Tidvattnet har kommit!

Haha nej jag har faktiskt ingen aning varför jag skrev den där rubriken! det var det första som kom upp i mitt huvud! :D

Jag har hjälp till att ha Jippolopp på solänget idag! Stackars ponnysar! 3 Heat i vagnar som det var punka på med två människor i vagnen! Men det var ju hyfsat kul iaf!

Efter det var det tänkt att jag skulle gå bort till stallet och köra Ullapulla men min rygg hade inte tänkt sig det, notera att det tog typ en halvtimma för mig att kravla mig upp ur Cattiz soffa i morse för jag hade så jävla ont! Så det blev till att åka hem, äta en macka och lägga sig på rygg med benen på en stol i en timme drygt innan skiten hade lugnat ner sig så jag kunde ta mig upp och knarka 2gram alvedon! då släppte skiten lite! sen sov jag till travet var slut och då åkte jag ut till solänget igen och körde motion med Ulla och intervaller med Frodo!
Kan ju bara säga att Frodo känns som aldrig förr! säger bara det OUSCHA!!!! synd bara att gervalds saga står ca 100 meter framför mig på solänget! Fan!
Fröken Ullapulla var mkt fin hon också, körde iofs bara lugnt med henne men idag så krävde jag faktiskt lite av henne! För det är ju trots allt jag som ska bestämma! lite iaf ;)

I morgon blir det kurs på solänget! Käns inte sådär jättekul med tanke på att jag inte får "ledarlön" utan bara lön för att vara hjälpledare, det känns ganska ovärt faktiskt! visst det är pengar men egentligen så känns det lite sådär att låsa upp 7 söndagar för att få 525 spänn? nääe då kan det lika gärna vara! Men ska prata med Kattis och se vad hon säger!


Tankarna snurrar fortfarande!
Att det ska vara så svårt att göra ett till synes enkelt val!

Varadero Grass

Ja namnet Varadero Grass säger säkert inte er något och det gjorde det inte mig heller för några timmar sedan!
Jag kom ut till solänget, satt och surrade med Cattiz när det kommer ett bur och bil, en tjej hoppar ur och frågar vart närmaste veterinär finns? Vah tänker man juh vafan ska dom med vet till nu? kan dom inte beställa tid på kliniken eller? Då berättar tjejen som vi för övrigt inte fick något namn på, att dom har åkt ner från Gävle upp timm Umeå för att köpa denna fina häst, Dom lastade och åkte. Efter bara några mil så dundrar det ordenligt i buret och då hänger han över mittbalken med ena frambenet!
Han hann tydligen med att hänga över det mesta i det hästburet innan dom kom fram till solänget, då låg han i transporten med benen åt alla håll!

Dom fick iaf till slut tag på veterinären men vi tänkte att vi måste ju få ut hästen ur buret så dom backade släpet mot stalldörrarna och så fällde vi ner luckan och till slut så kravlade han sig ut själv! hoppandes på tre ben men ut kom han!

Veterinären kom efter en liten stund och tittade på hästen. Hon tyckte inte att den var så dålig att den skulle avlivas men det var tydligen ingen som ville ha honom! förra ägarna tyckte det var FÖR LÅNGT!!! mellan umeå och örnsköldsvik?! Helt sjukt! då är hästen inte mycket värd i den personens ögon! och dom som kom med hästen ville inte ha den för dom trodde att det inte gick att få på honom på en transport igen! så då var det ju bara ett alternativ kvar.

Jag och Cattiz hjälpte veterinären att ta bort honom! Det var en sak att se själva hästen dö, men det värsta var nog innan vi enns hade stuckit han med en kanyl då han som bara försvann mitt framför våra ögon, precis som han förstod! Uscha!
Men det hela gick faktiskt väldigt smärtfrtitt, vi gick bortanför banisarnas parkering och gav honom lugnande medans han fick äta gräs! sen när han var så pass full att han inte ville äta så gav hon honom överdosen och han föll ihop nästan innan hon dra ur sprutan.
Men det jag tycker att det var förjävligt eftersom att hästen inte enns var lite halt när vi gick bort med honom! han var pigg och gick med öronen framåt! snacka om häst som dog i onödan! Men egentligen, ifall man ska rädda alla som går till slakt utan att vara skadad så får man bygga ett jääävligt stort stall och ha väääldigt mycket pengar!

Inte ens ett tack fick vi! utom av veterinären då! Dålig stil tycker jag!


så här såg han ut, Mycket fin häst!
Men han är långt borta där han inte har ont nu!

en vecka avklarad!

Ja men så var en vecka i skolan avklarad! fast det har väl inte vare så jobbigt nu i veckan då vi fan inte har gjort något vettigt alls!!!

Jag och Maria ska iaf åka på praktik i november och vara borta i en månad! vi ska åka till, lutfi kolghini, kari läderkorpi(stavning?), Hans adielsson och Stefan hultman! Skitkul ska det bli! Hoppas bara det går att lösa utan att man typ måste ta ett lån eller nått!

Aja nu ska jag snart åka ut på solänget och köra skruttdamen! Wiie! :D Ska prova köra några bakvarv med hon och se ifall hon blir typ het eller nått! men det tror jag nog inte....

Aja soo long suckers!

Inneboende hos Cattiz

Nu sitter jag här hos Cattiz och tankarna snurrar!
Det är inte så lätt när man själv inte vet vad man vill. och enda svaret man har på alla frågor är vet inte.
Men det känns som att man inte vet bara för att skydda sig själv från allting! Fan!

Jag har inte bloggat på ett tag för jag har helt enkelt inte haft lust! har inte haft så mkt att skriva om!
Det jag har hunnit med sedan sist är typ att börja skolan och kört Powergirl och Frodo! Annars har det inte hänt så mycket roligt. Har tillbringat större tiden i Cattiz lägenhet, räknas nog som en inneboende här nu! Men roligt har vi!
Jag är iaf otroligt såld i Powergirl! har nog aldrig träffat en märr som är så tillmötesgående som hon. Fast ändå är hon inte mesig och typ ursäktar sig själv för att hon finns! bara väldigt harmonisk och trivs med sig själv. Så risken att jag inte köper henne är inte så stor, men tanken på att hon skulle "ta över" har slagit mig, vafan gör jag då? för har hon väl tagit befälet så brukar det bara gå nerför. förhoppningsvis fixar jag att vara så pass stark att hon inte gör det.

Sen så har jag kommit på tanken att fan det här har varit min bäst ponnytravsäsong hittills så man kanske ska sluta med ponnysar helt nu när det går som bäst? eller? ähh vafan jag vet inte! det löser sig nog!

Aja som sagt så är det mycket som rör sig i mitt huvud just nu och det torde ta ett tag innan jag rett ut allt, men jag måste ta tag i allt inom en snar framtid annars kommer det börja gå utför med en rasande fart!

So long suckers!!

JAG VILL INTE VETA!

Lr?

Frodos Målfoto!


Vi är ju självklart nr3!

Frodo och jag vann!!!!!

Frodo är ju den duktigaste hästen!!! jo det är sant! han sprang och vann igår!! Med mig i vagnen! första segern för både han och mig!!! skitglad var jag, började inte grina men det var ju inte långt ifrån!
aja.. hinner inte blogga så mkt nu, ska vara lite social med Cattiz!
So long suckers!!

Frodo 2a!!!!!

Dagen började väääldigt tidigt i fredags! kl 05:30 kravlade jag mig upp ur sängen! Jag och min kära moder åkte ut på stallet och för att fodra hästarna och släppa ut dom! Maria L och Hedlund var redan där när vi kom för dom skulle åka med Jojje till dom evigt gröna ängarna:( så när dom hade åkt med honom så släppte vi ut hästarna. sen så gick jag bort till ponnystallet för att Packa Frodos tävlingsgrejor, när jag stod och smorde som bäst så kom det två Mongosar och ropade efter mig (Josse och Maria) så surrade med dom en stund medans jag packade!
Sen så gick jag bort till stallet och tog in Ulla för att köra. Selade på och åkte ut, när jag kom ut till banan så kom jag på att Fan jag hade ju inte stoppat något i öronen på henne! Shit tänkte jag, nu blire åka av!!
HAHA fick jag de! hon var cool som en filbunke! Har nog aldrig kört en häst som är så schysst förut! snäll som tusan men kan bli riktigt pigg när man gasar på! men aldrig dum eller ohanterbar! så jag var skitnöjd!
Efter det så mockade jag och gjorde iordning allt som hör hästen till! då var klockan närmare halv 11 så jag passade på att åka hem och sova en liten stund! somnade som en sten när jag kom hem och ställde väckaren på 12! sen så gjorde jag iordning mig och packade mina körkläder, köpte cigg och sen åkte jag ut till solänget igen! var ute på solänget klockan ett så då tog jag in Frodo och gjorde iordning han för avfärd!
Närmare halv tre kom vi oss iväg från solänget med tre hästar i släpet! Stackars Tristan var alldeles mos!
Hästarna hade inte slagit ihäl varandra i transporten, ingen hade en skråma!
Frodo kändes riktigt bra i värmingen, körde 2,18 i 500 meter! men han var som en jävla latpråm!

När starten hade gått så kom vi iväg ganska bra och efter inte så lång stund så var vi tvåa inte så långt bakom hon som ledde men han kunde inte ta så mycket mer på henne och vi slutade tvåa! Men jag var supernöjd! han sänkte rekordet med två tiondelar så nya rekordet blev 2.24,6! Duktig idiot!
Cattiz blev trea med Penni i samma lopp! Kul som Satan!

Sen så har jag inte så bra koll på resten av solängetframgångarna, Felicia vann med Gnista och Bergströms tog några segrar och Tristan var 4a!

Jag klev innanför dörren hem ca 23:30! och då var jag ganska trött kan jag säga! gjorde en macka sen la jag mig och sov!

kravlade mig upp ur sängen då klockan var närmare åtta! Då var jag ganska sleten kan jag säga!Ont i armen hade jag också och som cattiz kallar det "hönmusklerna"!
Eftersom Cattiz är en ängel så hade hon släppt ut Frodo och gett han mat! GöllCattiz! sen så har dagen flytit på och jag har hunnit med att släppa ihop Ulla och Santana, kollat på provlopp, hjälpt till att tömköra unghästar, sove och ätit kräftor!

Nu sitter jag hemma hos Cattiz och surrar och glor på tv! i morgon blire Umeå igen och jag hoppas Frodo är lika duktig då som igår!

So long suckers!!!

Fotosession och Trävagn!

Yeaha! idag har jag haft kurs på solänget! kul som fan hade vi när jag, Maria och Cattiz skulle vara elever och dom andra våra ledare! Vi var ju inte snälla ungar direkt.... Jag och Maria borde fan få pris för våra acting skills! skrattade så jag fick ont i magen!
Sen var tanken att jag skulle ha kört Ulla(äntligen hittat ett smeknamn) men då regnet öste ner så kändes det inte så lockande, blir i morgon ist! ska vara hyfsat väder då iaf!! hoppas det går lika bra eller bättre än sist!

Maria kom med det finfina idén att hon, Johanna och Julia skulle ha dagens outfit fotosession idag, och jag skulle vara fotograf! MONGOSAR! men blev ganska roliga bilder, synd bara att det tar sådan tid att redigera skiten, orkar inte göra allt ikväll så bilderna ligger kanske ute på Marias blogg till veckan! men jag varnar känskliga läsare!!

i morgon bär det av till umåker med Frodo! Ska bli skitkul då han har hyfsade lopp bara han funkar som han ska! men fick ett samtal ikväll av Cattiz som hade insett att det gick bra att få med sig tre hästar i buret, men det blev lite värre med tre vagnar! Men det hela löste sig med att jag får köra Frodo i hennes Royalsulky! Det är alltså en kort jävla trävagn! och med tanke på att Frodo iaf guppade lite med rumpan i värmingen på bergsåker så kan det ju bli lite spännande! fast har insett att det är fan bättre att sitta alldeles bak i röven på dom än som i andra sulkyn där du sitter precis i skottlinjen! Så det blir nog bra! ska stjäla en QH-sele från någon av dom andra ponnysarna för vagnen blir på tok för kort ifall vi ska remma över skiten! sen så måste jag komma ihåg att ta med mig stänknätet! Shit blir mycket nu!

Att göra i morgon:
- fodra, släppa ut hästarna
- släppa ihop santana och Ulla
- packa mina körgrejjor och skölja av körbyxorna.
- Packa Frodos grejjor
- köra Ulla
- ÅKA TILL UMÅKER!

Nej fiifan! nu ska jag röka sen försöka sova!!
fuck you!!Frodo Bagger första dagen på betet!


© Anna Brandell

Groda!

Jag satt nyss ute och rökte när jag såg en groda sitta mitt på vägen och då tänkte jag att gud vad hemskt ifall det skulle finnas superstora grodor, alltså typ lika stora som elefanter!!! lagomt gulliga dom skulle vara när dom hoppar runt och skjuter sin äckliga tunga på folk och äter upp dom! och slemmiga är dom ju också! tänk er hur stora
 Slajmäckel-äggklumparna skulle vara? typ ojj nu ska en big mamma groda lägga ägg, storsjöodjuret du får nog flytta på dig! Ja tänk er tanken! det kanske händer en dag? det kanske finns monstergrodor redan!!
MOHAHAHAHAHAHAHA!

Jag är lite trött ;o)


Johanna och Acke!

Var upp till Johanna och Grisen idag och hjälpte henne att tömköra han! Och Ack så bra det gick! Grisen levde upp till sitt smeknamn och var riktigt grisig emellanåt och bara tjurade och skulle vända men Johanna är nog snäppet tjurigare så han fick lov att göra som hon sa! till slut så såg han riktigt fin ut!! Johanna och Julia sa att han gick fint och jobbade under sig men jag tyckte han mest såg ut att trampa luft, men jag är ju inte så haj på ämnet heller!
Klockan bara rusade iväg och vips så var klockan halv 4! Shit har ju en häst på solänget att ta hand om plus att jag hade styrelsemöte och så hade jag inte ätit! Gaah! slängde ut ponnyn i hagen och kastade mig på mopacken och gaasade hemåt!!
åt potatisbullar, Mums Not!
Ut på solänget och blev smått överaskad när vi tittar in i stallet och ser en stoooor vattenpöl mitt i gången! Jävla Berrajävel!!! han har lekt med vattenkoppen så den gått sönder och sprutat vatten hela natten!! Gah! så det blev till att sopa ut allt vatten och tömma hela hans jävla box! MONGOHÄST!!! Mockade åt dom andra och tog in Tanten som var jättevacker! Hon hade rullat sig i lerhagen och var grå! så blev till att borsta ordentligt innan man ens såg att hon var svart! sen masserade jag lite och slängde in  boxen, i morgon blire körning igen!

Abstinensbesvär!! Gah håller på att bli tokig! så fort jag inte har något att göra så biter jag mig i läppen så jag snart har en fläskläpp! SKITSNYGGT!! Det blir som att det kliar under läppen hela tiden och det är grymmt störande!! BAH! går det inte över snart? sen så har jag rökt upp typ ett helt ciggpaket idag! menmen vill jag ha nå tänder kvar så är det bäst att jag slutar med snushelvettet!!!

I morgon blire Kurs! ska vara kul att vara elev för en gångs skull! Tjihi! Sen så hade tydligen Josse någon idé om att åka upp till Johanna och hälsa på och jag är ju inte den som är omöjlig!! :D

snart tror jag att jag halshugger mig själv och sparar huvudet och sätter det på ett par rullskriskor som jag kan kontrollera med tankarna! Har så jävla ont i ryggen när jag vaknar på mornarna att jag fan inte tar mig upp ur sängen nästan! Känns som att någon har stucke en kniv nedanför högra skulderbladet. Skitskumt! men det blir bättre och bättre under dagen men vad ger det när man fan inte tar sig upp på morgonen?

Ähh Skit på er hejdå!!


Boella

© Anna Brandell

Blödig till tusen!

Tjolahopp!
Idag klev jag upp kl halv 6 i morse för att fodra och släppa ut hästarna! Allt gick som smort och jag hade mockat och gjort klart till klockan var 7! Då kom Maria och Jonte till solänget för Maria skulle köra Lillan! så satt och surrade med dom en stund tills dom åkte hem, då hade klockan blive typ halv 9 eller nått sånt, så tänkte att nu har Powergirl(har fortfarande inte komme på nå bra smeknamn) vare ute en stund så jag styrde in vagnen och tog in damen som verkade väldigt glad över att få komma ut och röra på sig för framåtandan var det inget direkt fel på!
Skrittade bort till banisarna och började trava (läs pass). Ulf Arne körde förbi oss på vägen ut mot rakbanan och frågade ifall jag var ute och körde Santana?! HAHAHAHAHA han tror att jag skulle sätta mig bakom det aset? Powergirl la iaf upp rumpa på ryggen och tänkte hänga på Ulf men det hade inte jag tänkt och blev ganska faschinerad över att hon bara saktade av när jag tog i hon, inge bråk alls! även fast hon sprang och passade som ett mongo och det kändes som hon skulle flyga till månen med svansen rakt ut så gjorde hon inget, fullt kontrolerbar! hon blev inte enns tung! Coolt!
Sen så var det ju det här med travhästar som passar! har aldrig kört en sån förut och det var grymmt obehagligt från början men till slut så vande jag mig och ifall hon bara fick sköta sig själv så travade hon till slut!
Och jag tror aldrig jag har sett en häst som blir så glad av att bli pysslad med, hon typ somnar när man borstar henne!

Det var egentligen tänk att jag skulle åka upp till Johanna och göra något åt den lilla grisen ikväll! Baha fick jag! Moppejäveln sönder och morsan hade ont i huvet! Farsan är det inte enns lönt att fråga för han jobba! SKit! Aja det får bli i morgon istället. får lite dåligt sammvete över att jag lovat att hjälpa dom igång och så blir det aldrig! Men hoppas farsan hinner fixa moppen till i morgon!

I morgon så hoppas jag att jag får igång moppejäveln så jag kan åka ut på dagen och köra Frodo innan det börjar regna och hinna upp till Johanna och göra nått åt grisen innan det börjar regna också! Fan då måste jag kliva upp tidigt! Aja smällar man får ta!

Till helgen blire umeå! Längtar för Frodo känns jääävligt fin, lite svårbedömt vars han står rent orkmässigt men det torde jag ju märka! om inte annat så springer han inte mer än vad han behöver!


Blödig som satan har jag blive! satt och såg en film ikväll och grinade som en liten barnunge för mig själv! PATETISKT!

Aja nu ska jag duscha sen sova typ! fast det brukar aldrig bli så men ska försöka!!!
Natti Natti!!!

abstinensbesvär javisst!

Det känns som saker och ting börjar röra sig åt rätt håll äntligen! har gått lite tungt nu ett tag!

I fredags var det tjejmiddag hos bea! skitkul! träffade två människor som jag aldrig träffat förut så det var ju lite spännande! Och jag tror fan att jag är lite blyg, alltså det är inte så att jag inte vågar säga något när det är nytt folk i närheten det är bara det att jag inte kommer på nå vettigt att säga så då tycker jag att jag lika gärna kan hålla käften. Sen när jag får i mig lite sprit så går det över! Med råge!!!
Sovde hos Cattiz! som för övrigt har en väääldigt fin lägenhet! fast jag hörde grannen kissa!

I lördags var jag och hämtade powergirl! eller hämta och hämta, flyttade till en annan hage 20 meter bort:P så hon har bott hos oss i 2 dagar nu och sköter sig utmärkt! ska ut och lufsa lite med hon i morgon! Fast vi har inte hittat på nå smeknamn åt hon än, PG låter ju som en kille! Aja får fundera vidare!

hämtade hem unghästarna igår och dom var jätteduktiga att gå på buret och stod som lysen hela vägen hem!
Båda dom blev tömkörda idag! Duuktiga idioter! Fan gillar inte unghästar!

Jag och Cattiz åkte upp till Johanna för att hälsa på Acke och fika å höra ifall han överlevt natten! det hade han, och en retsticka har han bleve också! bara springer och jävlas med dom andra hästarna. fast dom blir väl less på han till slut så då får han väl sig en jävel! Jättegott fika blev det också!!
I morgon ska jag upp å se ifall vi kan släpa något bakom den jäveln utan att vi har han upp på landsvägen! tänkte att vi skulle prova rida lite på den jäveln också!! Vi ser väl!!

Frodo Bagger ska starta i helgen och har fått hyfsade lopp båda dagarna, kanske inga vinstchanser men han gör nog rätt för sig om han inte blir trött!

Jag lider av stora abstinensbesvär för tillfället då jag har fått nå ryck att jag ska sluta snusa! det kliar i fingrarna, jag har bajsont i huvet och röker som en skorsten! men förhoppningsvis ska det inte sitta i så länge utan gå över om ett tag!


Nej fyfan det här går inte! nu blire duschen sen sängen för jag ska upp halv6 i morgon! Oh så roligt!

So long suckers!

Bergsåker!

Idag bar det av mot sundsvall(Bergsåker) Med Maria och hennes Farmor och Farfar och Hubertus fick åka med han också:P
Hubbe har haft bättre dagar men han gjorde det bra med tanke på vilka förutsättningar han hade.
Sen så fick solänget hela 5 segrar! Grattis till allihopa!!!!
Hemvägen var ju rolig iaf, Karlavagnen är ju lätt bästa radioprogrammet ever!

I morgon byts det hästar åt höger och vänster, Acke åker upp till Johanna och Power Girl kommer kanske till mig! :D
Men paniken har börjat komma nu! Hur fan tränar man en storhäst? fan jag tycker dom bara går sönder åt höger och vänster om man råkar träna fel, och hur stor är inte risken att jag gör det?
Men man kanske känner det när man kommer igång, förhoppningsvis!

The botten is nådd!
 ja det är sant! ifall man sitter och lyssnar på skitlåten och man till och med smygtycker att den är lite bra så är fan the botten nådd!!!

Nej är inte ett dugg trött så ska sätta mig och redigera lite bilder nu!
So Long Suckers!

Power Girl LG
E: Silver pine - Kulla Girl


Copyright Anna Brandell

hihi!

1.) Ställ in musikspelaren på shuffle - blanda
2.) Tryck framåt efter varje fråga
3.) Använd låttiteln som svar till varje fråga om ditt liv (även om den inte verkar logisk) FUSKA INTE!

1. Hur mår du idag?
Let's go to hell

2. Hur kommer dagen (idag) vara/vart?
Slow motion

3. Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Just a day

4. Vad är det sista du kommer tänka innan du somnar idag?
She shook me all night long 

5. Vad skulle dina vänner ge dig för namn om dom fick välja åt dig?
 Ricky ticky toc

6. Hur är det med kärleken ?
 mitt rop på hjälp

7. Vilken låt passar mest in på den du håller kär?
 if everyone cared

8. Hur mår dina vänner?
håll mitt hjärta

9. Tycker dina vänner om dig?
 Don't cry

10. Hur ser folk dig som?
 bärskärkarmasch

11. Spanar folk in dig?
 Mom is home

12. Är du bra i sängen?
 mörker

13. Har nån sexfantasier om dig?
 Hold on

14. Kommer du alltid bo kvar i svevrige?
 Life is life

15. Hur kommer du dö?
 say it aint so

16. Vad skulle du hetat om du var född i framtiden?
 Wild world

17. Vilken är din oturs låt
 Perfect


Tjihi!

sovit bort typ hela dagen!

somnade kl halv 5 i morse och morsan väcker mig halv 6 för att jag ska åka ut och släppa ut svartenhelvettet!! gjorde det sen for jag hem och sov! till klockan 12, då klev jag upp och åt några pannkakor sen sov jag till tre igen! fullt normalt!!
Åkte ut till mormor och åt nypärern stekt korv och stuvade morötter. mums!

Åkte ut på stallet och körde AckePackebus! Han kändes grymmt fin!
sen så höll jag på att tända en cigarret på vägen in mot stallbacken så jag släppte tömmarna en pyttestund och då gick acke in på parkeringen hos banisarna? gick runt där bland grushögar, lastbilar och barnensdagståg! Mongoponny!

sen så fick han springa efter bilen över på andra sidan för jag var lat:P

på lördag kör vi upp Acke till Johanna om det passar för dom.
Har tänkt på det, de känns lite konstigt eftersom den där lillaponnyn har vare mitt liv i typ 5 år nu och så ska man ge bort honom.... konstig tanke... som att ge bort sitt liv!

Aja i morgon är det Frodos tur att röra på fläsket lite! han bli anmäld till två lopp i umeå för att jag inte kan bestämma mig vilket lopp som blir bäst! :P Stackarn!

Sen så ska jag kolla på när lisa kör powergirl kl10! så blir till att kliva upp någorlunda vettig tid iaf!

Aja nu ska jag skita och röka sen sova!

So long suckers!Det är nog svårt som det är, kan du inte försöka stötta mig istället?

Frodo till Umåker och Acke till landet!

Vaknade kl 11.30 i morse och tänkte vända mig om för att kliva upp när jag nästan skriker högt för mig själv för att det gör så jävla ont vid/under skulderbladet så jag undrar ifall det är någon jävel som har stött en knivjävel i ryggen på mig när jag sov.... men det borde jag väl ha märkt tänkte jag....Kravlar mig sakta men säkert ur sängen och efter en stund så fick jag även på mig lite kläder och tog mig upp på benen! drack en Red Bull och tänkte åka ut på stallet, enda problemet var att mopedjäveln inte hade tänkt fungera och till slut var jag så jävla arg så det onda i min rygg gick fan över!
Fick åka med farsan ut på solänget!

Tittade på när Maria körde sin lilla sursugga och gav henne presenten från Åland!

Åkte med Maria och Bea över till andra sidan och hämtade Frodo som gick i snigelfart hela vägen till stallbacken!
Där träffade vi Ricky som har min kära dator! Den är nu totalkvaddad och bortom all räddning! Fan! men han skulle försöka rädda alla bilder från :D disken och skicka dom till mig eller nått i den stilen...
Sen så diskuterade vi bilder och hur mycket man kan ta för en bild 30*40 cm med ram, 150 kr?

Åkte ut och körde Frodo och han kändes göööfin! gick 2,26 1640m och blåste knappt efteråt så det bli umeå den 24e HAHA!

Åkte även upp och hälsade på Johanna och hennes Mamma och pratade om Acke och ifall dom ville ta emot ett Mongo på gården och det ville dom, på prov först iaf! Känns skönt ifall det skulle fungera!

Nej nu så ska jag gå ut och se ifall jag får mopedhelvettet att starta innan jag somnar!
Natti Natti suckers!

Åland....

Jao men så var det ju bortgjort iaf!

klev upp kl halv 5 i söndags morgon för att sitta i en bil 150 timmar ner till stockholm! Skitkul! Jag hade så jävla ont i röva när vi kom fram att jag funderade på att springa sista biten... och när jag ens börjar fundera på att springa då är det illa!


Väl framme så fick jag träffa Björn och Lars! Riktigt kul faktiskt! Björn ar alltså min farbror och Lars hans pojkvän.  ja jag har en farbror som är gay men jag är nog fan lite stolt över det! Där fick vi som alltid god mat medans vi väntade på avresa mot båten!


När vi tagit oss på båten och alla samlas i farmor och farfars lyxsvit! Ja det var fett lyxig! Drack alla jättegod champagne och väntade på att vi skulle gå och äta middag! Och vilken middag! det var nog fan den godaste maten jag någonsin ätit och fantastiskt vin på det! blir inte så mycket bättre än så!
Sen dracks det och vi gick runt i alla barer på hela båten men det var lite tråkigt för det var fan inge folk i min ålder där.... Fullt med barn upp till typ 15 år och sen var resten av dom på båten typ 40 plus eller utvecklingsstörda! Men jag hade förhållandevis roligt ändå:P

Var inte sådär jättefräsh när jag vaknade i morse men ett glas champagne till frukosten så löste det sig:P
dagen rullade på och vi lämnade Johan på Arlanda där han skulle möta Jenny och åkte hem! och se nu är jag äntligen hemma!

I möra blir det till att köra intervaller med Frodo och en ordentlig motionstur med Acke! Ska även åka upp till Johanna och prata med hon och hennes moder om ifall dom kanske vill ta hand om Acke efter säsongen är slut.... skulle vara skönt att veta att man har någonstarns att lämna honom där man litar på folket och vet att han kanske får göra nått mer än att gå in och ut från hagen! 

Men fyyfan! nu ska jag sova!
Så fuck you godnatt!

Jävla Maria som klagar på att jag har en vimsig blogg! det var det värsta! nu ska hon få spööööööö!!!!!!
Johanna hon vet vad hon pratar om hon:P


Mongopandan och nya byxor!

Idag har varit en ganska innehållsrik dag känns det som även om det inte har hänt så mycket roligt.

Morsan kom in på mitt rum kl 11.10 och var helt galen för nu hade hon ju faktiskt skrike och försökt väckt migi tamefan en halvtimme! och ifall jag inte kliver upp på en gång så får jag fan gå på stan själv! blev lite halvrädd för morsan för tro det eller ej men hon kan se ganska galen ut ibland! så det var bara te å kliva upp och klä på sig!
Vi drog till den stoooora staden!
Där skulle vi köpa ett par byxor av den lite snyggare modellen och ett par snygga skor och ett par nya joggingskor! när vi åkte från stan hade vi med oss två par jeans och ett par crocs! så blire när man går med mig på stan, man köper aldrig det man ska ha egentligen!

Åkte ut till mormor och fikade!

Stallet!
Körde Acke och Morsan körde Frodo två varv på slingan, Acke sprang ifrån Frodo:P frågan är ju ifall det var Acke som sprang fort eller Frodo som sprang sakta.

Sen så blev det Bio med Maria och Jonte! Vi såg på kung fuu Pandan! eller alias MongoPandan! Har inte haft så roligt på länge!!!!

Sedan dess har jag hållt på och packat inför ålandskryssningen! Ska bli riktigt kul faktiskt! så nu så sitter jag och försöker hålla mig vaken hela natten så jag kan sova hela vägen ner till stockholm!
I Stockholm får vi träffa Björn och Lars! det ska bli kul som fan! har inte träffat dom sedan förra sommaren typ! eller var det jul.... hmmm skit samma så var det längesedan!

vi som åker är Jag, Mor, Far, Bror, farbror, Lars, Farmor, Farfar! Farmor fyller jämmt så det är därför vi ska åka! Hoppas det blir kul iaf!

Sen så har jag en jävla förmåga att tänka på tok för mycket när jag är vaken på nätterna på det här viset.... Funderat på vad jag ska göra.... visst han känns fin i ordning nu men hur länge kommer det hålla i sig? är det kanske dags att gå vidare till storhäst nu? Tanken slog mig att min kära vän JNN kanske vill ha en liten gris på gården.... men problemet sitter ju i att jag vill att han ska få komma någonstarns där nån har tid att göra något med han! ska han bara gå in och ut från hagen så kan han lika gärna få gå bort... men ska prata med johanna och hennes mor och höra ifall dom kanske är intresserad!
Sen så kom jag att tänkte på hur mycket jag saknar sara Karlsson! känns förjävligt att man inte har en aning om hur hon har det och vad som händer... Men ifall hon läser detta så vet hon ju att jag saknar hon iaf!

Nej men nu surrar jag för mycket! åter på tisdag! Ciao Ciao!!


Trav idag :D

Jomenvisst! Trav idag på solänget!

dagen börjar när jag vaknar kl 10! ett mirakel jag som inte brukar kravla mig upp ur sängen förren närmare 2 på dagen!
Låg och glodde på tv en stund tills jag somnade om och väknade igen kl 12! :P
Tog min kära mopack och drog ut på solänget. Framme vid betet såg jag att min kära ponny står som ett fån mitt i hagen utan att äta? är han sjuk? fick lite smått panik när jag tänkte att Fan! han kanske har fått en reaktion efter att jag körde han igår?! Satans jävla helvette tänkte jag när jag hoppade av mopeden och gick in i hagen, där står min jävla ponny och tittar på mig som ett fån och när jag går mot honom blev han nog rädd för att bli körd för då gick han ner till dom andra hästarna! Puh tänkte jag nu vet jag att han inte är sjuk iaf! Hade nog blivit mer orolig ifall han hade komme och mött mig:P

Gick runt på stallet en stund och surrade med diverse folk och knäppte lite kort på ulf arnes hästar mm..

Åkte hem och sov en liten stund sen så fixade jag iordning mig och for ut på solänget!
Hade kameran med mig och fick ganska mycket fina kort tror jag! (Har inte laddat över dom på datorn än)
Ulf arne hade inte någon bra dag tyvärr! blev bland dom sista med allihopa tror jag!

Sen så tänkte jag stanna och tanka på statiol på vägen hem men den där jävla automaten vägra ta mitt jävla kort så det sket sig!
åkte hem och här är huset fullt med fyllesvin! Jippie!!!! men dom är förhoppningsvis på utgående snart!

Aja nu har pappa komme hem så jag vågar gå ut och röka!

Tro hur länge det håller i sig?

Tjo!
Somnade närmare 4 inatt så det var med en riktig kraftansträngning jag tog mig upp ur sängen kl 07.10 i morse efter att morsna har ringt på min mobil som ligger precis bröve mitt huvud i en halvtimme?! Halå hur kan man fortsätta sova i en halvtimme med en telefon brevid huvudet som både har väckaren igång plus att morsan ringer som en sårad för att få upp mig ur sängen?! Snacka om att sova hårt!
Satt mig på mopeden även fast jag nog inte var riktigt vaken för jag glömde ta med mig hjälmen och nycklarna! Tro ni Pappa skrattade åt mig eller?
Till slut hade jag fått med mig alla mina grejor och på något konstigt sätt som jag inte kom ihåg tage mig ut på stallet!
Det stora svarta helvettet stod och skrek åt mig att han ville faktiskt ha mat nu! och jag blev överlycklig att inte lindgren hade hett ut sina hästar än! Så Svarten fick bara några nävar krafft inne och resten ute! Var som ett stort utvecklingsstört mongo när jag ledde ut honom! blir så jävla less! vem fan Har en stor jävla hingstjävel ouppfostrad?! Gah!!!!!!!!

Åkte hem och sov bort hela dagen!
åt middag sen åkte jag och min kära moder ut på stallet igen vid 17.00, hämtade in Acke och Frodo!
När vi kom till stallet kom jag på att QH fästerna på min sele sitter snett (märkte det förra gången jag körde man kunde inte fixa det) och en timme senare hade jag gjort två nya hål till fästerna och hade vääääldigt ont i händerna efter att ha grejjat med den där jävla seljäveln!

Åkte ut och körde Frodo som fick lov att springa tre varv med Lille Lomis och Kevin! Haha han var lite trötter när han kom in!

Sen var det skriftbyte i träningsfabriken! fick spänna ut alla spännen på selen ca 4 hål för att Acke skulle komma i den!
På väg ut mot rakbanan satt jag och tänkte på hur smal Ackes svans hade bleve. fast han har ju inte kliat sig? hmmm mysko tänkte jag tills jag kollade på resten och röven och insåg att det inte var svansen som blivit smal utan arslet som bleve stoooort! Haha!
Han kändes för övrigt väääääldigt bra! körde på uppför backen och han går ju då fortare än Frodo iaf! Men som rubriken lyder: Tro hur länge det håller i sig? Men det är väl bara att njuta medans han fungerar!
Sen så fick vi lov att gå vägen in då dom har harvat upp rakbanan så jävla mycket att det nästan inte går att köra där!
Det blev lite spännande då vi forst fick en lastbil i röva och sammtidigt kom det typ 11 cyklisten plus Tomas Jönsson med två ponnysar från motsatt håll! Detta blev lite mycket för min lilla Mongoponny så vi gjorde ett besök på publikplatserna:P Men det är ju roligt med lite spänning här i livet också:P

kom åter till huser kl 21.15 och då hade farsan nyss ringt till morsan och frågat ifall han skulle börja efterlysa oss!

HubbeBubbe startade på Bergsåker idag men hade tydligen haft en surgubbedag så han hade bleve diskan ;( Men det är bara att ta nya tag!

I morgon är det trav på solänget! Kameran följer med då Ulf Arne har 4 hästar till start! Cattiz kommer upp också och det är ju kul men synd bara att hon ska jobba :(

Aja nu blire inge mer skrivet!
So long Sucker (börjar bli lite gammalt nu känn jag men vafan!)

Spelas mest just nu!

Detta är vad som spelas mest i mina öron just nu!

PHIL COLLINS - ANOTHER DAY IN PARADISE

http://www.youtube.com/watch?v=ftlYLcEW_I4&feature=related

She calls out to the man on the street
"Sir can you help me?
It's cold and I've nowhere to sleep.
Is there somewhere you can tell me?"

He walks on, doesn't look back
He pretends he can't hear her
Starts to whistle as he crosses the street
Seems embarrassed to be there.

Oh, think twice, it's just another day for you and me in Paradise
Oh, think twice, it's just another day for you, you and me in Paradise

Just think about it.

She calls out to the man on the street
He can see shes been crying
She's got blisters on the soles of her feet
She can't walk but she's trying.

Oh, think twice, it's just another day for you and me in Paradise
Oh, think twice, it's just another day for you, you and me in Paradise

Just think about it

Oh Lord, is there nothing more anybody can do?
Oh Lord, there must be something you can say

You can tell from the lines on her face
You can see that she's been there
Probably been moved on from everyplace
Cause she didn't fit in there

Oh, think twice, it's just another day for you and me in Paradise
Oh, think twice, it's just another day for you, you and me in Parardise

Just think about it.

Think about it.

Just another day, for you and me, in ParadiseUnderbart skön låt!

Long time no see!

Ja nu var det ett par dagar sedan jag skrev något då jag har varit på lite semester ute i skogen hos Cattiz, Och Ja det är verkligen ute i skogen.
en mil till närmaste stad, och det är Kramfors? det borde inte få räknas som en stad, man blir mest bara mörkrädd där tycker jag!

Anlände till Lunde i måndags kl 13.10 där Cattiz och hennes Pappa kom och hämtade mig och så körde vi låååångt låååångt in i den mörka djupa skogen innan vi kom fram till familjen Stattins ägor!
Sen så har jag mest haft det jävligt slappt! det mest ansträngande jag har gjort var nog att köra tristan.
Cattiz förvarnade mig innan att jag skulle korta stropparna för han kunde bli stark till tusen ifall han fick chansen.... visst visst tänkte jag och kortade dom bara för att det skulle se bra ut ungefär sen så höll jag inte enns i dom, Vadå en shettis, hur stark kan dom vara?
Efter att ha kört en motionstur utan att hålla i stropparna med en liten häst som legat på ganska bra men ändå under kontrollerade former så är man faktiskt lite trött i fingrarna, sen Ca 3-500 meter innan vägen kommer så gasade vi på litegrann och Penni som Cattiz kör börjar Gallopera och Tristan drar iväg!
Jag tar omtag på omtag men fingrarna har gett upp totalt! jag bara glider och vägen kommer närmare och närmare. Jag hör Cattiz ropa: TA DET LUGNT! för då har tydligen Penni bleve bakrädd och börjat slage och vägen är nu riktigt nära när jag till slut får tag framför stropparna istället så jag får lite grepp och kan ta i och dra så han stannar! PUH! Jävla Grisshettisjävel!

Sen så har jag kört bil idag! och jag förstår inte hur Cattiz pappa vågar låna ut bilen för att jag ska få köra nere på lägdan? visst det är en lägda och inte så mycket att köra på men ändå?! Det är Anna Brandell som ska sitta bakom ratten!
Hela pärsen gick faktiskt ganska bra och jag tror inte det var jag som var bra på att köra utan Cattiz som borde bli körskolelärare!
Såhär lät det ungefär: AAAAAAAAAHHHHHHHH!!! FAN! HELVETTE! VAD SKA JAG GÖRA?! HJÄÄÄLP! tryckte ner kopplingen och bromsen sammtidigt ganska hårt så Cattiz typ flög ut genom framrutan! Vaddå bilen började å fort av sig själv?!

Sen den där hemska besten man har hört så mycket om var inte så hemsk, han var faktiskt riktigt trevlig efter ett tag!

Deras Dusch var en upplevelse som sent kommer glömmas! För det första fick jag gå som en krok hela vägen ner för trappen till källaren eftersom man slog huvudet! Sen när jag kom ner till duschen var det första jag tänkte: Öh Vah?! ska jag duscha här? Jaha där är kranen!
Då är det ett ganska stort rum med väldigt lågt tak en liten "inbuktning i väggen" och en kran med slang och duschmunstycke! Wiie tänkte jag, tro hur mycket spindlar det bor här?
Aja det hela gick ganska bra även om jag har lite ont i nacken av att stå och duscha som ett mongo för att inte slå huvudet i taket:P

Jag vill ha hund! Cattiz, Kattis och Maria bara planerar och grejjar för allt dom ska göra med hundarna hela tiden... Jag då? Jag vill också ha en hund och göra alla dom där hundiga grejjorna! Fusk!

Nej men nu så ska jag sova då jag ska upp och köra två mongoponnysar i morgon!
So long suckers!

På väg snart!

Det blev ingen  moppekörning till Cattiz blir till att åka buss ändå! det blåser som Satan här och fick 300 kr av morsan ifall jag åkte buss:P så då var det väl kanske värt det:P

Aja nu ska jag äta en macka sen så bär det av!

So long suckers!


Forsed here i come!

I möra bär det av mot Forsed på mopacken! Ska bli kul att hälsa på Cattiz då jag skamligt nog inte har pallrat mitt arsle hem till henne någon gång!
Sen så ser vi väl ifall moppen går hela vägen till Cattiz eller om avgasröret eller nått annat kul lossnar på vägen... Men vad gör man inte för att slippa åka buss?
Sen så kom jag hem från stallet för en timme sedan och insåg att jag inte hade några rena kläder att ta med mig! Ahh! Slängde in typ alla kläder (äger inte så mycket kläder) i tvättmaskin inklusive det jag hade på mig:P så nu väntar jag på att det ska bli klart så jag kan hänga upp det och hoppas att det torkar till i morgon!
Maria tycker att jag är Galen!:P

Körde båda hästarna idag också! Åkte ut på solänget 15:30 och kom hem 21:00! Det är så grymt tidsödande att springa med dom fram och tillbaka till betet! och ännu värre blir det ju när man inte kan ta dom sammtidigt utan måste springa två vändor!
Körde Frodo i en timme! runt hela gamla träningsvägen och han varken rörde på näsborrarna eller var speciellt svettig! så lite intervaller och snabbjobb på det här så blire start snart!
Körde Acke och han kändes hyfsat fin! Lat men travade bra! körde tre varv på slingan med han och masserade och strechade efteråt så han torde vara lite mör imorgon:P

Aja nu ska jag gå och plocka ur tvättmaskinen med mina kläder i! Sen så bär det av till Cattiz i morgon kl 11:00 Och vi ser väl ifall jag hittar eller inte för jag ska köra någon ny jävla väg som jag inte ens åkt bil på någon gång:P... men men... ringer väl till cattiz när jag kört vilse! :P

Sweet Dreams!


V75!

Sov till kl 9 i morse! iofs bara 4 timmar då jag somnade typ kl5 men ändå:P
V75 hela jävla dagen Fiiifan! träsmak i röven och mongosar runt bordet! men trav är livet Right?

Svartenhelvettet var 3a och såg faktiskt riktigt fin ut i loppet... sådär i värmningen men bra i loppet trots att han ser ohyggligt seg ut! så nu kommer man väl få höra om det här i typ ett århundrade framöver!
Arnes häst vann så då var ju dagen räddad iaf! KUNG ARNE!
Keik Jo vann han också i säterbests minneslopp eller vafan det var! MEN HAN ÄR JU 6 ÅR! BUHUHUHU!!!
Katrin Hade bra flyt då Don Jetson eller va han nu het vann igen! fy skäms Katrin du får ju oss andra att se så dåliga ut:P
Så solängetframgångarna behöver vi ju inte skämmas över direkt... det hade kunnat vare sååååå mycket värre.

Efter travet åkte jag hem och sov till kl 21:00... normalt?

Satte mig på mopeden och drog till Maria och Vraket;) för att hämta maria och sen åka till Max och handla mat för att ta med oss hem! Jag fick ett kryp i hjälmen och skrek så jag blev hes! Vi åt och jag och Maria låg och spoonade en stund tills jag åkte hem och nu så sitter jag här i min ensamhet!

Nej fyfan! i morgon blire Nakenbad med jonte fast ifall det är kallt i vattnet kan vi väl duscha ist?
Tjihi!

Hej hopp slaksnopp!


None
© Anna Brandell

Ponny på stan!

Var på stan idag och lappade bilar! Wiie Fan så roligt! när jag egentligen hade kunnat  vare nere hos Cattiz och varit lite social! Fan! men men vad ska man göra?

vi kom hem från stan kl 1 typ och då går jag ner i källaren och lägger mig och sover till kl 5 :P vem fan utom jag kan lägga sig och sova 4 timmar mitt i dagen? det är inte riktigt sunt... hade iofs bara sove typ 2 timmar inatt efter jag såg den där skitäckliga filmen alldeles själv nere i källaren:P

Sen åkte jag ut på solänget och Longerade min kära lilla ponny som ser oförskämt fin ut... men som sagt, det går säkert över:P fast ska ringa till kliniken på solänget och fixa en tid så vi ser ifall vi behöver spruta upp han eller nått för han är inte riktigt harmonisk i bakkärran....

Sen så åkte jag upp till Maria för att Hälsa på hon och Jonte som tamigifan är dom mest osociala jävlarna i stan! Fan det enda dom har gjort idag var typ att köra hubbe! Wiie! så köpte chips och dipp å for dit och våldgästade dom:P

Hemma nu och tänkte försöka sova lite så man är hyfsat pigg i morgon för då jävlar blire V75 för hela slanten!!

Men jag säger bara det! HOLY SHIT AND BANANAS!

RSS 2.0