redigering :D

jag hade lite tråkigt igårkväll och idag! kommentera gärna resultaten!



Valentino Deam



Santana


Bakgrunden är stulen från cognitivedisortion.com!

Får tebax moppen!

Wiie! ska åka och hämta mopedskrället idag! Vet inte vad dom har fixat men förhoppningsvis så startar den nu iaf!
Tro om det är halt att köra moppe nu?! :P

Fredag idag och jag är grymmt festsugen. Men har typ ingen att festa med... tråkigt som fan! Men jag torde ju överleva:P kanske lika bra att försöka hålla sig lite nykter en helg, det var ju som ett tag sedan nu:P

Jag Får aldrig nog av den rösten! VOLBEAT! Jag lyssnar på deras jävla låtar hela tiden och även om jag inte tycker att själva låten är sådär jättebra så får jag inte nog av han som sjungers röst! Den är så grymmt skön! Örongodis big time!

Äh nu har jag inge mer att skriva!
So long suckers!

jävla ridsport ifokus!

Jag tror helt ärligt att Ridsport.ifokus.se är källan till allt ont! Att så många dumma människor kan samlas på ett och samma ställa är för mig ett under! Och det mest tragiska av allt är att övervägande del av folket som vistas inne på den hemsidan är hästägare! Stackars hästar säger jag!

länk till tråden

Om en häst biter dig i arslet när du står och kratsar ur hovarna är den väl för fan varken rädd eller osäker! den är less eller förbannad och ser dig defenitivt inte som någon ledare. Right?
Nej på jävla ridsport ifokus sägs det att när hästen vänder sig om och biter dig i röven då är den rädd och osäker och därför biter den dig i röven! säkert! jävla idioter! Jag blir så arg! Hur fan tänker dom? Aja läs hela tråden så kanske ni förstår bättre! :P


Jag håller på att lära mig nya "ponny" att buga, hon är faktiskt riktigt duktig! men hon såg något dum ut när jag hade gått ut och boxen och hon fortfarande stod och letade morötter mellan frambenen! :P Gaha!


Jag är hemma hos Cattiz och har ätit smörgåstårta! Grymt god var den iaf! Mumsi mumsi. Valpen mår bättre och jag hoppas verkligen att det fortsätter åt rätt håll nu!

Aja nu kommer min kära mor och hämtar mig snart!
So long suckers!

Nellie!

En tragikens dag idag!
Lider med Cattiz och ni får läsa mer om vad som har hänt i hennes blogg. CattiZ.
Jag tänker på er och håller alla tummar och tår för att hon ska vara tuff nog för att fixa det här!

Jag har varit hos Peter idag och fixat ryggen, äntligen börjar jag bli lite mjukare och jag behövde inte boka någon ny tid på ett tag tyckte han. Skulle ringa ifall jag blev dålig igen. Känns bra!

Jag har varit så trött så trött så det finns inte idag! känner mig alldeles tom i huvudet men tror att jag faktiskt blev lite chockad över det här med Nellie, det var man verkligen inte beredd på! Har iaf sovit lite extra (4 timmar mitt i dagen) så hoppas det blir lite bättre nu:P kanske håller på att bli sjuk!

Men nu orkar jag inte skriva något mer!
So long suckers!

Kom igen och kämpa nu Nellie!


Frodo Bagger!

Vi vann!! Verkligen skitkul!

Jävla Cattiz måste lära sig att volta då vi blev jätteknas i volten så stackars Frodo nästan stod stilla i starten:P Han tog dock igång otroligt bra och var ikapp dom som stod 20 meter framför innan kurvan, gick om två stycken i kurvan och då var det bara ledaren (Gervalds Saga) kvar!
Gick om henne i nästa kurva och tittade mig bakåt och det kändes bra att se att tiläggshästarna inte verkade ta så mycket på mig!
Mina tankar var då: Slappna inte av! Slappna inte av! kör inte gunga! kör inte gunga!
Körde in i sista sväng med 1,5 galopper (den ena kan nästan inte räknas) tittar bakåt och ser hästarna en hyfsad bit bak, känner dock att Frodo börjar bli lite stum och inser att nu jävlar får jag jobba annars hinner dom ikapp mig!
Svänger in på upploppet och känner att det går saktigare och saktigare, gav han en "ordentlig jävel" för att han ska sträcka på sig den absolut sista biten. Han tar i igen men snubblar! Gaah Panik! som tur var så fick jag ner honom från galoppen relativt snabbt men var ju osäker på ifall dom tänkte diska honom eller inte! Han gick iaf undan med några längder till godo! Väntade väldigt nervöst på att dom skulle ropa ut dom diskade och dom ropade inte ut hans namn, men var ändå inte riktigt säker då dom dröjde med resultatet, vände iaf och drog en lättnadens suck när dom ropade ut hans namn!

Det går inte att avsluta "ponnykarriären" på bättre sätt än såhär tror jag! Och tack alla för allt beröm jag har fått!

So long!

Moodswings!

Haha jag vette fan vad det är som händer i min hjärna just nu, har humörsvängningar så det bara sjunger om det!
Ena stunden så är jag superglad, sprallig och tycker det låter vackert när fåglarna sjunger, nästa så blir jag vansinnig för det är sånt jävla liv där uppe bland träden och funderar på att köpa ett softairgun (stavning?!) och skjuta hela bunten! Puberteten borde ju vara bortgjord så kanske har fått nån tidig släng av klimakteriet, vem vet?!
17 år och klimakteriekossa!

UllaPullas ben blir bättre för var dag som går och när jag tog in henne från hagen idag så var hon nästan inge tjock i benet alls! Ska försöka komma igång med körningen igen på tisdag! men då blir det körning varje dag som gäller, lika bra när hon knappt rör på sig i hagen för den är så lerig. Bara skritt och lite jogging sa kiropraktikern så då är det bara att lyda order! Hon känns förresten bättre i ryggen nu med, men det går sakta!

Alkoholist javisst! kände mig faktiskt lite sleten i morse när morsan väckte mig! har druckit 3 dagar i rad och även fast det inte har varit så mycket så känns det i både kropp och själ! Nu blir det nyktert ett bra tag framöver, iaf tills någon frågar om jag är på att festa:P

Jag har känslan av att det kommer bli en lite halvjobbig dag i morgon, ska åka ut på stallet 08:00 för att hjälpa Pelle att sopa ur alla boxar i vårat stall, sen tänkte jag gå till Ulf Arne även fast jag har lov då jag skulle tro att han verkligen behöver all hjälp han kan få!
Sen så ska ju Frodo starta! jag är faktiskt lite nervös, det skulle vara riktigt roligt ifall han kunde sätta nosen först men jag har inga direkta förhoppningar! Samtidigt så känns det lite tråkigt när man vet att det här nog kommer bli ens sista lopp i "ponnykarriären".

Jag har insett att fan jag fyller ju år inom en snar framtid! 18 år! fan vad det låter gammalt, kan lika gärna vara 25 eller varför inte 55?! jag känner mig lix som en jävla klimakteriekossa!

Ähh nu ska jag redigera lite bilder, var längesedan nu!

So long suckers!



knäppte lite bilder ute på solänget igår!







Piggelina ville inte dra på någon vagn den dagen!







Bus i hagen hos Team Osterling!

Party Party

Var hos Bella på kalas igår! Det var riktigt kul att f träffa dom gamla "nördvikarna" för nu var det riktigt längesedan!
Som alltid när jag kommer hem och inte är sådär supernykter så var jag jättehungrig!
När annars skulle jag orka skära upp massa grönsaker:S Fick bara lov att ta kort på skiten!


Frodo startar på måndag, det var tänkt att jag skulle be Ulf Arne hjälpa mig att balansera honom men jag har inte träffat honom än så vi ser väl om det blir av nå.

So long suckers!

för mycket nu!

Det går utför nu! Big time!
I fredags slog ulla så hon fick benet över skalmen och vagnen är kaputt! skitkul! Pelle fick åka ut och köra henne första gången då mitt mod svek mig lite. Körde henne själv för första gången i tisdags och det kändes bra, men som sagt modet ligger inte på topp nu direkt.

Ja det har hänt mycket men orkar inte skriva allting nu! ska försöka komma igång med mitt bloggande snart igen, går lite trögt nu känner jag!




Hm vet inte vad jag ska säga eller tycka, allt går åt helvette nu!

Smärta!

Smärtan finns här hela tiden och överallt! nu är jag så jävla less på att gå runt att ha ont överallt!
Är det inte ryggen så är det någon av armarna, eller händerna, eller knäna osv! Fan!
Jag tror inte det har gått många dagar dom senaste månaderna som har varit smärtfria! Det suger musten ur en totalt, man orkar ingenting och allt känns bara jättejobbigt! Men det som ändå känns värst är att jag är snart 18 år, hur kommer det att bli när jag är 30? Jag kommer ju inte kunna röra på mig!
Sen harj ag funderat på en annan grej kring det där med smärta. Den stora frågan som rör sig innuti mitt huvud just nu är hur ont har jag egentligen?
När man sitter på soffan och det kommer en sådandär våg av smärta som gör att tårarna rinner men man inte grinar riktigt för att man skulle aldrig våga hurkla sig för rädsla att röra på sig och göra det värre....
På min kiropraktiker låter det som att jag borde ha jättesuperont men jag tycker att jag skulle kunna ha så mycket ondare...
Hmm ska kanske prova slå av mig benet så jag har något att jämmföra med!

Solänget för hela slanten i helgen! klubbmästerskap på lördag och Bengt´s Open på söndag! Tjihi ska bli riktigt kul faktiskt!

Ska åka upp till Johanna på lördag och dra av Ackegrisen skorna! Han hade tagit av sig en baksko själv så slipper ju en iaf! Jag torde få ganska ont i ryggen på söndag ifall han inte skärper sig:p

Ähh nu ska jag försöka få upp Cattiz ur soffan så jag kan få sova där någon gång! Ska upp kvart i sex i morgon!!

So Long suckes!!


Long time no see!!!

4 dagar sedan jag bloggade sist!
Det har inte hänt sådär jättemycket i mitt superviktiga liv:P

Jag har iaf komme fram till en sak! Jag kan få vilken häst som hellst att slå tror jag!
Powergirl som nog inte har lyft på arslet i hela hennes liv slog så det sjöng om det i förrgår när jag var ute och körde!något förvånad jag blev, hade nyss sutte och pratat med morsan som red Santana och sagt: Fan det är ju som att köra en bil nästan! Haha tji fick jag!! Dock slog hon inte för att träffa mig utan det måste ha vare någonting som störde henne för sen blev hon precis som normal! typ som att någonting hade fastnat i röva på hon eller nått! Hihi spännande var det iaf! ca 1 dm från att slå ena benet över skalmen :P

Sitter just nu i östersund och gör ingenting, väntar på att åka på Max typ! Det känns inte så jävla värt att ha åkt hit eftersom vi ska åka hem kl 2 i morgon och inte får se travet! Bajs!!

Aja so long suckers!!

Johanna har fått en 8årig bäbis!

Visst alla som kände Acke vet att han inte var speciellt vuxen i skallen men att han skulle börja dia vid åtta års ålder är väl lite extremt!! Börjar fundera på ifall han är utvecklingsstörd på nå sätt... alltså helt allvarligt, visst att han kan bete sig mysko men det här tar väl ändå priset!
Förslag vad man ska göra åt det välkommnas!! känns ju inte som man bara vill slita isär dom heller!
Och JA stoet ger mjölk!


© Anna Brandell

Sova? äh glöm det!

Vilken tur att jag inte har ställt om min dyngsrytm nu när jag är sjuk, hostar som ett tok så fort jag lägger mig ner och ska försöka sova så blir till att vara vaken nästan hela nätterna och när jag väl somnar av utmattning så är det framåt morgonen och då sover jag ju hela förmiddagen istället. Fuck så jävla drygt att ställa tillbaks skiten sen!
Men Maria fyller 18 år i morgon! Fest på lördag iaf, vet inte riktigt ifall det skulle bli nå i morgon också men jag torde väl märka förhoppningsvis kanske! så jag kanske inte behöver ställa tillbaka dyngsrytmen iaf:P

Har märkt att mina blogginlägg bara blir tråkigare och tråkigare, var så ambitiös och duktig när jag började men det är väl som med allting annat jag gör, börjar bra men oftast blir det bara nå halvdant till slut.

Vad händer ifall man äter för mycket slemlösande? inget farligt va? proppade i mig fyra bisolvon(stavning?) på en gång och läste sedan på förpackningen att man skulle äta max 3 på ett dygn.... äh torde ju inte dö iaf:P

Jag tänkte precis tanken att man kanske skulle ta och växa upp någon gång, känner mig lite omogen när jag skrattar åt simpsons! Fast jag tycker ju att det är kul! Äh lite väl avancerade tankar med tanke på hur trött jag är!

Sen så tänkte jag berätta en av mina mest välbevarade hemligheter! jag smygtycker att dansbandsmusik är lite halvbra.. ibland, kanske,.... ja ni fatttar. känns skönt att ha kommit ut ur garderoben!

So long suckers!!!

© Anna Brandell

RSS 2.0