For me, for me, for myself

Jaha då sitter man här, förhoppningsvis är allt färdigpackat. Blir lite snopet om man kommer till frankrike och inser att man glömt hälften hemma. Jag har iaf lite kläder, smink, handduk, telefon och börs så då lär jag ju klara mig ett tag iaf?
Jag är faktiskt lite otaggad.. eller ja, oförberedd.. Det gick upp för mig typ igår att jag skulle åka till frankrike idag. Jag har haft så himla mycket att göra och tänka på att det helt enkelt funnits någon tanke över till det i min ack så hårt arbetande hjärna.
Det ska iaf bli grymt kul! hoppas bara vi får en lite större bil än en lite skitopel den här gången, det var lite trångt sist.
Men ifall jag dör under någon av flygturerna så ska ni veta att jag älskar er!!
För JA jag är helt säker på att vi kommer att störta, det vore ju typiskt mig eller hur? Rent hypotetiskt så hoppas jag nästan att planet sprängs fort i luften istället för att man ska typ störta i några minuter för att sedan landa i vattnet och drunkna eller klämmas fast bland massa bråte och dö av klämskador, vore ju najs eller hur? näe, om planet börjar störta så kommer jag nog försöka typ springa in i en vägg och hoppas på att dö fort eller något. Uscha, hemska tankar. Jag och bror förde den här diskutionen idag när han hämtat mig på stallet och jag insåg att jag är typ skiträdd för att dö. Jag tror att jag stannar hemma.
Men ett stort plus är ju att jag nu är tillräckligt gammal för att ta mig en jävel innan jag går på planet. Det blir nog kanon, Pelle får bära ombord mig på planet!

Nej nu ska jag gå och leta fram nå sockar och bli ännu mer nervös!
Ni får ju hemskt gärna vara social med mig under den nattliga färden ner till stockholm!


So Long Suckers!

When everything's made to be broken.

Min dator har gett upp, den har dött. På riktigt alltså.
Den är totalt okontaktbar, vet inte om den räknas som hjärndöd eller dödförklarad? inte ens batterilampan lyser när man sticker in kontakten... jävla skit!
Ännu mer skit blev det eftersom jag precis blivit klar med det där jävla projektarbetet som jag jobbat som en dåre med den sista veckan, självklart fanns den ju bara på min dator, ingen mail eller någonting! SKIT!!!!!
Jag gjorde dock världens flummigaste redovisning idag ändå. What to do liksom? Kändes lite töntigt att säga till läraren att hela mitt arbete försvunnit eftersom datorn crashat? dålig ursäkt eller vad?

Jag och Hanna ska förlova oss och skaffa barn.. just det där hur befruktningen ska gå till har vi inte riktigt bestämmt än. Det ploppar ju ut barn åt höger och vänster så man börjar ju snart få någon medelålderskris eftersom man varken är förlovad eller med barn... Läskigt.
Eller så går man mot strömmen och skaffar barn när man är vuxen :P För jag är då långt ifrån vuxen och tänker inte bli på ett bra tag iaf! Jag trivs alldeles ypperligt med att vara en omogen snorunge som är ute och gör staden osäker! Sådeså! :P

BERRA! Vilken stjärna! Att den lilla korven skulle debutera på 32?! kunde man ju aldrig tro. Hur fan kan den lilla jäveln springa så fort? han har ju bara hälften så långa ben som dom andra? Superduktig var han iaf!
Nu har ju Egon lite press på sig om han också ska gå 32 i tränardebuten :P
Blev dock lite nervös eftersom han verkligen inte var nå bra när jag körde honom igår, vet inte om han bara var sur för att han fick springa själv eller om han rent av är sjuk? eller kan ont någonstarns? Fan man funderar så mycket så fort dom inte är perfekt en enda dag!... får köra han i morgon också om jag kan ragga lite sällskap kanske det blir bättre.Gah!


Nej nu ska jag skita sen åka och hämta min kära moder!!!


So Long Suckers!

RSS 2.0