och väckte mig 11:27 och sa åt mig på skarpen att gå ner till domsjövägen! Gah. Väckte Cattiz och frågade om hon skulle med till ridskolan, jag hade ju lovat Johanna att vara hästskötare åt Jäger:P Nej Cattiz mådde inte sådär jättebra så hon skulle stanna hemma. På med kläderna och ut i kylan! Great! :D Jag hade iaf en rolig dag på ridskolan! Det är dock lite pinsamt att se hur många av "ridmänniskorna" som har superdålig koll! Maria du måste skicka filmerna till mig!

Sen så åkte jag hem, käka lite och åkte till stallet! gjorde vid och masserade den duktiga hästen! hem och SOV!

Måndag:
Åkte ut på solänget vid 7, släppte ut och gjorde klart i stallet tillsamans med min moder! Sen blev det OnOff för vi täntke köpa den där nya datorn som jag och pappa hade kollat på i Fredags, vi hade fått erbjudandet att köpa den innan dom fick hem dom eftersom dom var nästan säker på att dom skulle ta slut. Men eftersom Pappa är en snåljävel så tänkte han fan inte betala för något som han inte fick med sig hem! CPCPCPCPCPCPCP! Tror ni inte att dom var slut? Och dom tänkte inte ta hem några fler heller! Gah!
Jag ringde och skällde på pappa och tror att han fick lite dåligt samvete för när han kom hem så talade han om att han hade beställt en likadan på nätet:P

Åkte hem och åt lunch innan jag och mor åkte på solänget igen. Jag skulle dricka kaffe hos Ulf och mamma skulle hjälpa Pelle med småhästarna. Sen skulle vi ut och köra/ rida!
Jag gick till Ricky och surrade ett bra tag innan morsan kom och sa att dom var klar!
Packade upp nyvagnen (ska ta kort på den någon dag), selade på och åkte ut!
Peggan har ju lite bekymmer med karledsinflamationen och "superrugan" som hon hade mitt fra mpå kotan lossnade i lördags och blir infekterat oavsett hur mycket vi tvättar och grejjar, hon är ganska risig från början när hon travar men det blir bättre efter en stund! Santana var typ helt galen! hon bockade och grejja, jag förstår inte varför morsan ska rida den där jävla hästen när hon inte är nå snäll. risken att min mor dör ifal hon ramlar av är ganska överhängande. Jag ska Fylla på min mobil så att jag kan prata med Linda och Julia och se när dom kan komma och rida på hon någon gång! Hon har ju ett rykte om sig att  inte vara nå snäll men jag tror att det går bra nu då hon är riktigt fin i ryggen!

Sen så blev det inte nå mycket mer gjort igår då jag somnade på soffan typ klockan 6! sov till 12på natten, var vaken 4 timmar, sen somnade jag igen och sov till klockan 12på dan:P cp i know!

Nu så sitter jag här och väntar på att Pappa ska ringa och säga att min nya dator har kommit! den var i Ånge vid halv 1 så den borde ju komma idag :D Wiie!

So Long Suckers!!!


Nervig!

Jag är nervös! Peggibajs ska gå provlopp i morgon och jag är jättenervös, hur ska det då bli när hon ska till å starta? Gah! Jag fick lite panik när Ricky hade skrivit och berättat att han inte kunde köra henne! Tur att jag har Pelle, han är en stjärna. Så det blir Per-Erik Wågström i sulkyn, om han inte luras och tvingar mig köra henne själv vill säga!

Jag har fått visa leg idag när jag handlade cigg på statiol i själevad! Wiiie! Äntligen.

Nää vafan, skrev så himla mycket igår så jag har skrivtorka idag!


So Long Suckers!!


Nu blickar vi framåt!

Nu är julen avklarad! Jag är faktiskt mest lättad, jag tycker att julen är en jobbig tradition för det mesta. Bara massa stress och jävulskap!
Men nu är den avklarad så man kan pusta ut lite;)

Nu så ser vi fram mot ett nytt år!
Det känns bra med en nystart. Det här året har gått ganska tungt på några fronter. Jag satt och läste gamla blogginlägg från i somras.
Det högg lite i hjärtat då jag läste om Acke, allting har som blivit så seriöst med Peggan. Ska det vara så bara för att det är en storhäst? Med Acke kunde jag vara ute och lulla runt på stallbacken i flera timmar om det ville sig, det är som inte samma sak med Peggan. Jag kände Acke utan och innan, och han kände mig precis lika väl. Vi matchade på ett sätt som jag nog aldrig kommer matcha med en häst igen.
Jag kommer så väl ihåg kvällen när jag bestämde mig för att Johanna skulle få ta över "mitt liv", jag satt ute på altanen och rökte när jag började fundera på ifall jag verkligen var rättvis mot både honom och mig själv ifall jag hade honom kvar. Jag ville ju hålla på med trav och han tyckte bevisligen inte att det var kul. Skulle jag ha kvar honom för min egen skull när jag visste hur bra han skulle ha det hos Johanna. Jag kan lova er att tårarna rann! (det gör dom nästan nu med.) Men jag känner verkligen att jag har tagit rätt beslut, det är värt alla tårar när man ser hur bra han har det!
Det är nog faktiskt det största som har hänt mig iår!

Sen så köpte jag ju Peggan! Ett val som jag faktiskt har ångrat flera gånger sedan jag köpte henne.
Jag var så himla osäker på ifall jag verkligen skulle klara av att ha en egen storhäst!
Hon började ju som sagt med att sparka mig i magen när jag var ute och gick med henne på stallbacken. Då började tankarna snurra på ifall jag verkligen gjorde rätt som hade köpt henne.
Sen så slog hon en gång när jag körde henne, var nu riktigt osäker på min förmåga att klara av denna häst.
Några veckor efter det så slog och så att hon fick ena benet över skalmen och jag och Cattiz fick plocka av hon alla grejer medans vi låg i ett dike vid Hägges och gå hem. Då var jag näst intill säker på att jag inte skulle klara av det här, jag var nog bara centimetrar från att ge upp! Det var som droppen. Jag var rädd för att köra Acke i två års tid och jag ville verkligen inte behöva ha ont i magen varje gång jag skulle ut och köra den här hästen också!
Dock så är det tur att jag har Pelle måste jag säga! Han ställde upp på mig och körde henne första gången då jag inte visste om hon var rädd för vagnen och har även peppat mig med ord många gånger sedan dess.
Jag erkänner att jag var nervös ganska länge efter att det hände, men nu rullar det faktiskt på riktigt bra!
Nu är det slaggjord på och Anna med ett nyvunnet självförtroende i vagnen!
Jag har bestämt mig, Jag ska klara det här!

Praktiken hos Ulf Arne Johansson har gjort mig stark! Inte så mycket fysiskt som psykiskt! Jag har lärt mig att ta lite plats för att synas och att jag faktiskt är ganska hyfsad på det jag gör! Jag har utvecklas enormt i den praktiska hanteringen av hästarna och det sitter nog mycket i att jag tillåts göra fel. Ulf Arne är en man av få ord men dom ord som han säger är verkligen värda att lyssna på! Jag har oftast bara fått veta vad det är som ska göras i stallet och sedan själv fått lista ut hur det ska lösas. Det har inte gått jättebra alla gånger, men Ulf gör ingen stor sak av det utan då får jag lista ut ett bättre sätt att göra det nästa gång istället. Tro mig, det lär man sig så mycket mer på än om man har någon som går runt och berättar för en precis hur man ska göra allting, man lär av sina misstag.

Frodo Bagger!
Jag satt och tittade på mitt "prisskåp" som mor har gjort ordning åt mig. Jag har kört in mer färgglada rosetter och pokaler iår än dom andra åren sammanlagt tror jag! Frodo var en underbar häst att köra och det var synd att det fick ett sådant abrubt slut på det hela. Men det är nu historia för mig. Det var inte jag som gjorde fel och vill dom inte ha min hjälp så är det deras beslut. I´m over it!

Cattiz ska ha en stor eloge för att ha stått ut med mig hela det här året. Jag känner ibland att jag vill strypa mig själv för att jag är så dryg, hur känns det då för henne? Hon gör ett superjobb. Hon ställer upp i ur och skur, det finns lite sura miner här och där men ser man igenom det så ser man en helt underbar människa! Världen är fattig på sådana som du!
Tack för att du finns!

Kärleken hade kunnat få rullat på lite bättre än den har gjort iår. Fick mig en ordentlig törn i höst men klev upp och blev ack så mycket starkare efteråt! Det som inte dödar stärker! Jag umgås med mer folk nu och det känns bra. Kanske inte världens bästa umgänge alltid men sitter jag ensam hemma kommer jag aldrig att träffa någon. Det löser sig!

Jag tycker trots allt att det har varit ett riktigt bra år! Jag har lärt mig otroligt mycket och därigenom vuxit några centimetrar.

Nu är det snart ett helt nytt år, en nystart med nya utmaningar! Förhoppningsvis blir det ett lika bra år!

So Long Suckers!Mitt liv


© Anna Brandell

God Jul!

GOD JUL!Som en liten Julklapp till alla er läsare så tänkte jag bjuda på några riktigt sköna låtar! Båda självklart gjorda av VOLBEAT!God Jul Suckers!

Vafan!

Jag tror att jag har gått runt och funderat på minst tre saker idag som jag tänkte att det här bara måste jag skriva på bloggen! Det är säkert mer än tre! 
Tror ni att jag kommer ihåg något av det nu? nää! Fan! jag blir ju mer och mer senil för varje dag som går. Ändå så löser jag faktiskt typ ett sudoku om dagen. Ska man inte bli typ smart av sådant?
Men det värsta av allt är att det är typ jättedjupa saker jag går runt och funderar på. Fan vad arg jag blir.
Ska nog kanske gå runt med post it lappar och skriva upp allting jag tänker på så att hela skiten slutar med att jag går runt i en kostym av post it lappar. Wiie jag behöver inte köpa nya kläder!


Anna goes 80år! Dom säger ju att tiden går fort när man blir gammal. Jag har bytt brodd på Peggan idag och vips så blev jag 80 år gammal, det är inte illa pinkat!
Tur att det var bara Maria och Morsan i stallet medans jag höll på för när jag till slut bara inte orkar mer men ändå har 2 brodd kvar att skruva dit har jag lagt till mig med en dålig ovana. Jag skriker, och det är inga mestjej-skrik kan jag lova. Mer typ som tyngdlyftarna på TV. jag ska nog börja growla i vårat band.

Nej fyfan, varför sitter jag uppe till klockan tre för att lyssna på skitmusik på youtube? jag har ingen aning.

So Long Suckers!


© Anna Brandell

Vart är julkänslan?

I dagens morderna värld verkar julen mer handla om hur mycket och dyra presenter man kommer att pressa ur sina stackars nära och kära.
Jag har nu sedan tre år tillbaka gått till kyrkan på julafton! Där kan jag lova att det finns stämning, där handlar det inte om ifall just du har köpt alla dom bästa julklapparna eller inte! Det är en tradition som jag tänker hålla på även iår! oavsett hur besvärligt det blir!
Dock är det lite tråkigt tycker jag att jag har så väldigt svårt att få med mig mina nära och kära till kyrkan, dom kanske tror att dom blir smittade av pesten om dom går dit. Mycket tråkigt!
Jag tycker att vi i våran familj har gjort en väldans bra deal! Vi köper inga julklappar, vi köper 5 trisslotter var och är det någon som vinner något så delar vi på det! dock så har vi inga småbarn i familjen.

Något jag kommer att sakna  den här julen är Björn och Lars, dom tar alltid med sig en viss stämning när dom är här. Dom gör som familjen komplett vid sådana här tillställningar! Även fast vi inte träffar dom så mycket så känns det alltid som att något fattas när dom inte här vid jul!
På tal om det så måste jag väcka min hjärna och komma ihåg att ringa och tacka för presenten! (SenilAnna strikes again!)

Äntligen har vi fått lite snö igen! Jag är så less på halkan att jag vill bara spy ibland, det finns nog ingen som har sådan dålig balans som jag!
Jag har iofs bara ramlat en gång i vinter och det var när jag stod still!! Fråga mig inte hur jag lyckades med det!

Cattiz, jag är arg på dig! Men det vet du redan:P Det här kommer du få äta upp, om och om och om igen!
MOHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! (Ond)


Jag tänker mycket på Jonte just nu. Tycker så otroligt mycket synd om honom! Man vill finnas där och stötta även om vi inte känt varandra så länge, dock så räknar jag med honom bland "folket i min närmaste omgivning" och ni är inte så många!. Men jag är alldeles för feg, jag vet inte hur jag ska hantera sånt här!
Jag vill ju då hemskt gärna vara den personen som finns där och stöttar men jag vet helt enkelt inte hur jag ska göra.
Förlåt


 det blir ett väldigt dämpat:
so long suckers.


Tack brudar!

Det är det enda jag kan säga! Tack brudar! jag är verkligen superglad för det ni gjorde för mig igår! Allt var så klockrent!!
TACK!

Ikväll har jag firat min 18årsdag med släkt och familj! Mormor skulle bjuda hela släkten på julmiddag hemma hos henne idag så då passade vi ju på att slå ihop hela skiten:D blev riktigt lyckat, dock lite svårt att få ner en tårtbit efter all god mat! :P

Jag känner mig fortfarande bara en dag äldre och efter att ha varit på "Plattan" och sett diverse jämnåriga  tjejer lite halvt i fyllan så borjar jag undra ifall det är jag som är för gammal/tråkig för min ålder eller om dom är efter sig?! (mina vänner får för guds skul inte ta åt sig!)Värt att funderas på!

I morgon drar jag mig ner till Bergsåker med travskolan!
Sen blire Party hos cattiz? har glömt att fråga hon kom jag på nu.... det löser sig!!

Tack alla för alla fina presenter!

So Long Suckers!!©Anna Brandell

Hunden och kattens dagbok!

Hundens dagbok:

07.00 - TJOHOO, promenad! Det är det bästa som finns!

08.00 - TJOHOO, hundmat! Det är det bästa som finns!

09.00 - TJOHOO, ungarna är uppe! Det är det bästa som finns!

12.00 - TJOHOO, leka i trädgården! Det är det bästa som finns!

14.00 - TJOHOO, åka bil! Det är det bästa som finns!

15.00 - TJOHOO, ungarna kommer hem! Det är det bästa som finns!

16.00 - TJOHOO, leka med en boll! Det är det bästa som finns!

17.00 - TJOHOO, matte och husse kommer hem! Det är det bästa som finns!

18.00 - TJOHOO, hundmat! Det är det bästa som finns!

20.00 - TJOHOO, bli kliad på magen i soffan! Det är det bästa som finns!

22.00 - TJOHOO, sova i mattes och husses säng! Det är det bästa som finns!


Kattens dagbok:


783:e dagen i fångenskap.....

Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medans jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat. Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag skall lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon skall jag äta ännu en krukväxt.


Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp. Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna nästa gång. I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans framtvingade jag en hårboll i deras favroitfåtölj. Kom ihåg: lägg en i deras säng!


Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de skall gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.

På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst. Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottsstycken från deras kriminella planer. Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som 'allergi' - jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.


De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar. Hunden släpps ut regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven. Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar. Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet. Men jag kan vänta! Det är bara en tidsfråga innan mina planer infrias...


Ny look!

Kreativiteten har gjort en sväng om i mitt huvud igen! är inte jättenöjd med resultatet men alltid skönt med lite förändring, och FÄRG!!!!

Ridit idag:D Jag och Skrutti eller vad han hette kom faktiskt riktigt bra överens idag :D Men jag kommer ha mycket krämpor att parta bort i möra!

nej fiiifan! nu ska jag sova så att jag är laddad till tusen i morgon kväll!!!

Fyller år i morgon!!! spännande!

So Long Suckers!Volbeat - Broken Man And The Dawn

Dom ska DÖ! eller ännu värre!

Jag har nyss sett på Insider och kvällsöppet med Ekdahl, vi börjar med Insider.

Dessa förbannade jävla idiotjävlar ska ju dö! eller åtmindstonde smaka på sin egen medicin! Jag är så arg så arg att det finns inte! Hästar måste ju vara bland det vackraste vi har på denna jord, vem kan vilja dom något så ont?
Jag säger som gubben som ägde hästen när dom frågade vad han skulle göra ifall han träffade personen som gjort det igen. Han svarade bara: Jag skulle märka den.
Precis! jag skulle märka den jäveln i pannan där alla ser det! han skulle få gå runt varenda dag och visa upp för alla att det var han som stack in den där pinnen i arslet på den där hästen! Och tro mig, jag skulle tvinga ut den jäveln på gatorna, jag skulle binda fast han på torget i stockholm och alla jävlar skulle få göra vad dom vill med han! Fy fan säger jag bara! sånt där folk ska inte få gå runt på dessa marker!

(rökpaus)

Kvällsöppet med Ekdahl:
Nu så har ju tydligen två vittnen tagit steget fram och vågar faktiskt visa sina ansikten för svenska folket! Dom har tydligen varit med och selat ut hästar som dom misstänker att dom använt grisfösare på. Dom har aldrig sett det göras och det mesta verkade vara hörsägen. värdelöst, sen så var det mest smutskastning. Dock får ju TV4 snart ge sig. jag skulle vilja se ett program som handlade om det goda inom travsporten, för trots allt så finns det jur ganska många bra sidor av det hela med!

Nogskrivet om tv!


Körde Peggan i Tisdags och hon var riktigt jävla bra! Det blev rakt varmt i magen när jag var ute och görde! och det var inte gaser:P

Dock så kommer det alltid nått litet bakslag så fort min häst känns bra, börjar dock vänja mig vid det nu.
När jag kom till stallet nu ikväll så var hon klabbtjock från kotan och ner i höger bakben. Början på en karledsinflamation och morsan hade naturligtvid varit där och klöst i rugerna så det ha bleve infekterat. Så nu blire grönsåpa för hela slanten! Ni får hjälpa mig att hålla tummarna för att det går över fort!
Ifall det inte strular allt för mycket med karlederna nu så ska hon gå provlopp den 27e! :D hoppas Ricky eller Frida kan köra för annars så får jag nog vackert ta och kravla mig upp i sulkyn själv och köra, Vill inte vill inte vill inte....


Nej åka ut till västanå och rida islandshäst i morgon igen! ska bli kul!
Så nu så ska jag sova när jag har fått utlopp för alla mina agressioner för ikväll iaf, tills någon stackare srar upp ämnet för då brinner jag väl av igen!

Johanna, jag hjälper dig så ska vi fan börja vaka eller något!

So Long Suckers!


Avis

Jag blir lite avis på Cattiz nya blogg. Måste ta tag i skiten och göra om min blogg med.
Kolla in den här: Cattiz Stattin


Det är ganska spännande vad man får höra vad man tydligen gjort ibland;) ähh vafan han kan ju få leva på det ett tag :P


MANGE SCHMIDTH - GÖMMA MIG

Det som spelas mest i lurarna hemma hos mig just nu! sjukt najs gung i den!


Kreativiteten är på topp!

Ja det verkar som att jag är en riktig jävla nattmänniska!
Har just precis bleve klar med Cattiz nya header till bloggen och jag blev faktiskt riktigt nöjd! Tänk om jag kunde vara lika kreativ när jag ska göra något åt mig själv.
Cattiz känner jag ju ganska väl vid det här laget och vet vad hon gillar och så, det är värre med en själv. Det är ju kul att ha något som representerar en själv som man sammtidigt tycker är snyggt. Svårt! Men jag hoppas att Cattiz blir nöjd med den iaf!
Att typ sitta och lösa sudoku mitt i natten är inte heller något problem! hjärnan är på topp den här tiden på dygnet helt stört!

Nej men nu ska jag gå och kissa å lägga mig för att sova, I SÄNGEN! för en jävla gångs skull! morsan har julstädat nere så då kan jag ju vara så pass snäll att jag sover uppe på mitt rum ;)

So Long Suckers!


En bild på headern jag har gjort åt Cattiz.


© Anna Brandell

Livat värre!

Party hos Cattiz igår! Vi hade väldigt trevligt tyckte jag! Dock så hade jag promenerat iväg för att träffa en vän då Jonte nog hade fått lite väl mycket dricka i sig. Maria och Bea kom och hämtade han men han mådde väldigt dåligt senare på natten så då blev det sjukan istället. Dock så gick allting bra!
Nästan alla får snefyllor någon gång. Man ser aldrig gränserna förren man har gått över dom!

Körde Peggis idag :D kändes mycket bra faktiskt! pigg, glad och travade bra trots dålig bana! Great!! :D Första tusen efter 1,40.  andra tusen efter 1,35 och sista tusen efter 1,28 och då var hon inte speciellt trött. Dålig bana och bajstung vagn!

Nästa stora anhalt idag var ridskolan! Luciashow! Wiie, NOT! det långtradigaste jag har varit med om på länge!
Sen så åkte jag, Cattiz och Julia upp till Jonte och hälsade på för att kolla hur han mådde och kanske ha lite lucköppning ;)

Det känns verkligen som att jag har typ 50 hjul i snurrning samtidigt men när jag sorterar ut allting jag ska göra och planerar lite så inser jag att det faktiskt inte är så mycket trots allt!

Jag hade nog kunnat begå mord i torsdags! helt seriöst. När Cattiz åkte hem till Louis efter att vi varit på sliperiet berättar han för henne att jag, Cattiz, Louis och Purko har stått på samma balkong som en av dom jävlarna som misshandlade hästarna ute på alne herrgård! Louis hade tänkt berättat det när han stod där ute men lät bli då han var orolig för att jag och Cattiz skulle göra något som innäbär långa fängelsestraff!
Jag lovar att jag inte hade tvekat i en enda sekund bara jag vetat om det! Är så arg på mig själv att jag inte kommer ihåg hur pojkjäveln såg ut. Fy fan vilka jävla idioter det finns!

So Long Suckers!
När man trycker ner andra för att känna sig större är den som är minst en själv.

Yeahaa!

Jag har suttit på en häst idag:D för första gången på typ ett år! islandshäst men häst ändå! Var faktiskt riktigt roligt, kändes dock lite knäppt att dom hade svårare för att trava än typ passa.
Jag kommer att ha träningsvärk i morgon kan jag lova!

Skolan efter det, tittade/sov på Hajen! Ok jag sov mest:P Sen gjorde vi litegranna på projekt och företagandelektionen.
Efter det så blev det Max för mig och Cattiz! Mums!
Hem, hämta gitarren och sliperiet nästa! var bajsnervös!
Spelningen gick över förväntan och vi fick mycket beröm efteråt!
Dock så såg jag en människa som jag helst inte vill träffa. Det är inte hennes fel att han är ett svin men man kan väl få vara lite grinig ändå!
Louis "samtal" med na var så jävla klockrent!

Nej fyfan! Hovslageri på förmiddagen i morgon och sedan party hos Cattiz på kvällen, blir fett najs! Jag kommer både ha träningsvärk och vara bakis på lördag! Great!

Nu blir det South Park tills jag somnar!


So Long Suckers!!


Det är fan inte sant!

Nej och förhoppningsvis är det inte det heller!


Det är svinigt kallt ute och jag håller på att frysa ihäl! Varför ska det vara såhär kallt? är det någon över huvud taget som får ut någonting av det? Dags för lite mer "global warming" kanske.
-3 grader är alldeles lämpligt!

Jag kommer nog att bli seriemördare när jag blir stor! Dissikerade hästben idag på biologin :D Det är faktiskt jävligt intressant att se hur det faktiskt ser ut på insidan! visst, det luktar inte så gott men det är det värt!

Repning med bandet ikväll och fick reda på att jag och salome tydligen har spelning i morgon! Haha!
Sen så har jag ingen jävla aning om hur fan jag ska lösa morgondagen. Fodring på solänget som är stäng för misstanke om A2, sen så ska jag åka ut till västanå och rida islänning. Jag har bara en jacka och ingen möjlighet att åka hem och duscha emellan. Kan någon lösa det åt mig Tack?!

Äh bajstråkigt inlägg idag, det får ni leva med HA!

So Long Suckers!

Tomten är far till Annas barn

Ja jag säg då det, mådde illa i morse och har haft humörsvängningar så det ryker om det hela dagen:P Lite huvudvärk på det så är kakan bakad! Och ja Tomten är OCKSÅ far till mitt barn!

Jag behöver helstängt! jag har på tok för mycket att okynnesglo på. Ni som vet förstår och resten behöver inte bry sig ;)

Körde Intervalls med Peggibajs i lördags:D Kändes fin även fast jag körde för fort oavsett hur sakta jag tyckte det gick, det var helt omöjligt att köra 1,40 tydligen! Måste öva lite på min fartbedömning tror jag.
Blir Intervaller i morgon med ifall inget oförutsett händer!

Körde ValleBalle och BajsBoella idag :D runt uppe i skogen och hur Emelie fick Valle till att slå är för mig ett mysterium! snällare häst går fan inte att hitta tror jag, peppar peppar.
Mosilver åkte idag :'( Känns ltie tråkigt då han visade sig vara en sådan pärla att köra! Jag som hade tänkt tvinga med Evy ut på en åktur men det känns ju inte så roligt att ta Peggan då jag inte själv litar på henne till 100% längre.
I morgon är det snärtis tur att gå i skogen! Han är så rolig att köra där, som en helt annan häst, bara glad och tycker att det är jättekul! :D Stjärnan!

Nej just nu sitter jag bara och skriver mest för att jag inte ska somna! Jag har vänt på dygnet lite då jag somnade på soffan ca:19:00 igår och vaknade 02:00, har varit vaken sedan dess. Så nu är jag alltså TRÖTT!!! men blir ju inte så lyckat ifall jag somnar ännu tidigare ikväll! ähh vafan jag torde ju inte somna så länge jag har datorn i knät!

Nej det här går inte, blir bar flummigt och ingen orkar läsa det.

So Long Suckers!


© Anna Brandell

Pain in the head!

Sitter här och har nu riktigt jävla ont i huvet! Jag är mesig som satan när det gäller just huvudvärk, jag har inte ont i huvudet speciellt ofta så när jag väl har det är det faktiskt jättesynd om mig ;)

Snärtis är en riktig stjärna, han är så go att man bara vill äta upp han. Så länge man inte försöker lyfta bakbenen ;) Jag funderar på att göra ett ryck och kanske rida på han någon gång, fast han kanske går av på mitten om jag sätter mig på han ;) var längesedan jag red nu men känner mig faktiskt långt ifrån taggad att rida på nå jävla islänningar, jag har aldrig gillat dom och kommer nog aldrig att göra. Tacka vet jag nordisar, det är riktiga hästar det!

Äntligen har jag tagit tag i mitt fotande igen känns det som, fotofingret har haft lite semester. Jag blir så deppad såhär när det börjar bli mörkt för jag tycker att bilderna blir så dåliga :P
Måste dock göra ett ryck när det gällar inhandlandet av ramar! ligger efter. BIG TIME!


Äh slänger in en bild och lägger mig och sover.

So Long Suckers


längtar tillbaks tills sommaren!
©Anna Brandell

tankspridd som vanligt.

Idag har varit en tankarnas dag.
Jag har funderat mycket på vad som sades i Kalla fakta igår men tror faktiskt att jag fick ut vad jag tyckte ganska bra i min kommentar ändå.

Sen så satt jag och funderade lite på hur man uppfattar folk och inte minst hur folk uppfattar en själv.
Det jag alltid har varit rädd för är att folk ska tycka att jag är falsk. jag gör verkligen mitt bästa för att i alla lägen hålla mig till vad jag tycker och hålla på mina principer. Dock har jag ju ett litet problem. Jag vill vara alla till lags, hela tiden. så ibland kör det ihop sig för mig och då käns det som att jag sviker alla runt omkring mig.
Jag tror att folk i min närhet kan tycka att jag är lite burdus, men jag tror att det burdusa som jag uppvisar i mitt sätt att vara ibland är mer som en sköld för att skydda det mjukare inre.
Samtidigt som jag bland nya människor blir väldigt tyst.
Jag vet helt ärligt inte och jag tycker att det är jättejobbigt!
Jag skulle vilja träffa mig själv en gång så att jag skulle kunna bestämma vad jag verkar vara för person.

Dom som vill och kan får hemsk gärna kommentera och berätta hur just ni uppfattar mig.


Körde Peggis idag! HALTFRI! längesedan jag blev så glad av att köra häst, hon är lite knepig ibland men som sagt travar bra, pigg och glad det är huvudsaken!
Lite medvind nu Tack!
Fast jag ska nog inte bara skylla på otur hela tiden. Ricky sa någon väldigt vettigt till mig härom veckan när jag satt och beklagade mig över att jag nog inte ska ha någon egen häst för det går bara åt helvette. då sa han såhär:
- Tänk om du skulle göra allting med lika mycket inlevelse och nogrannhet som du gör här hos Ulf Arne så skulle du nog märka att det skulle vända.
Och det är egentligen lite pinsamt när man själv inser hur rätt han faktiskt har.
När jag åker ut på stallet om kvällarna stressar man runt och försöker göra allting så snabbt som möjligt så man kan få åka hem och sova någon gång! tänk om jag skulle slappna av och njuta av tiden med min underbara häst, för om man tittar noga så är hon något extra, i mina ögon iaf.

Nej nu så ska jag nog försöka sova en blund innan morgondagen kommer!

So Long Suckers!

RSS 2.0