Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram?!

Haha ja det är ju frågan, då jag för tillfället försöker byta ut mina köttcravings mot godis istället så är risken för att jag faktiskt kommer att rulla fram ganska överhängande snart.. Men som Fronda sjunger, vem kan stoppa mig då?!
Jag har fått en inneboende. Hanna Jonsson! Tror dock att jag höll på att skrämma bort min kära vän då hon råkade ringa när jag låg och sov idag. Samtalet var ungefär såhär:
jag- aaaa!
Hanna- HEEEEEEJ!
jag-uuh
Hanna- Är du trött?
Jag- uhhmmpfh
Hanna- Okej, tror du jag kan komma och låna  en dator?
Jag- MMM...  Väck mig inte bara....
Hanna lite tyst- okej då  kommer  jag om en stund..
Jag- Mmmm... klick

Stackars Hanna trodde att jag var sur!
Jag sov som en gris när Hanna kom och jag vaknade inte förren efter ett par timmar.. Trevlig kompis man är va?

Nu är jag lite less, fast å alla andras vägnar.. Varför kan inte alla bara ha hela och friska hästar hela tiden, det hade gjort livet lite enklare. När jag för en jävla gångs skull har en hel och fräsch häst (peppar peppar) så verkar alla andra ha otur med sina, eller ja, Pelle, Maria och Johanna. Charlie går inte att lyfta svansen på av någon väldigt mystisk anledning. Bobby var tydligen tjock i senan på ett framben idag efter han gått intervaller. Jäger har varit tjock i ett framben till och från sedan han hade varit en knövelskalle i transporten..
Vad är det som händer? det brukar ju vara mina hästar det händer sådana hära saker med? Eller är det så illa att den där jävla skäggiga gubben som sitter på röven i himlen har tagit min otur och spridit den jämt över folket runt ikring  mig?
Fast jag ska nog egentligen inte klaga ifall det är så, känns som att jag kanske fått min dos av otur:P


Nej nu ska jag socialisera lite med Hanna!!!

So Long Suckers!

Kommentarer
Postat av: Johanna

HÖRREDU! DU LÅTER ALLTID SÅ DÄR NÄR MAN RINGER! och så säger du att du ska ringa upp men jo tjena :P

2010-03-29 @ 22:50:21
Postat av: Linda Calissendorff

Ja ingen ha nog mer otur än vad jag ha haft de senaste 7 åren de kan jag lova! Skulle jag skriva allt som drabbat en så hade jag fått skriva en hel dag.... Men kul att du ha en fräsch häst som sagt de är inte oftas de händer ungefär lika ofta man vinner stora pengar på en trisslott ;0)

2010-03-30 @ 16:42:42
URL: http://www.lillbumsan.bloggagratis.se
Postat av: CattizStattin

HAHAHAH :D Har inte Hanna lärt sig dig än? Du låter ju mer eller mindre sådär jämnt när man för en gångs skull ringer till dig ;p Och sen håller jag med Jnn. Du är duktig på att säga att du ringer senare, men när hände de sist? Kanske 1 på 10ggr ? ;) Näe, nu ska vi inte hoppa på dig mer Anna, Du förtjänar att ha en fräsch och fin Négon, eller hur det nu var du kallade honom :p



Vi kommer alla i oturs fasen någon gång ibland. Du har bara haft svårt att ta dig ur den ;( All lycka till dig och Négon, Egon eller ja? :p

2010-03-30 @ 17:08:43
URL: http://cattizstattin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0