Life at It´s best!

Mitt rum är en enda stor papperskorg... Jag satt på sängkanten och åt en macka då jag fick en torr kant ost i munnen och utan att tänka mig för så spottar jag ut den.... PÅ GOLVET!!! Jag tänker inte ens på att jag gör det förren en stund senare.. Det bör kanske noteras att jag faktiskt inte plockade upp den heller utan den ligger fortfarande kvar på golvet och lär göra det till nästa gång jag städar (ca 2 år).

Bergsåker idag med Carro och Valentino Dream! Det där är en ruskigt fin häst, är det normalt att bli typ kär i en hästs rörelsemönster? Jag är det iaf! han blev iaf 5a och gjorde ett hyfsat lopp, var dock inte samma tryck i honom som vanligt..

N'Egon För att förklara för Cattiz N'=En-Egon typ som bonngubbarna brukar säga :P
Han var ute och jagade småpojkarna i lite intervaller igår. Han känns faktiskt ruskigt fin! vi körde 38 som fortast tror jag. Han blev dock lite sur då han bara fick springa i rygg eftersom det var så lerigt att man bara kunde köra i två spår... Men när han väl fick springa i ledningen så tog han i jättefint! Min Bäääbis! Fast att springa ifrån två treåringar är väl kanske inget att skryta med.. Men i mina ögon är han en stjärna!!


Jag är fattig... eller ja, allt är ju relativt men jag har iaf slut på pengar. Det är skitjobbigt, men jag har as usual en plan!!
Jag hoppas ni noterar ironin i följande meningar!
Min plan är iaf att ställa upp en skylt en fredagkväll där det står "frivilligt fruntimer på alla fyra" med en pil in i en buske. Där tänkte jag ställa mig på alla fyra med byxorna neddragna.
När en spekulant precis har "stöppa in en" tänkte jag dra igång en hel serenad med ja! JA! nej JAAAA! nej JAAAaaaAA Hårdare!! jag tror att jag kanske inte vill JAAAA!! TAA MIGG HÅÅÅRT! Sedan sätta handklovar på karln gå upp med han till polisstation och anmäla han för våldtäkt... cascha lite skadeståndspengar och blir rik igen!! Rent teoretiskt sa jag ju nej eller hur?! :P
Usch nu fick jag rakt lite dåligt samvete över att jag faktiskt skrev det där...

blir spännande att se hur mycket skit jag får för det där stycket;P


So Long Suckers!!Notera att jag tycker att våltäkter och andra sexualbrott hör till det värsta som finns i denna värld. Men kan man skämta om negerbarn i Afrika så kan man skämta om våldtäkter också!!

Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram?!

Haha ja det är ju frågan, då jag för tillfället försöker byta ut mina köttcravings mot godis istället så är risken för att jag faktiskt kommer att rulla fram ganska överhängande snart.. Men som Fronda sjunger, vem kan stoppa mig då?!
Jag har fått en inneboende. Hanna Jonsson! Tror dock att jag höll på att skrämma bort min kära vän då hon råkade ringa när jag låg och sov idag. Samtalet var ungefär såhär:
jag- aaaa!
Hanna- HEEEEEEJ!
jag-uuh
Hanna- Är du trött?
Jag- uhhmmpfh
Hanna- Okej, tror du jag kan komma och låna  en dator?
Jag- MMM...  Väck mig inte bara....
Hanna lite tyst- okej då  kommer  jag om en stund..
Jag- Mmmm... klick

Stackars Hanna trodde att jag var sur!
Jag sov som en gris när Hanna kom och jag vaknade inte förren efter ett par timmar.. Trevlig kompis man är va?

Nu är jag lite less, fast å alla andras vägnar.. Varför kan inte alla bara ha hela och friska hästar hela tiden, det hade gjort livet lite enklare. När jag för en jävla gångs skull har en hel och fräsch häst (peppar peppar) så verkar alla andra ha otur med sina, eller ja, Pelle, Maria och Johanna. Charlie går inte att lyfta svansen på av någon väldigt mystisk anledning. Bobby var tydligen tjock i senan på ett framben idag efter han gått intervaller. Jäger har varit tjock i ett framben till och från sedan han hade varit en knövelskalle i transporten..
Vad är det som händer? det brukar ju vara mina hästar det händer sådana hära saker med? Eller är det så illa att den där jävla skäggiga gubben som sitter på röven i himlen har tagit min otur och spridit den jämt över folket runt ikring  mig?
Fast jag ska nog egentligen inte klaga ifall det är så, känns som att jag kanske fått min dos av otur:P


Nej nu ska jag socialisera lite med Hanna!!!

So Long Suckers!

Back In Buisness!

Bloggandet har helt klart legat på is nu på slutet men nu är min plan att göra ett ryck och köra igång äntligen satt i verket!


EGON! Mannen från landet, eller ja rättare sagt lappland! Även kallad Busen av de stackare som måste gå förbi med sina hästar på dagarna då herrn vaktar sin sällskapsdam väldigt noga!
Han är helt klart The One! man kan nog inte bli mycket nöjdare med en sådan underbar "liten" stjärna!
Bortsett från att han under en ridtur lämnade av mig i en snödriva för att jogga lite "solo" har allting flytit på så otroligt bra att jag inte kan tro att det är sant.
Vi körde intervaller på rakbanan idag tillsamans med bäbisarna Berra och Edur (nyblivna 3 år), efter Pelle och patrik diskuterat en stund om hur fort dom skulle köra (40-50fart ungefär) så vänder Petrik sig om och frågar ifall "storen" hänger med dom då?
Jag svarade - Ja det hoppas jag verkligen, annars så får jag nog fan lov att skicka tillbaks honom till Åsele!
Hängde han med? OHja! Jag kan helt ärligt säga att jag inte haft så ont i armarna sedan jag körde intervaller med Peggan! Travade som en klocka.
Riktigt superkul då han oftast är lite oinspirerad och lat! Det blir helt klart fler sådana intervaller!
Vi tog även en tur till Dannero på kliniken då han sticker höger-bak när han joggar sakta, jag åkte dit med inställningen att vi helt klart skulle hitta någonstarns där han var halt pga. Bäckenfrakturen och att han därför gått och snebelastat något ben. Men tji fick jag, han var inte halt någonstarns. Dock fick han en Fenylbutazonkur (stavning?) för att se om det blev någon skillnad. Det vart det inte heller. Smärtfri - Check.
Så nu tränar vi på för att bygga upp vänstersidan och försöker jobba honom rakt även i lugnare tempo.

Klarat körkortet har man gjort också. Wihiiii! Uppkörningen kan vara något av det värsta jag någonsin varit med om kan jag lova! De som känner mig vet att jag defenitivt inte är speciellt lättstressad.... Hah! jag var så jävulskt stressad och nervös så att när jag kom tillbaka till körskolan och Frida frågade mig vart jag kört någonstans kunde jag inte svara på det. Eh, jag parkerade på EM-Möbler, det var typ allt jag kom ihåg. Kan faktiskt inte säga att minnet av uppkörningen har kommit tillbaks heller, men huvudsaken var väl att jag klarade det:P
Morsan har alltså blivit av med sin bil, den fula,lilla, ÅDIIJäeveln!! Jag hatar biljäveln men så länge den rullar så sitter jag bakom ratten. Jag är numer utnämnd till morsans privattaxi. 05:50, skjutsa morsan till jobbet. 15:45 hämta morsan på jobbet. 17:15, Skjutsa morsan (och mig själv) till stallet. ca20:00, åka hem.

Nej Detta går inte, jag gör ett tappert försök att lära mig sova som typ normala människor brukar göra. Alltså inte gå och lägga sig klockan 4 och kliva upp klockan 6, det har visat sig inte fungera så bra.


So Long Suckers!!!


RSS 2.0