Publikstatistik och inavlade hundar

Jag var ju som sagt i luskartagen häromdagen och letade publikstatistik för travbanorna runt om i sverige.
Vilken chock jag fick när jag till slut fick se denna statistik. Solänget hade minst antal besökare uppdelat på antalet travdagar i HELA SVERIGE under 2008! Personligen tycker jag att det är skamligt, av örnsköldsvik och Solänget.
Vi har alltså ca 55 284 invånare i örnsköldsvik och vi kan inte ens få över 1000 personer att gå på travet. Vi måste ju göra något fel, väldigt fel.
2006 var det bara Lycksele och Boden som hade färre besökare.
2007 var det bara någon bygdetravbana vid namn Hagfors som hade färre, dom körde EN travdag på hela året, Solänget körde 21st.
2008 var vi sämst i hela landet inklusive bygdetravsbanorna.
Frågan man ställer sig då är: Hur kunde det bli såhär fel?
Visst man kan skylla på alla ATG-ombud och möjligheten att spela genom datorn. Men vad är det då som gör att andra banor har hyfsat med publik?
Dom problem vi har på våran travbana tror jag är.
1. Miljön, hela anläggningen är relativt skruttig, lite målafärg och dekorationer tror jag skulle göra underverk. Även toaletter borde fräschas upp. Försöka få en lite bättre stämmning helt enkelt.
2. Maten, folk förväntar sig att det ska finnas ätbar mat till en hyfsat kostnad att köpa när dom går på trav. Fullt förståerligt med tanke på att en travdag ändå kan sträcka sig i fyra timmar och då behöver man oftast något i magen. 99: - för en dagens är inte OK enligt mina mått mätt iaf. 55: - för en hamburgare (utan sallad, lök och andra saker man kan tänkas vilja ha på, endast dressing, ketchup och senap)med dricka 33cl. 15: - för en korv med bröd, tycker ni att det är rimliga priser på en travbana? Det tycker iaf inte jag. Sen behöver man lite fler valmöjligheter än två alternativ, lägg till en hamburgetallrik på menyn så blir nog dom flesta nöjda.
Sen är det ingen som förväntar sig jättelyxig mat när dom går på trav, om dom inte sitter uppe i "finresturangen" då.
3. Barnen, eftersom hela familjen oftast följer med på travet så behöver vi nog underhålla barnen på något sätt. Jag tror inte att så många barn har tålamod att sitta och titta på hästar springa runt runt i 4 timmar. Det räcker nog med lite enkla lösningar som bilder att måla, en film som rullar och lite annat pyssel. Såg igår att vi har byggt en "lekkammare" eller vad man ska säga, perfekt! Sen är ju aldrig ponnyridning och dyl fel det heller!
4. Reklam, och nu menar jag utöver alla affischer och sådant. Dom är superbra men vi behöver nog något mer. Man kanske skulle ha någon slags följetång-tävling med något riktigt fint pris i potten, en resa till Frankrike eller något i den stilen som man kan köra hela sommaren.
Vi skulle kunna utnyttja tandemvagnen mycket, mycket mer. Varför inte ha en sådan tävling varje tävlingsdag där priset är att få leda en defilering och köra en provstart men någon av kuskarna.
Man kanske kan erbjuda folk "grupprabatter". T.ex om ni kommer ett gäng på 10st så får ni program och en öl.
Hästägare för en dag, få prova på hur det känns att äga häst som startar.
Sen går det inte att undkomma att den absolut bästa reklamen är djungeltelegrafen, alltså ryktesvägen. Får Solänget ett bra rykte igen så kommer det automatiskt komma mera folk.
5. Generationsskifte. Tragiskt nog så har många av dom gamla trotjänarna gått i graven och på något sätt måste vi locka hit fler ungdomar. Dagens ungdom är nog tyvärr väldigt svår att locka och jag har inga bra idéer på hur vi ska lyckas med det.

Om ALLA aktiva som faktiskt bryr sig om ifall våran bana är kvar eller inte hjälps åt och tar tag i det här så tror jag att vi kan lösa det. För dom kan inte lägga ner en bana med en hel stad bakom sig?

Det var tänkt att jag skulle skriva lite om sönderavlade hundar också men min hjärna blev lite slut på av att sitta här ensam och brainstorma för mig själv. Det kommer kanske i morgon.


So Long Suckers!

Fan!

Nu är jag less! jag kan inte sova, jävla satans skitförkylning.
Så nu sitter jag här och tittar på han den där baywatchsnubben som sitter med i nån jävla talangjury när han åker runt i en bil som pratar och räddar massa folk, SKITKUL! not.
Sen lämnade jag två elaka kommentarer på Cattiz blogg men dom försvann! 8S Hur kunde detta gå till?! hmm, jag orkar lix inte gå in dit och skriva dit dom igen:P

Jag måste säga att jag är jävligt less på alla som håller på med droger i den här stan, det är ett jävla tjatter hit och dit om vem som tjallar på vem och vem dom ska "sätta dit" härnäst. Äh vafan, låt dom punda bäst dom vill och har vi lite tur så pundar dom ihäl sig så slipper vi tjatet! Sen blir jag så less på att det räknas som en statusgrej.
Och ja jag skulle helt säkert tänka annorlunda ifall jag själv hade en anhörig eller vän som höll på men nu har jag ju förhoppningsvis inte det och jag är jävligt less på allt tjafs om skiten.
So Long Suckers

Matkompaniet!

Nyss hemkommen från stugrådsmöte och middag på matkompaniet. Eftersom jag har varit dyngsjuk hela veckan så var det bara tur att jag fått smaksinnet tillbaks till idag så jag iaf kunde känna smaken på maten som var otroligt god!

I morgon blir det stallet vid 8-9 någon gång, fixa Cattiz hästar och köra Penni *spännande*. Sen skulle Tjohanna ta med sig några sadlar ut på solänget när hon ska ha kurs som hon ska prova på Peggan så vi vet på ett ungefär vad hon behöver för slags sadel, då jag har noll koll känns det bra att jag har en liten mupp som kan hjälpa mig:P
Får se om jag även tar ut Snärtisbubben på en tur så han har fått lufta sig lite tills på måndag, måste även se till att Ulf tar en titt på den där tanden han har som inte ser så rolig ut.
Efter det har jag väl inga direkta planer, Johanna höll på att surra om att grannen hadde fest men är inte sådär jättesugen på att vara bakis på söndag när det är trav på solänget! Första travdagen för året och Ulf Arne har två stycken till start!

Nu är jag i snokartagen, jag har letat runt på internet efter lite publikstatistik för dom olika travbanorna i sverige. Jag är väldigt lur på att våra publiksiffror inte är så pjåkiga om man jämför med många andra banor i sverige.
Dock hittade jag inga siffror någonstarns så skickade ett mail till Stc. Han som hade hand om det var tyvärr på semester men skulle komma tillbaks den 30e så jag väntar med spänning!
För något måste hända ute på solänget så att vi får ha våran älskade bana kvar.Vi behöver fler människor som inte bara pratar utan faktiskt gör något åt problemen! För tråkigt nog är det mycket snack och lite verkstad! Någonting måste göras!!!!!


So Long Suckers!!!

Mångmiljonär sökes till hästgalet fruntimmer!

Ja, jag behöver en karl, en med mycket pengar! Iaf tillräckligt för att bygga ett stall med 6-7 boxar, fö mig och 6-7 hästar och gärna någon utlandssemester då och då:P Jag kan varken städa eller laga mat, men jag är ganska trevlig emellanåt. Du får inte ha några som helst krav på social kontakt då all min lediga tid spenderas i stallet.

Anledningen till denna lilla kontaktannons är att jag är i adoptionstagen!
Jag körde Snärtis och Coin idag, och vilka pärlor dom är. Snärtis var som en helt ny häst när han fick springa på grus igen och jag vette fan om jag åkt så fort med han någon gång.
Coin han är bara underbar för att han är han. Söt, tjock, rädd och SNÄLL!
Men det absolut bästa med dessa två hästar är att dom är så jävla tacksam! Dom skiner upp så fort det är någon som bryr sig lite extra om bara dom, men eftersom dom är långt ifrån några stjärnor båda två så blir det väldigt sällan någon extra uppmärksamhet över till dom. Förutom min då.
Så min plan var att hitta en karl, bygga ett stall och ta dit dom jag bryr mig allra mest om!
Såhär skulle boxlistan se ut:
1. Peggan, off course!
2. Snärtis!
3. Coin
4. Berra
5-7 lediga so far.
Dom lediga boxarna torde inte ta speciellt lång tid att fylla:P


Jag är btw förkyld som ett as! började känna av att jag var tjock i bihålorna igårkväll men trodde att det skulle gå över. HAHA! tji fick jag, nu ligger jag här snorig som fan och kan knappt andas för jag har så mycket slem i halsen!
Men jag torde överleva!


So Long Suckers!

Av jord är du kommen och jord ska du åter bli.

Nu har vi lämnat tillbaka en lånad ängel.
Acke blev begravd i fredags, det blev en fin begravning tycker jag och även fast saknaden aldrig kommer upphöra så käns det som att man fick ett avslut och att nu finns det inget mer vi kan göra.
Jag kan se Acke och Jojje framför mig i himlen, skrattandes åt oss för att HA! vi blev inga travhästar! :P


Diskussioner på dagisnivå.

För en gångs skull fick vi idag igång en diskussion på lektionstid! Tro mig detta händer inte varje dag då de flesta bara sitter av tiden på skolan(inklusive jag).
Ämnet var iaf Tryck och åsiktsfrihet, jätteintressant tycker jag!
Det hela började med att Mathilda praktiskt taget skrek: Vi har ingen jävla åsiktsfrihet i sverige!
Läraren svarade: jaha, vadådå?
Mathilda: Ja jag vet en snubbe som inte fick ha sverigetröja på sig i skolan, då tyckte dom att det var bättre att han gick utan tröja!
Läraren: Men då var det ju skolans egna regler, det finns ingen lag som säger att du inte får ha en tröja med svenska flaggan på.
Mathilda: JA men han fick ju inte ha tröjan på sig!
Läraren: Typ samma mening som tidigare,
Jag tror läraren sa samma sak fem gånger innan det gick in i nöthjärnan!
Sen kläcker louis ur sig den otroligt smarta bidraget till diskussionen: Ja men man får ju inte säga negerboll!
Läraren: jo det får du, det finns ingen lag mot det heller. Självklart kan folk bli kränkta men det finns ingen lag mot det.
Louis: Ja men varför får inte vi säga negerboll men dom får säga vitlök?!
Jag: Men hör du fan inte vad hon säger?! du får säga negerboll om du vill!
Läraren fortsatte berätta och snart kommer vi in på tryckfrihet.
Läraren berättar om att ifall tex, ÖA hade tänkt trycka en jätterasistisk artikel i tidningen så kan inte polisen även om dom vet om att artikeln ska tryckas gå in och göra något åt det eftersom vi inte har någon censur i Sverige, självklart får ju den ansvariga utgivaren stå för det denne har tryckt i efterhand ifall det räknas som Tex, hets mot folkgrupp.
Mathilda: Ja men hur fan kunde då en jävla invandrare få skriva i tidningen att det inte var så konstigt att svenska tjejer blev våldtagen för det enda dom ville va att ha sex!
Då bröt jag ihop totalt.
Jag: Men hör du dåligt eller?! Hon(läraren) sa ju nyss att du får skriva vad du vill men då får du ju ta skiten för det sedan också!
Sen vart det helt plötsligt slut på diskussionen:P
Jag var hyfsat nöjd över att ha stängt igen käften på ungjäveln iaf.
Jag förstår inte riktigt vitsen med att diskutera när man ändå inte lyssnar på vad motparten har att säga?
Äh, men dom kan ju fortsätta ha sina dagisdikussioner:P

Peggibajs har varit hos farbror Doktorn idag. Iofs är det en kvinna som är veterinär så det blir väl moster Doktor eller nått.
Hon är nu sprutad i haserna och kotorna bak och vi håller alla tummar och tår att vi har prickat någorlunda rätt!
Jag vill bara ha en lösning på det och även fast det är dyrt så är ju några kortisonsprutor så mycket enklare än om det sitter i huvudet!So Long Suckers!!

Fegskallar och julgranar!

Jag väntar, väntar och väntar lite till. För när tilfället är rätt ska jag klämma åt dig så det bara sjunger om det.
Det du inte inser är att jag kan ställa till det för dig så hela ditt liv bli förstört, jag vet mer än du tror.

Igår hade vi första hjälpen Häst på skolan! det var inte så mycket nytt men sånt där kan man väl egentligen inte höra för många gånger.
sedan åkte vi ut till västanåmarka (stavning?) och provade tempa, känna puls och lyssna på hjärta och magen med stetoskop. Sen så skulle vi lägga massa olika bandage så hästen till slut såg ut som en jävla julgran! Tjihi men roligt var det iaf.

Kliniken med peggibajs i morgon!! känns jätteskönt att äntligen få se vad det ä som stör henne, hon känns så jävulskt fin när jag köra intervaller i backen och på rakbanan men så fort hon ska gå i kurvorna ser hon ut som en okilad vävstol!

Jag ska köra Peggan ilag med Carro och Valle idag! great så får hon springa med lite riktiga hästar!!:P Sen blire nog en tur med snärtis också om han har otur! hoppas bara dom har fixat punka på vagnen så jag har något att köra honom i, annars kanske jag ska ta mod till mig och åka ut och rida en liten sväng?! Vi ser väl!


Nu ska jag röka lite och vänta på Cattiz, jag tror då att jag kunde åka med henne idag :S koll?!


So Long Suckerss!!


VPV - VattenPipans Vänner

Vpv hade återigen sammanträde igår och löste alla världsproblemen som finns!
:P

I Survived!

Jag överlevde mitt första provlopp med storhäst!
Jag har ju varit supernervös sedan i torsdags då jag fick reda på att jag skulle köra men det släppte helt efter jag hade varit ute och värmt, vilken superhäst att köra! Det var som att köra en bil, inte en Ferrari då kanske men iaf en Ford eller Volvo:P
Så allt kändes riktigt bra inför provloppet!
Provstarten gick hyfsat bra (var bara lite ivägen för Forslund som hade springspår:P) Men i den riktiga starten tänkte Pelle fan inte svänga, det slutade med att jag fick kasta runt honom när dom sa TVÅ! Men vi kom iväg utan att störa någon iaf!
Kom iväg felfritt och hämnade först utvändigt! (jippie!) Frågade Ricky som låg rygg ledarn ifall han skulle ut men det ville han inte så jag provade att backa lite och se ifall det kom någon som kunde avlösa mig men icke! så stackarn fick vackert lov att gå i dödens vare sig han ville eller inte!
500kvar gick Forslund fram så då tänkte jag att bra då får han ju en rygg sista biten iaf men Ricky släppte ner han i rygg ledarn. Pellebus blev trött till slut och så strulade det lite i sista sväng när Solvan hoppade för frida och jag hamnade bakom där. Sen glömde jag att jag hade rycktussar:P
Vi gick i mål på 1,46 vilket är långt ifrån någon supertid men jag här nöjd ändå!

Jag har cpont i knät nu och kan knappt gå för vagnen var så kort att han slog haserna i mina knän varje steg han tog:P hårdare smällar på vänster knä av någon andednig:S
Aja skitkul var det iaf och jag har helt klart fått mersmak!
So Long Suckers!


 


Räddavärlden komplex?

Jag har funderat mycket till och från på ifall vissa av oss kvinnor föds med någon form av "räddaVärldenkomplex" Jag ser det väldigt tydligt hos vissa iaf.
Det är som att visst dom tycker om dessa pojkar jättemycket men dom blir riktigt in löööv när dom inser att shit den här pojken har problem!! Då blir det hela helt plötsligt mycket roligare nu när man har något att Fixi Fixi.
Och jag tror att det här sträcker sig bortom pojkar, det gäller nog djur, vänner och hela köret. Det blir ju bara tråkigt med en perfekt häst, hund eller annat, det måste vara något att hela tiden "fixi fixi".
Jag tror att männen till stor del saknar "räddavärldenkomplexet" för dom analyserar lite och inser ganska snabbt att nej fy fan, för mycket jobb och helt klart inte värt det då det ändå väldigt sällan är någon som är särskilt tacksam efter man har "fixi fixi".
Och ta för guds skull inte åt er utan tänk på att jag skriver med glimten i ögat:P för nej jag tänker inte "fixi fixi" er:PJag tror att jag kommer hamna i helvettet när jag dör, för det är väldigt fel att önska livet ur folk. Så får man inte göra, det är man lärd sedan dess att man kunde krypa. Men hur kan det då komma sig att jag i smyg gör det ibland? det är ju verkligen inte så att jag är en spciellt ond eller psykstörd människa som går runt och planerar hur jag ska kunna få ihäl dom jag ogillar.
Jag mer ser någon jag VERKLIGEN inte gillar gå utanför fönstret då kan jag inte låta bli att hoppas att denne ska halka och bli påkörd typ :S visst skulle jag nog må jävligt dåligt över det ifall de skulle hända men jag hade nog inte suttit hemma och gråtit, jag tror tragiskt nog inte att jag skulle bry mig så mycket. Gör det mig till en jätteond person? 
Jag är oftast inte den som startar bråk utan även fast jag långt ifrån älskar alla runt omkring mig kan jag ändå uppföra mig (oftast). Men då kan jag istället sitta och vänta, hoppas på att hon/han ska säga eller göra något som kan trigga igång mig till den grad att jag helt enkelt klappar på den jäveln. Jag vet, jag är sjuk och bör nog söka psykhjälp inom en snar framtid:P


Jag ska göra provlopp på lördag och är supernervös! Pelikan Mero är det jag ska köra:P Baha blir spännande som fan att köra palt iaf!So Long Suckers!!

Bomfunk Mc's!

Jag satt nere och klickade runt på youtube igårkväll när jag snubblade över just Bomfunk Mc's - Freestyler! Snacka om en låt som väcker minnen.
Jag kom ihåg när jag satt och zappade mellan ZTV och MTV för att få lyssna på den jävla låten! Grejen är ju den att den inte ens är speciellt bra:P Man kunde ju fan sitta flera timmar bara för att få höra den EN gång! Helt stööört!

Just nu i skrivande stund är klockan 06:29, jag sitter vid fläkten och har varit vaken sedan halv 6. Min kropp verkade tycka att då hade den fått sina 5 timmars sömn så nu var det dags att kliva upp! Gah, det är väl fan meningen att man ska kunna sova mer än så? Men men, jag överlever nog. Det enda problemet är att jag blir så jävla lättirriterad så det finns inte.
Jag kan säga att jag är ganska nära någon form av bristningsgräns nu, jag har så helvetiskt mycket lagrad irritation så snart så är det någon stackars jävel som får ta alltihop, även om denne inte ens rå för hälften av det. Brukar vara så det blir när jag lagrar för mycket. Så håll er undan! :P

Jag tror att jag ska hugga av mig huvudet och sätta det på fötterna och gå runt så! Jag har så satans ont överallt att jag håller på att bli knäpp!
Hökörning Lördag = Nedre delen av ryggen och händerna åt helvette, fortfarande 4 dagar efteråt och tro mig det är inte bara träningsvärk.
Körning av Snärtis måndag = Händerna, armarna och hela övre delen av ryggen åt helvette.
Tisdag, ont i knät av någon andledning, satte mig på farsans motionscyckel i hopp om att "cyckla bort det" Tror ni det funka? Nope, gjorde nog dubbelt så ont efteråt.
Sen så har ju den där jävla sjukgymnastkärringen varit och drage nacken ur led på mig så jag har ont i den med.
Sen har vi ju den vanliga smärtan i ryggen som jag har konstant och har haft sedan jag var 10 år, den har jag vant mig vid till den grad att jag är funktionsduglig ändå men det behövs inte så mycket mer för att det ska göra JÄTTEONT så tänk er daglig värk PLUS allt det där?! det är inte hållbart och jag måste göra något åt det.

Om inte annat så blir man trött, less och sur bara för att man går runt och har ont, hela tiden!


Ähh vafan nu har jag nog beklagat mig klart så jag ska äta lite frukost, ta min dagliga dos av alvedon och sminka mig, då får jag iaf tiden att gå tills dess att Cattiz kommer och hämta mig:P
Vi ska ha friluftsdag idag! Wiie! not.
Jag reflekterade över namned friluftsdag om man hackar upp det lite så blir det ju Fri Lufts Dag, enda problemet är ju att jag oftast röker mig igenom sådana här dagar så det blir nog inte så mycket Fri Luft för mig:P


So Long Suckers!! min hårddisk är btw sönder så det blir nog inga bilder på ett tag! :(


Sömn är för pussies!

Nu är jag less! man har väl sportlov delvis för att vila ut sig och ta igen förlorad sömn? Baha!
Jag har nog inte sovit mer än 6 timmar per natt på hela lovet, och det är inte för att jag har haft så mycket att göra utan för att min kropp helt enkelt inte vill sova mer än så tror jag.
Det första jag gjorde var ju att vända på dygnet så jag var vaken på nätterna och sov på dagen. Prakiskt va?
Nu när jag väl vänt tillbaka allting kan jag lik förbannat inte sova mer än 3 timmar i sträck!
Jag funderar fan på att gå ut och springa en mil innan jag går och lägger mig så att åtminstonde kroppen är trött.
Men jag tror att problemet sitter i att jag inte är i skolan, huvudet får vila för mycket.

Äh som sagt, sömn är för pussies!!!!


So Long Suckers

Die Welle!

Jag har nyss sett på filmen the wave, eller som orginaltiteln lyder: Die Welle.
Det var bland en av dom mest provocerande filmer jag någonsin sett.
Personligen tycker jag att det här är en film som alla ska se, bara för att få veta hur snabbt det kan gå illa egentligen.
Vill ni få något att verkligen tänka på, se den!

So Long Suckers!!

Prostitution - Ja eller Nej?

Jag har nyss suttit och mer eller mindre halvglott på kvällsöppet med Ekdahl, jag ska egentligen inte se sådana program för jag kan inte låta bli att tycka och ha åsikter. Mina åsikter får långt ifrån alltid medhåll av mina medmänniskor och många tycker nog att jag har lite väl mycket åsikter om sådant som man inte borde.

Ja och vilket var då ämnet i programmet ikväll? Jo Prostitution, borde vi verkligen ha kvar lagen som säger att det är förbjudet att KÖPA sex?
Det första jag säkert likt många andra tänkte var: Ja självklart ska det vara förbjudet att köpa sex, det är ju äckligt!!
Men eftersom dom diskuterade i programet och mina hjärnceller började jobba insåg jag att det är ju inte i själva sexköpandet problemet sitter.
Problemet som "femenisterna" ser är ju alla dessa stackars kvinnor som blir utsatta för trafficking, alltså smugglas in i landet och blir "offer" för prostitution. Jag håller med och tycker självklart att det är hemskt att detta inträffar i vårat land, Sverige, vi som är så duktiga.
Men! själva sexköpslagen tror iaf jag har en felaktig inverkan på prostitutionen i sverige, för visst förekommer den, bakom stängda dörrar.
Om vi nu rent hypotetiskt skulle säga att vi tog bort den lagen och dom kvinnor och män som nu valde att sälja sex kunde göra det, med kvitton och som medlemar i facket.
Skulle inte många män/kvinnor välja att gå till dessa "företag" med hög säkerhet och med "anställda" som har valt att göra detta?
Blir inte efterfrågan på kvinnor utsatta för trafficking och tvångsmässig prostitution mindre?
Och lägg då kanske pengarna som nu ligger i att bekämpa sexhandeln på den Trafficking som förekommer istället.
Men om dom nu skulle tillåta prostitution skall detta ske inom registrerade företag så att diverse polismyndigheter har iaf en chans att kontrollera så att det fungerar som det ska.
Men jag är fortfarande splittrad, det är ju långt ifrån säkert att det faktiskt skulle bli på det viset som jag tänkt.


Sen på tal om prostitution så driver iaf mina tankar iväg på dessa "nätpedofiler" som mer än gärna erbjuder 13åringar en limpa ciggaretter för en avsugning, är inte det ett av dom större problemen vi har här i sverige?

Vad är detta om inte prostitution? Och än värre tycker jag det är när det helt klart handlar om minderåriga.

Jag kan helt ärligt säga att ifall jag hade en dotter på 12-16 år så hade jag varit hysteriskt orolig varje gång hon satte sig vid datorn.

För hur mycket föräldrarna tror sig veta så har dom ingen susning i vilken utsträckning detta sker.

Du kan inte ha din msn/hotmail utlagd på internet på någon "community" utan att du får säkert en ny kontakt i veckan som frågar:

- Hej
- Vad gör du?

- Vill du se mig runka i camen?

Jag tycker det är förjävligt! Jag skyr dessa män som pesten och skulle jag få tag i nån så skulle jag nog dra av dom den där som dom så gärna vill visa upp så det inte är någon som vill se den något mer!

För NEJ jag tycker inte att tolvåriga flickor ska sitta och se vuxna män runka i webbkameror, det är fel, riktigt fel.

Och det värsta av allt är att det tragiskt nog många gånger inte slutar vid att männen visar kuken i webbkameran, många gånger vill dom träffas och ha sex. Hur många nyblivna 15åringar skulle inte kunna tänka sig att för tillfället att åka ett par mil, ligga still, blunda och hoppas man är på något bättre ställe i en halvtimme för att få tex, en ny moped, eller 5000:-.
Jag har tur nog aldrig varit med om något liknande men vet allt för väl att det förekommer.

Nej sverige, skärpning!

Jag hade en fundering på att vädra mina åsikter om droger också nu när vi kom in på ungdomar men jag tror att jag låter det gro ett tag. Om inte annat så är väl kanske alla less på att höra mina åsikter:P

Men ser gärna en kommentar eller liknande ifall det inte är någon som håller med mig eller bara har en synpunkt på det hela, lite diskution är aldrig fel!
So Long Suckers!!!


RSS 2.0