It's a motherfucker.

Såg ett evenemang på Facebook, "bär något lila den 27e" Tydligen var det för alla HBT-människor där ute. För er som inte vet står HBT för Homo, Bi och trassexuella. Det skulle vara någon form av statement för att dessa ska få leva fritt.
Är det bara jag som reagerar på hur folk liknar dom med något slags kreatur som vi försöker återinföra i naturen.
Att nu ska vi se till att alla med "avvikande" sexuell läggning får komma in i sammhället och vi ska självklart göra vårat bästa för att se till att resten av flocken accepterar de nya medlemmarna.
Jag vill inte behöva bära något lila för att ännu en gång peka ut att dom är annorluna.
I drömmarnas värld som jag ofta besöker men aldrig synd nog får stanna kvar i, där skulle vi alla oavsett sexuell läggning kunna leva fritt.
Nej jag ska starta en grupp på Facebook. "bär något orange den 29/10" ett statement för att alla heterosexuella ska få leva fritt.
Är inte mina värderingar som jag ibland kanske lite för ofta delar med mig av mer värda än det faktum att jag bär något lila i morgon. För NEJ det tänker jag inte göra!

Bland det roligaste jag vet är när mina kära vänner av det manliga könet påpekar att det är jävligt sexigt med två brudar som har sex med varandra. För det är faktiskt så att jag aldrig (ALDRIG!) kan låta bli att säga :Mjoo, men jag måste säga att jag tycker bögporr är mycket gulligare.
Att sedan se deras försök till någon form av förklaring till varför lesbiskt porr skulle vara så mycket bättre är några av de mest underhållande stunderna i mitt liv(nej det händer inte så mkt roligt i mitt liv i know).

......(rökpaus)......


Satt just nu på aftonbladets hemsida och fick läsa om hur tre natt-sköterskor har terroriserat de gamla på ett äldreboende i Kumla. Jag blir helt ärligt skitirriterad. Hur fan kan sånt här få hända?
Var är hjärtat på människor som gör på det här viset?
Det jag verkligen inte förstår är hur människor som sökt sig till vården sedan kan uppföra sig på ett sånt här sätt.
Om du jobbar inom vården idag kan du aldrig någonsin ha sökt dig dit på grund av att det är så bra betalt utan du måste ha känt någon form av lust till att hjälpa människor.
Samtidigt kan man förstå att år efter år av stress och underbemanning kan göra vem som helst till en annan person än dom var när dom sökte jobbet.
Det är tragiskt att sverige som ett av världens rikaste land inte kan få sjukvården att fungera bättre än så här, är inte en fungerande sjukvård en grundsten i ett fungerande samhälle.

Nej nu är det slutfunderat


Soo Long Suckers!she can't walk but she's trying

Jag hatar paradise Hotel! just nu hatar jag det mer än vanligt för det envisas att visas på tv'n just nu när jag sitter på jobbet och försöker läsa diverse folks bloggar. Det absolut värsta och den största anledningen till att jag hatar det är att man inte kan låta bli att lyssna.
Vad fan är det för fel på mig?!
Det låter som dom har skrivit frågor till varandra som dom inte vill säga "In person". Men synd, skit i att fråga och lägg er ner och dö. Försvinn från min TV och ut ur mitt liv. Jag hatar er, erat jävla program och eran jävla reklam!

Jag kan bevisligen sova hur mycket som hellst.
Igår kom jag hem från jobbet strax över 4 på eftermiddagen. somnade i fosterställning i soffan och sov till 20:00, kollade på IDOL, nördade lite dator och gick och la mig vid 01:30.
Vaknade ur min skönhetssömn strax efter 12 och åt frukost. Somnade igen (fosterställning i soffan) tänkte att om jag bara sover så slipper jag köra till jobbet med mina superdåliga sommardäck(fortfarande snö på vägarna).
Ställde väckaren på 15:00, Snooza till 15:30, Satan jag börjar jobbet om en halvtimme.
Upp, plocka undan det värsta från vardagsrummet. Klä på mig, Fan jag har inga rena sockar!
Ut till bilen 15:45, Halt som fan, jävla skit. Hem, hämta sockar. Upp på jobbet. 16:08 klev jag innanför dörrarna! :P
Snooz knappen på telefonen är min värsta fiende!

Fan jag måste träna i morgon, har ångest. Tror att jag vid något svagt ögonblick under gårdagskvällen bokade in mig på vattengympa kl 13:00. Hur fan ska det gå till? jag jobbar till 14:00? Måste boka av, fan, jag som ville prova. Vad fan tänkte jag när jag bokade? jag kommer helt säkert glömma att boka av:P

Nej nu ska jag äta Billy's Pan-Pizza. Japp enbart för att det är nyttigt och bra för själen!


Soo Long Suckers!


Det kanske var pundigt, det kanske var bra.

Fredagsgroggen på bordet och winnerbäck skrålar ur högtalarna. En just nu perfekt fredagkväll!

Jag missade mötet på Step In, jävla skit. Anledning = Pratade i telefonen med Josefin Åsander! Jag hade nog glömt det ändå men det känns alltid lite bättre om man har en liten ursäkt:P
Måste ringa dom på Måndag!
Jag har förresten inte tränat på en hel vecka. Det är ju skit, men what to do? Jag har ju jobbat HELA veckan! = ännu en ursäkt, det är ju fullt möjligt att träna på kvällarna också.

Jag har spenderat  tiden mellan 17:00 till 20:00 i fosterställning sovandes i soffan och förnekat att det snöar ute då jag inte har några vinterdäck. För JA, liggandes i fosterställning har man inga problem :P
Kallt har det blivit också, jag fryser heldre än att svettas men -8 grader på morgonen är lite väl kallt för min smak. Speciellt när man försovit sig, inte har några vantar och skrapar rutan på biljäveln med en CD-skiva.

Jag körde tryckvagn med Egon igår. Vilket charmtroll han är. Jag körde "tryck-intervaller", alltså två lyckstolpar tryck och två utan i 1,5 timmar. Några intervaller tänkte jag att han skulle få jobba ordentligt så jag drog åt trycket lite extra. Då låste sig hjulen på vagnen men Egon bara traskade vidare. Hjulen lät som två rea-plan men han höjde inte ens huvudet. Kan inte säga att han var speciellt berörd av själva motståndet heller.
Det får bli tryckvagn framöver då det är så jävla hårt i backen och jag inte vill slita på benen i onödan!

Finns det någon som har en jävla köpmannadisk till salu?! jar har hållt på och letat efter en i en halv evighet/ två veckor:P men inte hittat någon! Jag vill ha den nu! så har någon en till salu för under 600:- så köper jag den väldigt gärna!

Nu drar jag mig till sängen!

So Long Suckers

i tried to catch my breath again

Får man inte någon form av genomförandeplan när man föds? Jag hade behövt en sådan till mitt liv ibland.

Friseringen av Egon går faktiskt lite framåt, eller ja han har ju mindre och mindre hår på halsen iaf ;) sen hur det är med manen i nacken ska vi väl kanske inte tala om.

Jag har bokat tid för besiktning på räääserbilen! men det blev lite stressigt, den 19e ska jag besikta! Fan jag blir ju nervös. Tänk om det är så mycket fel på den att jag får bogsera hem den eller något. Typ bortom alla möjligheter till reparationer. Då kommer jag ju rakt att fälla en liten tår.
Någon som vet vad som leder till körförbud?


"I found no people for killing time
So I found time for killing people
I found no rhythm I would rhyme
So I'm the rhythm for the people"
So Long Suckers!!


I was off to drink you away

Jag har haft en nära döden upplevelse idag, på riktigt!
Jag har (tro't eller ej) TRÄNAT! ett helt typ träningsschema på Step In. Fy faen vad jobbigt det var. Och nu har jag fan ont i hela jävla kroppen.
Men jag får inte ge upp nu bara för det tar emot. Jag har till den 25e på mig att bestämma om jag vill fortsätta eller inte så jag måste ju ge det en ärlig chans iaf.

Jag har haft en liten diskution med min häst idag.
Problemet är att jag tycker att Egon ser ut som ett troll uppe i nacken men han verkar bevisligen tycka att trollfrisyren klär honom helt utmärkt för han har icke tänkt gå med på att jag ska få frisera honom.
Om man "attack-klipper" honom kan man ibland få lös en tuss hår men då kommer man inte i närheten av honom med saxen sen.
Eftersom problemet inte är själva saxen eller när man klipper i luften utan ljuder av när man klipper håret (det blir ju ett lite annat ljud) så är det hemskt svårt att nå upp till nacken på min i mankhöjd 1.65 höga häst då han kör skallen i luften och skakar som ett tok.
Men alla sätt är bra utom de dåliga så jag kom på den brillianta idén att klippa lite päls på halsen.
En trasig grimma och en fläckvis pälslös häst senare insåg jag att idén inte var så bra utan nog troligvis hörde till en av dom dåliga.
Problemet är ju att jag tror inte att han är rädd utan han har fan helt enkelt bestämt sig för att han vill se ut som ett troll.
För jag kan inte se vart han är rädd när man efter att ha klippt ett "klipp" blir hästen alldeles mörk i ögat och typ gör helt enkelt vad som hellst för att antingen få bort mig eller saxen (inklusive framben och käft) . Sen blir han varken bättre eller sämre ju mer jag håller på, är han rädd borde det ju gå över lite iaf med tanke på hur mycket jag har hållit på, eller bli värre.  
Men det sista slaget är inte över än.
Min nästa idé är att kanske hoppa upp och sitta på ryggen, då kommer han ju inte så långt? Frågan är ju bara hur länge personen i fråga (jag har på grund av dålig balans inte tänkt prova själv)sitter kvar? 
Hmm. jag får ta fram kreativiteten. 

Nej jag ska åka upp till lägenheten och slagga tror jag, eller kanske lägga ner min otroligt ömma kropp i badkaret. visst låter det som en bra idé?

So Long Suckers!!


RSS 2.0