Bestämt!

På Fredag blir det av! det jag pratat om så länge.... måste bara lösa pengaproblemet först... Längtar!!!

Crouising i morgon! Jag är laddad till tusen kan jag lova. Även fast jag inte har varit på Crouising förut, stavar det säkert fel med men det får ni tåla eftersom jag är en NOOB. De förutfattade meningarna jag har om dom som kommer vara där att det är massa bonnungar/raggare som är skitläskiga och bor i stubbar ute i skogen... men då kan man ju inte bli annat än glatt överaskad Aight?

Nu kom min far hem, med tre andra och dom ska tydligen ha någon form av eh efterfest? eller dom skulle bara stanna till ite för att dra vidare till krogen... Suck!!

Soo Long Suckers!!

Lista!

09-TEST.
GÖR DET, ANNARS KOMMER DIN SOMMAR ATT BLI ETT HELVETE

OM DIG

Namn -  Anna Brandell
Bor - Örnsköldsvik
Syskon - Bror Johan
Ålder - 18
Född - 19e December
Ögonfärg - Blå.
Längd - 1,72
Höger eller vänsterhänt - höger.
Stjärntecken - skytt
Hårfärg -  Brunt typ
Födelseort - Örnsköldsvik!

DAGENS..

Saknad - Acke
Kläder - mjukisbyxor, en vanlig tröja, röd
Smink - nope
Underkläder -3 par hållain byxor, nej bara skojja även om det kanske hade behövts:P
Mat - Max, sen hamburgare på solänget...
Göra sen: sova! egentligen nu men då såg jag ju den här skiten! :P
Godis - inget
Pinsammaste - jag har säkert gjort nå pinsamt, kommer bara inte ihåg det

SVARA ÄRLIGT

Tycker du om att plocka svamp - nej. har dock aldrig provat
Tycker du om godis - vem gör inte det?
Hur många gånger i veckan äter du godis - det beror på om jag har mens eller inte:P
Äter du oftast nyttig mat - nej det vore att ljuga om jag sa det.
Tycker du att du själv är söt/snygg - nja, från vissa vinklar kanske men då får jag stå som ett cp framför spegeln. Men tänker då inte operera mig heller. 
Du ger mycket komplimanger till andra - man försöker väl..
Är du nöjd med ditt förnamn - jao, det är väl inte direkt det viktigaste här i livet.
Du tycker att du själv är smart - jovars, jag glimtar till ibland.
Har du bra självförtroende - beror på i vilket läge... ibland, ibland inte.
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - för många!
Du tycker om att vara med killar - ja, inte fan är jag ju lesbisk iaf... men gärna sådana som har lite vett i huvet och inte tänker med saken som dinglar mellan benen.
Känner du dina grannar - jo, litegrann sådär.
Äger du några Björn Borg trosor - eh nä.
Hur många? - 0
Är du en Björn Borg-fjortis ?- eh nä.
Använder du BH: jo, fast se nhar jag kanske inte så mkt att stoppa i den... 
Gillar du skolan - ibland. men mycket sällan.
Har du någon gång skolkat - eh aaaa
Spelar du något instrument - Jovars ;)
Sporter/aktiviteter har du gått i - Fotboll, Tennis, men fysiska aktiviteter är inte riktigt min grej :P
Har du några tatueringar - nej :( vill ha dock bara jag bestämt mig för vad jag vill göra!
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - 0-2
Tycker du om djur - Jo, när jag inte vill göra korv av dom!

BRUKAR DU...

Sova - hittar ni mig ingenstarns ligger jag och sover!
Ta mediciner du inte borde ta - alvedonmissbrukar kan hända..
Röka - Ja
Snusa - nej. Stolt snusfri!
Skada dig -  Ja, lite svårt att undvika när man håller på med hästar..
Klä dig i svart - min garderob är ganska mörk ja!
Lita på folk - hmm svår fråga... ja jag är nog lite naiv ibland..
Skada dig med flit - nej
Drömma mardrömmar - Ja det är läskigt..
Gå i skolan - jo ibland..
Gå i kyrkan -  på tok för lite... längesedan nu..
Ljuga - Det händer väldigt sällan nuförtiden.
Vilja dö - nej.

NÄR...

Åt du senast - 4 timmar sen typ 
Läste du ut en bok senast - jag tror inte jag läst ut en bok på 2 år.. har inte tålamod, det går för sakta.
Köpte du något senast -  max idag?
Vad? - mat...
Svor du senast -hmm, säkert sist jag talade med någon.
Sjöng du senast - innan jag satt mig vid datorn och spelade in låten...
Klantade du dig senast - ?? brukar förtränga sådant ganska fort...

HAR DU...

För många vänner - lämpligt.
Förföljelsemani - I fyllan kanske..
Någon annan psykisk sjukdom? - Haha det har jag helt säkert!
Skadat någon? - njae... inte allvarligt..
Färgat håret - ja!
Några tatueringar - still NO
Egen dator - jo.
Gjort bort dig rejält? - ojaaa

ÄR DU...

Snäll - jag försöker iaf..
Snygg - beror nog helt på vad man jämför med...
Söt - se ovan
Kort -nej.
Klantig - jo relativt

I ett av världens hörn

Låten har fastnat på min hjärna så till den grad att jag har letat upp acorden och spelat in den själv så jag kan lyssna på den även utan internet:P jag är Besatt!! Funderar på att våga mig på att lägga ut den här men måste nog samla en sjujävla massa mod först!

Provstarter i morgon! Fan vad jag är nervös.... men förhoppningsvis sköter sig snärtis och resten av kursdeltagarna med hästar så ska det här gå som smort... Fast jag tror att jag har lite dåliga nerver i mig själv.. jag blir ju fan nervös över minsta lilla.... kan man gå i terapi för sånt?

Körde Peggan idag. Hon blev lugnare efter att jag satt och KÖRDE istället för att bara dra det jag kunde.... Så hon fick gå ut och beta lite efteråt... måste ju spä på tjockismagen lite! :P


Nej nu ska jag sova en stund... det var ju tänkt att jag skulle sova direkt när jag kom hem men det blev som aldrig av.... den där jävla låten förstör allt!


So Long Suckers!!

Skitdag!

Snärtis va egentligen superduktig idag och sänkte sig med 3 sekunder från förra provloppet. Så nya provloppsrekordet ligger på 1.47,7! det var dock riktigt synd att han fick lov att springa alldeles ensam eftersom Ulf Arne nog inte förstått riktigt att vi skulle köra saktigare än dom andra... Men nästa gång måste jag nog KÖRA lite mer då Snärtis inte ens andades lite snabbare när han kom in i stallet, knappt svettig heller.

Sen var det Peggans tur. Cattiz, jag tror inte du vill låna henne längre... Idag var hon het! visst att hon förut har varit pigg och så men aldrig het och totalstum i käften. körde två bakvarv sen blev det björntag och bitvis funderade jag på att åka in för hur skulle det här annars sluta. Men jag fick dock lov att vara strängare med hon än jag brukar då Pelle körde Santana och jag inte ville att hon skulle bli het ifall Peggan skulle sticka iväg en bit. Men det var som att ju hårdare jag blev ju hårdare blev hon. Aja sen vände vi upp och då blev hon faktiskt lite lugnare men inte Santana som låg i rygg, efter 500 meter skrek Pelle att han måste köra ut för hon började väsa så förbannat ur halsen. Jahapp Pelle körde om och for iväg, hur tror ni peggan blev då? OKÖRBAR! Och då hon bara skulle gå lugnt så vände jag och sket i helvettet. Provade dock att köra till med hon en liten bit i bakvarv och då funkade inte traven så hon är säkert skadad nu eller nått. FAN! Jag kom på att det är Marias fel för nu går det bra för henne igen och då går det alltid åt helvette för mig:P
Jag ska nog dra över na med det där Kamfer-blistret som Maria L hadde köpt i morgon.... Fast det tjänar väl kanske inget till när hon säkert hoppar på tre ben i morgon. FAN!

Händerna är totalt åt helvette efter dagens övningar också. Det känns som att mina muskelfibrer eldar 1a maj brasor kan jag lova. 


Nej nu ska jag nog grina lite sen sova!So Long Suckers!!

Jag hann inte grina och somna innan jag på något vis kom in på en sida som handlade om social kompetens eller nått åt det hållet. Där hittade jag den här texten som nog har mer sanning i sig än man tror... Det stämmer nog in lite på alla.

"Om du lyssnar på vad man pratar om i korridorer i företag och hemma så kan du snabbt, om du är lyhörd, förstå att folk känner sig otillfredsställda. De pratar om andra ganska mycket --och inte alltid positivt! Detta är ett sätt att hantera den egna besvikelsen och de egna känslorna så man får ha överseende med det. Men det finns bättre och mer effektiva sätt att hantera sina känslor."

Hua, det tål att tänkas på.

PMS

Provlopp på lördag! Självklart är det stjärnan som ska ut (Snärtis). Jag är nervös som ett as och har ingen vagn. jag är lur på att alla sulketter är upptagna då det är 2-åringsserie och jag får inte köra i långvagn. Vad blir det kvar då? jo en kortvagn. Det kan ju hända att det ställer till lite problem då Ulf fortfarande inte har kört han i kortvagn även fast han har haft 3 veckor på sig! iofs fullt förståerligt med tanke på hur stressad karln är, men det hjälper ju inte mig direkt.
Provstarter på onsdag, stackars Snärtis får gå tufft i veckan här!

Får se om jag ska ut och röra på gammtanten eller om hon får vila idag. hade ju som tänkt köra snabbjobb/intervaller på lördag och då skulle hon ha behövt röra på sig en sväng innan. Men kan ju iofs köra henne i morgon bara lugnt så får hon gå på lördag iaf. Fy fan det är jobbigt när man måste hålla på och räkna dagar och skit. Men min plan när jag har hittat någon som vill rida är att jag kör hon 2 gånger i veckan ganska tufft och så får någon vara ute och lulla och busa med hon emellan. Det låter väl som en ganska bra plan för min Peakingese- häst?

Snärtis blev ju blistrad i måndags och jag kan säga att det har tagit! speciellt på nosen! Dumfan har ju varit och kliat snoken mot benen som är fulla med blister! hihi han ser lite rolig ut. Fast jag vet inte om den gamla blisterburken var gammal och det var därför det inte tog nått dom andra gångerna... för nu har det tagit på ALLA hästar jag har blistrat! Wiiie!!!


Jag har PMS den här veckan tror jag. Fick världens jävla psykbryt på stackars Bror häromdagen. Jag låg och halvsov i soffan och då lutar han sig mot min kudde så att den "bullar upp sig". Då brinner det för mig som skriker åt han att flytta på sig och att han måste väl för fan fatta att han inte kan ligga på min kudde?! Då tar han självfallet en egen kudde ist men då råkar den hamna ivägen för TV'n och då brinner det ordentligt för mig! : Är du helt jävla dum i huvet?! kan du för fan försvinna för du är fan bara ivägen hela jävla tiden!! Helvette ta bort kuddjäveln ur Tv'n och gå härifrån!!!! Sen var jag sur skitlänge.... När humöret hade lagt sig insåg jag ju att jag måste ha nå vajsing på humöret:P
Så Watch out för Anna har PMS!


Nej nu ska jag ut på stallet I think...So Long Suckers

Staind - So far away

Nu ska bjuda på en riktig goding! bloggar kanske senare för snart kommer maria och hämtar mig, VPV har sammanträde.Staind - So Far Away!
"This is my life.
It's not what it was before;
All these feelings I've shared.
And these are my dreams
That I've never lived before.
Somebody shake me 'cause I...
I must be sleeping...

Now that we're here, so far away;
All the struggle we thought was in vain.
And all the mistakes one life can take;
They all finally start to go away.
And now that we're here, so far away;
And I feel like I can face the day.
And I can forgive and I'm not ashamed
To be the person that I am today...

And these are my words that I've never said before:
'I think I'm doin' okay.'
And this is the smile that I've never shown before.
Somebody shake me 'cause I...
I must be sleeping...

Now that we're here, so far away;
All the struggle we thought was in vain.
And all the mistakes one life can take;
They all finally start to go away.
And now that we're here, so far away;
And I feel like I can face the day.
And I can forgive and I'm not ashamed
To be the person that I am today...

I'm so afraid of waking...
Please don't shake me...
Afraid of waking...
Please don't shake me...

Now that we're here, so far away;
All the struggle we thought was in vain.
And all the mistakes one life can take;
They all finally start to go away.
And now that we're here, so far away;
And I feel like I can face the day.
And I can forgive and I'm not ashamed
To be the person that I am today..."So Long Suckers!

Aldrig mer!

Nej fy fan, aldrig mer krogen eller ja LIQUID! Det spelar satan ingen roll hur full jag än är så är det fan inte kul. Är inte och kommer aldrig att bli. Det är på tok för mycket fjortisar och sådana som hoppas på att få sätta på någon fjortis. Alla surrar och skriker om ingentin och jag blir seriöst helt körd i huvet av allt skitsnack!
Nej nu är det andra gången jag provar och nu är det bestämt att det händer aldrig mer igen. Så länge jag inte har någon trevlig som nöjer sig med att sitta lungt, surra och bara ha det allmänt trevligt. Framnäs var faktiskt helt OK men LIQUID aldrig mer! Nej fy fan.
Nu ska jag spy sen sova så jag är pigg och kan tvinga Ulfen att sko Snärtis i möra så jag kan köra fort med han! så mycket mer värt det!
Fan vad jag trivs i mina hästdreggelkläder som är skitig som fan! Då mår jag som bäst!


So Long Suckers!!!!

Avundsjuk!

Alla runt omkring mig håller på att köpa/leasa hästar åt höger och vänster. Fan jag blir ju värsta avis!
Det är så otroligt roligt och spännande när man får in något nytt att jobba med.
Men då varken tiden, pengarna eller antalet platser i stallet räcker till så får jag nog nöja mig med en halvgalen Pekingese-häst. Jag tror jag ska försöka få det till en egen ras, det mest säregna är den berömda Powerwalken vilket kan misstas för att hästen är blockhalt vänster fram men det är faktiskt en egen gångart! Sedan självklart att så fort hon blir det minsta upprörd eller pigg så krullar hon upp svansen på ryggen som en Pekingese.
Peggibajs-skutten är även det ganska säreget för Pekingese-hästen, det innebär att hästen näst intill sätter sig på arslet och skuttar jämfota ett par meter. I övrigt en väldigt snäll och arbetsvillig ras med något defekt benställning.

Jag var ute och körde min alldeles egna Pekingese-häst igår och hon var precis som vanligt, PIGG! Men klart bättre det än att hon är lat. Blir till att köra motion veckan ut sen på måndag eller tisdag tänkte jag börja gasa lite intervaller!! *längtar*.

Dannero i morgon med det svarta vidundret! Ska med och hjälpa till att sela och så. Får se om Maria L ska värma eller hur det blir som. Självklart ska kameran med!! Känner hur Fotonerven klämmer nu när solen är uppe lite längre och allt blänker så tjusigt! Ska bli skönt att komma igång igen!


Nej nu ska jag dela med mig av låten som går på reapet i högtalarna just nu! Underbar låt!!


IGGY POP - THE PASSENGER

So Long Suckers!!!

I Survived!

Jag överlevde veckan med hästarna alldeles själv! Allt gick som smort och pållarna skötte sig super!

Jag skriver kanske någor mer ikväll.. just nu sitter och jävlas med den där jävla Israel - Palestina konflikten.... Och tro mig, det är inget litet arbete!!!So Long Suckers!!

Dom sista ljuva åren

Eller ljuva är väl synd att säga för många.
Jag har nyss sett på uppdrag granskning för andra gången. Denna gång handlar det om äldreboendena runt om i sverige.
Det är inte ovanligt att dom gamla inte får komma utanför dörrarna på flera månader, även om dom kan gå och är förhållandevis fräscha! Vad Fan är det för jävla stil? Vad är det som gör att djurskyddet är strängare än lagarna om hur man ska behandla de äldre.
Detta är människorna som har byggt upp vårat sverige till det de är idag, och dom ska fan inte få gå ut i solen?
Skälig levnandsnivå är det dom äldre har rätt till. Vad fan är skälig levnadsnivå? Jag ser det som att dom får det som krävs för att dom ska överleva och inte något utöver det.
Ta lite pengar från politikerna och lägg det på dom gamla istället. Eller varför inte ungdomarna? lägg ner lite ungdomsgårdar istället, fan ungarna kan väl slå ihäl varandra på andra ställen.
Jag personligen tycker att samhället är på väg rakt åt helvette och fort går det. Vi har ungdommar utan någon form av ansvarskänsla och det enda dom gör är att slåss och kasta stenar på dom som vill hjälpa dom. Nej låt dom jävla idioterna slå ihäl varandra istället och lägg lite pengar på dom som förtjänar det.
Eller så kanske man ska uppmana alla på ålderdomshemmen att börja skjuta vilt omkring sig eller knivhotas och elda upp saker. Då kanske, men bara kanske lägger dom ner lite pengar på att pansionärerna ska lugna ner sig. Så gör dom ju med ungdommarna.
Nästan hälften av alla kvinnor dom bor på ålderdomshem äter diverse antideppressiva läkemedel, slutsatsen jag drar av det är att istället för att göra något åt att dom är deprimerade så proppar dom i dom massa mediciner så att ingen behöver  bry sig.
Dom använder också lugnande mediciner på dom demenssjuka som blir oroliga istället för att göra dom sällskap i 10 minuter. Nej fy fan. JAg blir uppriktigt elak!
Sen går det inte att klandra personalen efter som att dom är kraftigt underbemannade och knappt har tid att hålla dom gamla vid liv.
Men invandrare, utvecklingsstörda och diverse andra får kontaktpersoner som hjälper dom att hitta på olika aktiviteter. Någon sådan lösning måste ju gå att finna för dom äldre också? Eller är det så jävligt att det inte är någon som bryr sig bortsett från dom anhöriga.


Nej något måste göras här, som på så många andra ställen. Det käns lite förjävligt att sitta här och blogga om det samtidigt som man vet att det finns nog inte något man kan göra för att ändra på situationen. Sen om jag skulle försöka ändra på allt jag tycker är fel här i samhället så skulle jag få jobba ihäl mig.

http://svtplay.se/t/103535/uppdrag_granskning

So Long Suckers!

Kakor och godis, Mums!

Jag spår att Solängets Ponnytravklubbs framgångar kommer att utebli i slutet av sommaren och hela 2010 på grund av att alla akiva kuskar har börjat rulla fram! Denna tragiska situation beror på alla kakor och godis som dessa kommer att äta!
Nej men skämt å sido så har jag fått hem kakburkarna jag ska sälja nu, risken är ganska överhängande att det blir ganska få sålda och desto fler uppätna av mig med familj.

Första dagen med hästarna har gått ganska bra. Dock regnade det som fan när vi kom hem från Dannero så jag tog in vraken eftersom det var så kallt att jag var rädd att dom skulle bli sjuka.

Praktik i morgon! Hade tänk mig att Snärtis ska få sig några lugna intervaller och sen blir det väl ett snabbjobb till helgen. Måste prata med Ulfen och se om vi har nå sparring, Han måste ju lära sig att springa ilag med häst också!
Coin skulle säkert bli glad över att få röra på fläsket lite, han är så gullig att köra, typ rädd för sig själv. Måste ju börja jobba på mina licenshästar ;)
Tänkte jag skulle tjata på Jonte så han följer med också!


Nej nu så ska jag nog försöka sova en liten stund. Känns väldigt knepigt att ha hela huset för mig själv kan jag lova. Frågade Cattiz om jag fick hyra Nellie men det gick tydligen inte ;PSo Long Suckers!


Underbar helg!

JA det kan man då lugnt säga!
Torsdag, trevligaste festen jag har haft på länge. Sen att den rullade bitvis gjorde inte saken sämre. Riktigt kul och underbart sällskap!
Fredag fick bli en lugn dag att återhämta sig på och fixa med hästarna eftersom jag körde provlopp i lördags. Kan säga att jag behövde en återhämtningsdag efter fredagen!
Lördag, Provlopp men Snärtis som skötte sig utomordentligt bra! Jag är nog så nöjd man kan bli med min lilla bubbe även fast jag hade ont i armarna efteråt!
Sen blev det bilen på kvällen igen, tog det bra mycket lugnare än i fredags men jag hade det supertrevligt ändå!
Tack alla för en underbar helg!!!!!


Nu så ska jag sova så jag blir lite kryare till i morgon förhoppningsvis. Känns inte sådär superkul att vara dyngförkyld när mor och gänget åker till Frankrike så jag har hand om alla hästarna själv. Men blir mysigt att få rå om dom små grisarna alldeles själv!
So Long Suckers!!

RSS 2.0