"it's not the size of the ship, it's the motion of the ocean" , well it takes a long time to get to england in a ROW BOAT

Haha bästa citatet på länge :P

Nyss hemkommen ifrån stallet. körde Egon idag och han var till och med lite busig idag! Ett litet bocksprång fick han till :P Det är så roligt att han är pigg och lite busig bara det inte bli mycket värre än såhär!
Jag har beslutsångest.... Provlopp eller inte provlopp? ska jag köra eller ska någon annan köra? (ska jag supa skallen av mig i morgon eller inte?) Det återstår att se...
Jag har fortfarande inte bestämmt vad jag ska ha för bett på honom i provloppet ifall jag ska köra själv heller. Äscha det löser sig nog!

Nej nu ska jag göra ordning lite bilder!!!


So Long Suckers!!

Vart tog orken vägen?

Jag är nog allergisk mot skolan, så fort man sätter foten på det här stället känner man all form av kämpaglöd och arbetsvilja rinna av en. Hur jävla svårt ska det vara att få ett arbete gjort egentligen? Det blir ju inte bättre att man under sina efterforskningar på internet svävar iväg till hoppning med minihästar och utställningar på gamla seldon... notera att det jag letade efter egentligen var en bra bild på hästen rörelsemekanism:P

Nej fy fan nu skiter jag i det här och ska prata med Anna-karin sen så ska jag åka upp till park för att hämta fröken Nilsson-Nordin! Hon ska ut och plåga Egon lite idag:D

So Long Suckers!!


A broken heart can´t be that bad

Fuck, jag har träningsvärk. Eller rättare sagt "oj jag råkade jobba lite-värk".
Sen har jag ont i höger bröst? Haha satt hemma hos Hanna och glodde på Tv och berättade att jag hade eh träningsvärk i ena bröstet typ?! Och hon bah vah är det sant? Jag också! så där satt vi två nötter och hade ont i ett bröst.. eller ja, det blev ju två om vi räknade ihop dom. Skumt, men vi har ju typ mens samtidigt också så varför inte ha ont i brösten samtidigt?! :P

Klart med sommarjobb! Jag ska jobba med Jimpa och det ska bli riktigt kul tycker jag! Hoppas Jimpa tycker det också!! 3 dagar i veckan i 4 veckor är ju helt perfekt då jag måste hinna med företaget och all tavelförsäljning också(för vi säljer ju faktiskt kanske 3 tavlor i veckan under högsäsong:P).

Jag har haft sjukt roligt på praktiken idag! Vicky gjorde mig den äran att vara där och hjälpa mig! Verkligen guld värt! Jag tycker iaf att vi har väldigt spännande diskutioner om allt möjligt, konstigt egentligen att vi inte i grunden tycker så olika då vi kommer ifrån två så otroligt skilda världar iaf inom hästsporten! Sen var ju självklart höjdpunkten luchen ifrån MAX!!! lyx!

Jag har provat att köra Egon med viktmanschetten (stavning?!) för första gången idag och det gick över förväntan! Första 500 metrarna såg han mest halt ut men då han sedan kom underfund med att han faktiskt måste arbeta med vänsterbenet för att kunna bära manschetten så gick han superbra! :D Så nu blir det en skritttur i veckan med den på och så håller vi tummarna och att det fungerar och han verkligen stärker vänstersidan! :D

Hata är ett starkt ord, men ibland så känner man hur mycket man verkligen hatar något!!!
typ som när man har en stor korv med sladdar och krånglar som fan för att få lös en sladd och det efter 10 minuter visar sig att man dragit i fel sladd!!! (nyss hänt!)


So Long Suckers!

Här kommer lite bilder på skönheten!

Synd på morsans skitkamera så ursäktar rörelseoskärpan!


Dreaming away to the SPÅNSKJUL!


Vem har snyggaste hästen på solänget? JAG!!


Sen kan man konsten att vara lite mindre glamourös också!



Jag säger bara det N'Egon!


Charmig i know!




Alla bilder! © Anna Brandell!


My number one!!

EGON!!! Jag var så stolt över han i lördags!
Han gick ju provlopp och uscha vad nervös jag var! tro hur jag blir när han ska tävla? sånt vill vi inte ens tänka på!
Ricky körde enkelt till ledningen medans jag stod på stallbacken och ropade: Men din jävla idiot! Vad fan gör du?! du skulle ju backa?! är du dum i huvet han kommer ju bli trött!!!!
Dock klarade han det bra, körde 44 första fem och jag hörde ingen varvtid men det var väl något sådant.
Han blev lite trött sista fem och klarade inte av att hänga med i tempoökningen men han höll iaf farten och slutade på 1.42. Jag är superstolt över att han inte galopperade och travade bra!
Jag som bara har sett röven på han tidigare fick en smärre chock över hur fint han faktiskt rör sig! Nu är det bara att hålla tummarna för att det rörelseschemat håller i sig även i snabbare tempo!
Nu är det rakt så att man längtar tills det blir dags för start! :D
Synd bara att morsan är så bra på att ta med sig kameran och sedan lämna den. Så det blev inga bilder, den här gången heller:P

Nej nu ska jag duscha en snabbis och sedan åka upp till Eva och Johan...


So Long Suckers!!

Who Tha FUCK?!

Vilka är det som läser mig blogg egentligen? för någon dag sedan hade jag 28 unika läsare på min blogg... alltså, jag känner ju typ inte ens 28 personer... Inte så att dom skulle läsa min blogg iaf.
Så jävla intressant kan det väl inte vara för någon utomstående tycker jag? Men det är ju roligt att så många är intresserad av mitt superintressanta nördliv! :D

Egon! The One And Only! Vi körde så fort att vi körde punka på vagnen i intervallerna idag. Snacka om att spränga ljudvallen! Han är bara bäst!! Nu har jag bestämt att det blir provlopp på lördag bara jag får tag i den satans Ricky någon gång, tro om han är rädd att han ska åka på arbete det är därför han inte svarar när jag ringer? Han är som sagt skyldig mig en hämtning ifrån stan kl 3 på natten :P
Jag är lite för Pussy för att våga köra han i provlopp själv första gången, så min plan var iaf att sätta upp Rooken som självmordspilot. Jag gillar hur han kör som, lugn, sansad och ganska snäll i munnen på dom.
Så fan ta han om han jobbar på lördag!

Min kära bror höll fullkomligen på att skrämma bajset ur mig nu när jag kom hem ifrån en Ack så trevlig kväll hos Hanna (fläska godis och kakor å sett på BERT! ). Jag kliver ur bilen och noterar att Volvon står hemma, jaha tänker jag och noterar att brorsan är hemma. Sen går jag förbi bilen och i den sitter två jävla människor! AHHH! Jag lovar att jag var ganska nära på att faktiskt bajsa i byxan! Insåg dock rätt fort att det var min kära bror och hans tjej som satt i bilen av någon andledning.. Skumt..

Lugnet är förstört, jag och min mor har ju haft hela huset för oss själva i nästan en och en halv vecka. Nu har bror och far kommit hem och helt plötsligt känns våran trevåningsvilla som en liten etta. Konstigt hur fort man vänjer sig! Den största skillnaden av allt är att vi nu måste tömma askkoppen typ tre gånger om dagen! Jättejobbigt!

Nej nu ska jag spela lite nördspel och sedan sova..

Maria har tydligen bajsproblem i sin hundporrstudio, jag kunde inte låta bli att börja asgarva när jag fick ett sms där det står: Nu sitter dom fast.... Bah va? och innan jag kopplade Ojj ojj... Och nu var det någon som var för trött för att bajsa, Följetongen fortsätter i Söderströms Hundporrstudio!


So Long Suckers!



I Want It Now!

Jag känner mig ganska ofta lite konstig som faktiskt inte är sådär supernojjig om min vikt eller hur jag ser ut, nästan alla runt ikring mig är det. Det ska bantas hit och tränas dit, konstigt nog är det väldigt sällan det blir av:P
Visst fan inser jag att jag är på tok för fet och har sjukt dålig kondis, And so? Visst hade det varit kul att vara smal och kunna springa en mil men det är inget jag prioriterar.
Sen diggar jag lillMarias kommentar på Avrostningen i helgen: Alltså anna, varför umgås inte du med dom som håller på med droger? du ser ju ut som en sån ibland.... Kan ni förstå vad jag skrattade då?
Hon blev ganska så obekväm när jag frågade om hon tyckte att jag såg ut som en Pundare???!! :P
Men som sagt, jag har på mig det jag tycker är skönt och anser att jag passar i, sen om det inte duger åt andra behöver dom faktiskt inte titta på mig! (kanske svårt då man täcker 90% av synfältet men:P) lite självironi måste man väl ha :P

Stackars Egon ligger i hårdträning nu sedan han fick stryk av Berra i snabbjobbet!
Plutten fick gå två turer i söndags då jag hade lånat ut han till en ridtur åt Carro, och egentligen skulle han gått lugna intervaller i backen i lördags men det hanns inte med så då fick det bli på söndag det med :P
Men jag tror dock att det bara var bra för honom då Carro bara var ute och skrittade och det kan han behöva..

Vi han fan lyckas med det vi kämpat så hårt med i ett halvårs tid! Vi har äntligen fått en ny rektor på skolan och det känns som jag går på moln! We Beat The System!!! Det vi trodde aldrig skulle gå har fan gått och den fick en MEGAORGASM! (dåligt skämt i know:P)
Nej men skämt åsido så känns det verkligen som att man faktiskt har gjort någon skillnad, gett de nya eleverna en chans till en fullvärdig utbildning om nu den nya rektorn får ordning på skolan. Vi kan inte göra annat än att hålla tummarna!

Nej nu ska jag spela lite Bully- Scholarship Edition sen sova! Det spelet är fan det roligaste på länge. Det går ut på att du ska gå runt i en internatskola och lösa en massa problem och självklart! SLÅSS!!! SLÅSS JÄTTEMYCKET!! Wiie det är fan askul!!


So Long Suckers!!


FittaFittaFittaFitta!

Fans helvettes jävla skit!!!! Kom på nu att det är förbannade avrostningslägret på solänget lör-sön.... Kuken! jag ska ju på fetfest i domsjö!!! Hur fan ska jag lösa det här?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!? SKIT!
Nu kommer inte jag kunna sova bara för att jag är så förbannad.. FAN!

So Long Suckers!!!!

Jag liksom föll över kanten....

Hellre ökänd än okänd? Det ligger lite sanning i det faktiskt..
Kan säga att det kändes lite sådär när jag kom in hos Eva i fredags och ALLA där sa att de sett mig i dyngfylla den senaste månaden :P Najs! Men det kostar att ligga på topp..
Jag vet inte om det är åldern eller levern som börjar göra sig påmind.. Jag blir iaf bakis, riktigt bakis... Det blev jag fan aldrig förut. Orättvist! Men varför låta det stoppa en?!
Jag och Hanna har planerat att samla lite vuxenpoäng på Fredag! Våran plan är att laga middag och dricka lite vin.. Alla som känner mig kan ju gissa hur det kommer sluta men vi tänker iaf göra ett tappert försök. Sedan är lördagkvällen spikad! Fetfest i domsjö! Wiiiieee!! Där kommer vi drulla bort så jävla många vuxenpoäng så det gäller att plocka många på fredag!

Egon ska få komma ut och röra på sig i morgon! blir till att köra motion i backen! om inte Ulfen har tänkt köra intervaller med någon vill säga, då hänger jag på honom ist.. Annars får jag kolla om han tänkt köra fort med någon som springer runt 50 på lördag så kanske jag och stordrummeln får följa med då, känns lite tufft att anmäla honom till provlopp.
Sen ska jag köra fort med hubbe i morgon! Det känns lite läskigt att köra ponny igen, vafan det är ju svårt! Sitta och finåka nordsvenskar är väl ingenting! och änvärre blodingarna. Det enda svåra med dom är ju för fan att få stopp. Ingen sport alls lixom!

Jag måste tanka Ådin, känns lite pinsamt att fråga morsan om bensin då jag inte betalat en liter bensin sedan jag fick körkortet och kört upp desto fler! Bortskämt? nej aldrig!!!


Nej det här går fan inte! bjuder på en grym låt innan jag drar mig till sängs!



So Long Suckers!!

Söndermarken - Lars Winnerbäck



Så som himlen ser ut
en tisdag över skolans
kommunala korridorer
Klockan fyra i oktober
Strax innan det mörknar
och det luktar från bespisningen
av halvhjärtad husmanskost
och löven ligger klistrade
mot marken

Gråvita skyar
Tandläkarväder
Nån grävmaskin som sliter upp
en cykelväg vid fotbollsplan
Och nyponbuskar, nyponbuskar
Hela vägen nyponbuskar
ser jag när jag blundar
och nånstans där så blev jag
den jag är nu

Jag ser gitarren i butiken
Symbolen för att skolka
Sagan om ett uppror
Drömmen om en högre höjd
Ett sjörövarskepp
som blåser rätt in i Los Angeles
Och stjärnorna som glittrar
Och ingen jävel når mig
nånsin mera

En enda ambition
Att få brudarna från Berga
att skratta eller gråta
och rymma över taken
Bort från regelboken, stöveltrampet,
tegelväggen, la isla bonita
Och dom brandgula
stolarna man staplar
på varandra

Parkeringshus byggdes
Ett litet steg för människan
Ett stort steg för betongen
och den rotlösa känslan
Som ännu ett hinder
på vägen mot den råa romantiken
och gitarren i butiken
och flykten
över taken

Man la klossar över ängen
med små fönster och dörrar
Det var slogans överallt
från alla medelbeiga firmor
Och en skivaffär i centrum
som ett hål genom kulissen
ut i verkligheten, drömmen
Ut till färgerna man bara
ser på bio

Vi bildade band och blåste ringar
Drog med handen genom jorden
Fyllde naglarna med lera
av all yta som vi skrapade
För nånstans under lagren
av tätortstimotej
bredde stora världen ut sig
utan farthinder och Konsumkort
och nypon

Vi satte båtarna i bäcken
såg dom flyta in i tunneln
Kanske vidare mot Vättern
och kanalen ut till Nordsjön
över vågorna mot Irland
ut på havet och sen blåsa
iväg och aldrig komma tillbaka
mer till bäcken
där det började

Jag ser den gräddgula färgen
Den moderna men diskreta
En helhet för det enkla
Bara fälla upp och skruva
Men ändå alltid nåt
som ville jaga och förvirra
Nåt som inte var Ikea
Nåt som inte hade lösningen
i kanten

Jag hör det inrökta ljudet
från en replokal vid tågstation
Bland speditionslokaler
och bortglömda depåer
Det stumma, dova skinnet
och basen som darrar i gallret
och glaset och det doftar
just som asfalt gör
om hösten

Vi gömde Fibban under stenen
Willes vin i busken
Hela dungen var ett mikro-Vegas
Ladan bytte hänglås
Och ovan allt en himmel
liksom sylad ifrån kusten
med det lilla som blev över
efter vågorna och stormarna
och skummet

Jag kan inte återvända
En brottsplats måste vila
Flyktbilen är dumpad
Stålarna är rena
Nu bygger vi ett nytt hem
Startar upp och börjar om
Söndermarken jagar mig
men jag är inte där

"Många är kallade, men få utvalda" - Bibeln

Jag har samlat många vuxenpoäng idag! T.ex suttit och diskuterat politik, droger, religion och relationer med Ida Johansson och Hanna! Sen så blev det självklart lite inte fullt så vuxna disskutioner, men det bjuder vi på!
Trots allt så blev det flest vuxenpoäng när jag stod för middagen idag! Väldigt lyxig var den dessutom.
Bullens Pilsnerkorv och makaroner! :P Jag vet vad ni tänker men jag känner att jag inte vill jobba som kock trots min naturliga fallenhet för just det yrket!

På väg hem från Dannero igår kom vi in på en väldigt spännande diskution! Påsken, varför firar vi den?
vi kom ju fram till att jesus dog, men på vilken dag dog han? Han korsfästes väl på långfredagen? när satt han i den där jävla grottan då? och när fan återuppstod han? varför firar vi påskafton? vad fan ska vi med påskdagen och annandag påsk till? eller finns det inte annandag påsk utan bara annandag jul?
Ja det var helt klart många frågor som kom upp men väldigt få som fick något svar. Jag kom iaf fram till att jag vill ha en egen helgdag! Det måste väl gå och lösa... någon som vet vem man ska prata med?

Min dator är full... Full med skit! Jag har ett ton med eh, "inte" nerladdade filmer som ligger på mina 2! hårddiskar och tar upp plats då jag inte har hjärta att slänga bort dom. För vem vet, man kanske ska se dom någon gång?
Det mest tragiska är väl trots allt att de flesta filmerna är riktiga skitfilmer!


Tragiskt va?


Nej nu ska jag ta tag i mitt liv och försöka göra klart bilderna som jag ska beställa efter Dannero!


So Long Suckers!

RSS 2.0