Life as it should be

Ja egentligen är det väl en rejäl bit ifrån, Life as it should be alltså... tänk om man kunde dricka en flaska coca cola Zero och så blev allt skitbra! Ha vilket lyft... Typ ute på stallet när man inte orkar slänga ner hö, dricker en flaska Coca Cola Zero så kommer fyra st skitsnygga killar utan tröjjor och slänger ner hö för två dagar! Fuck vad mycket Coca Cola jag skulle dricka! Jag skulle  börja redan i morgon för då behöver jag hjälp! Jag ska köra två hästar, sela, värma och köra själv. Dom står i olika stall och går i loppen efter varandra... Det kan hända att jag får lite bekymmer... Peggan är det ju inge problem att lämna på gången någonstarns men Snärtis! Har han bakbenskydden på sig slår han sönder vagn och allt i hans väg om man råkar lämna han ensam i en halv minut. Jag har ju min kära moder som hjälper mig med Peggan men problemet sitter ju egentligen i Snärtis så jag får se hur jag löser det. Finns det någon frivillig som kan hjälpa till så är det ju mkt välkommet!

Det blir Yran ändå! Det ska bli kul som satan måste jag säga, hoppas bara vi inte träffar på nå dumt folk där uppe. Då går jag hem tror jag... eller ringer till Josse så får jag kanske bo hos henne över helgen:P Sen ska det bli kul att se hur vi ska få in alltihopa i bilen med hundar,människor och packning i Cattiz Ford! Men men, Allt går med våld och vaseline!


Jag ber återigen om ursäkt för mitt mycket sporadiska bloggande. Just nu kan jag inte ens skylla på att jag inte sitter vid datorn för tamefan jag gör ju inte annat! Det fixas med bilder och grejor all tid som finns över. Måste även skicka ett STOOORT Tack till Pappa som har hjälp oss supermycket nu! Tack!
WWW.Girlpowerhb.se

Jag fick lite tid över nu ikväll och satte mig för att nörda runt på Youtube! Och vad hittar jag om inte Vengaboys - Boom Boom Boom! Det mest pinsamma av allt är väl ändå att jag faktiskt lyssnar på låten, diggar lite och sjunger med! Jag kan nästan lova att ni kommer göra samma sak!


So Long Suckers!!

A Long Long Night

Jo jag har en väldigt lång natt se fram emot. Jag har ca 900 bilder som ska sorteras och göras iordning för att kunna beställas i morgon! Fii Fan. Tyck lite synd om mig?

Det gick iaf hyfsat och fota. Det blir ju lite som det blir när det är halvmörk och motsol oavsett vart man står någonstarns... sen det var ju faktiskt första gången så jag hoppas det går bättre nästa gång!


So Long Suckers


Nu går fröken Brandell till sängs! klockan 3 på natten! Cya tomorrow!

När datorn har blivit ens bästa vän!

Då är det illa!
I familjen Brandell's finrum står nu 3 datorer och en massa datorprylar, pappas två och min. Där sitter jag och min far då vi inte är ute på stallet eller gör något annat superviktigt och jobbar på olika layouter och hemsidor. Detta har nu pågått sedan i måndags för mig och ännu längre för min far... hua, vi behöver vård!

Östersund! jag hade skitkul! Nästa år igen!

Sen lånade jag ju ut Peggipoo till min fader när jag var borta under helgen, han och mor körde/red intervaller i backen. Jag hade sagt att dom inte fick köra under 30. När pappa ringde och sa att dom hade kört så lät det ungefär såhär:
Pappa: Nu har vi kört!
Jag: Jaha, gick det bra?
Pappa: Japp!
Jag: Hur fort körde ni då?
Pappa: Ehhh.............. liiite för fort.
Jag HUR FORT?!
Pappa: eh....... vi råkade köra 20 en intervall....
Jag: Hmm... okej, men bara en intervall va?
Pappa: hmm.... aaa

Men hon hade varit superpigg och pullat hela den intervallen så det var väl förhoppningsvis inte så farligt...
Provlopp på lördag och jag ska köra själv! Om hästen bryter åt höger vilken sida sätter man huvudstångenstången på då??

Egentligen har jag hur mycket so hellst att skriva om men bildredigering och stuff skriker på mig för att bli klart!


Soo Long Suckers!Funkar den som en header till hemsidan?

©Anna Brandell

Trååååk!

Eftersom alla tydligen är så himla upptagen så sitter jag här hemma och har supertråkigt. Aja, jag hann ju fixa lite på bloggen iaf.... kanske man ska äta lite också...


So Long Suckers!!

:)

Nordman igår! Det absolut bästa på väldigt länge! Fan det var väldigt längesedan jag var så glad. Perfekt!
Tack för kvällen alla! Synd på det abrupta slutet men jag hade trevligt som satan!

I morgon/idag åker mor och far till frankrike. Jag känner mig som ett litet barn men det känns som jag kommer att sakna dom. Jag hoppas iaf att dom får superkul!

Tro det eller ej så red jag faktiskt snärtis! Han var urmysig att rida men jag blev lite chockad när jag insåg hur tanig han är. Vafan är det för jävla nordis som inte är bredare än ett varmblod över bogen? Men men blir en ridtur till med Cattiz i morgon hoppas jag!

JAg hade även någon liten plan på att köra Peggipoo i morgon men jag får se om jag hinner, hon går ju lix på bete och rör på sig hela dagarna så om hon får vila 3 dagar är ju inte hela världen. Egentligen skulle jag ju hittat någon som ville rida henne med mig och Cattiz i morgon... Får jobba på det!

Nytt besök hos Peter i morgon! ska bli grymt skönt då min rygg nästan är tillbaks i skiten tror jag, det knakar, knastrar och har sig!

Jag känner på något vis hur min självsäkerhet har stärks bara dom här senaste veckorna. Ångest är nu en vän i det förflutna och jag hade inte tänkt ta tillbaks den heller. Det som har hänt har hänt och nu blickar vi framåt. Jag tror nog att jag blivit två centimeter längre med den inställningen!


Nej nu ska jag försöka sova lite! orkar fan inte vända på dygnet nu! Det blir så jobbigt när man väl måste upp någon dag! Men som sagt så är det bara att komma och hälsa på nu när det är bara jag och bror hemma! Känner jag bror rätt så torde han inte vara hemma så mycket....


So Long Suckers!!

Bränd!

Nu har Anna solat. Och varför göra något om man inte gör det ordentligt? Jag har alltså legat och stekt i nästan 3 timmar. Eh gissa vilken färg jag är nu? inte fan är det brun iaf! Istället för en rand på boobsen har jag nu två! Even better! Plus att jag har lyckats sola halva magen! Fuck, kan ju vara en idé att sola utan linne när man bara ligger på bakgården:P Äh det är bara att steka på så kanske det försvinner!
Jag har iaf läst nästan en halv bok medans jag låg och stekte. Boken är sjukt bra och bidrog ganska starkt till att jag låg så länge som jag gjorde.

Provade Hackamore på Snärtis idag och funderar skarpt på att låna Fridas sadel och åka ut och rida en liten sväng ikväll men modet sviker.... vafan gör man om man rider på hackamore och inte får stopp eller har styrning på vraket? kan ju inte dra av nosbenet på han direkt? Jag gick runt på stallbacken med han och då tog han ju styrning och stannade när jag bad han man vem vet vad som händer när man kommer upp i skogen? Haha egentligen kan det ju inte bli värre än att jag ramlar av och bryter nå ben eller bli förlamad...

Aja nu komer mor hem med lite mat!


So Long Suckers!!!

RSS 2.0