I'm such a no-lifer!

Egentligen är väl det vad dom flesta inbitna hästmänniskor är No-lifers! Se bara hur min dag har sett ut:
Masade mig upp ur soffan efter ca 4 timmars sömn, vaknade efter att farsan försökt väcka mig i en halvtimme! Klev upp, drog på mig samma kläder som jag hadde igår och åkte ut på stallet.
Varför jag är hos Ulf på praktik istället för att vara hemma är ju egentligen ett mysterium med tanke på att jag gör ungefär lika mycket nytta hemma som hos Ulf just nu (ingen alls). Så sitter jag där en hel jävla dag på arslet och pratar med dom inhysta på gubbdagiset i fikarummet (diverse hästägare och annat löst folk), Masserar lite hästar och åker hem. Äter mat och sover i en halvtimme.
Ut på stallet igen, slänger åt Ulf's hästar hö och masserar Peggipoo, surrar lite med Bengan, går över med tanterna på bete och åker hem.
Väl hemma sätter jag mig vid datorn och där sitter jag ju fortfarande. Fixar med lite bilder och nördar Farmville.
Bah! Snacka om att fylla ut en dag med så lite som möjligt! Det är ju nästan pinsamt.

Partydag på lördag! Först sundsvall open trot med Maria och Jonte sen party party hos Cattiz på kvällen, snacka om heldag! Wiie, längtar!


Kom just på att jag har nog glömt att skriva att Peggipoo klarade kvalet! Hon såg ut som en riktig kratta bitvis men kvalade ändå in på 1.21,4. Micke sa att hon kändes som ett järnspett i ryggen så jag ska ringa Monica i morgon! Sen frågade jag Micke om han trodde att hon var halt någonstarns, han svarade att det var hon säkert, på flera ställen:P
Så nu får vi se om det blir en Metacam-kur eller hur vi gör som, måste fundera lite till innan jag bestämmer mig. För eftersom hon var så knepig att böja när vi gjorde det sist och när jag böjer ihop henne så visar hon inte minsta tillstymmelse till att vara böjöm käns det som att kasta pengarna i sjön att gå till kliniken med henne. Självklart blir det ju så i vilket fall om inte metacam-kuren funkar. Sen vem vet, kanske Monica gör underverk med henne. Det har ju hänt förr!


Nej nu ska jag försöka få lite mer än fyra timmars sömn så jag är människ i möra!


So Long Suckers!!!

Du e la go!

Fuck! Jag är inge less på att vara en krypling nu heller! Fan det kliar i fingrarna att bara slita av sig skiten så man slipper svettas och äckla sig under där... jag vill ju ffs kunna iaf tvätta av armen.. Men får se om jag gör någon fuling om någon vecka och plockar av skiten medans jag duschar... För benet var ju tydligen inte av!
Dom ringde från sjukhuset igår och berättade att det var nog inte av. Det var kanske inte ens en fraktur men jag får vackert lov att gå med gipshelvettet i fyra veckor ändå, precis som att man inte har något bättre för sig...
Sen har jag nog aldrig känt mig så värdelös som jag gjort hos ulf idag. snacka om att vara som världens mupp. Bara sitta på arslet och hälsa alla välkommen ungefär. Aja om någon vecka är nog sprickan eller vad det nu är läkt så då kanske jag kan börja köra lite snällingar. För nå jävla fel är det ju i armen eftersom det gör ont som jag vet inte vad när jag belastar för mkt.


Jag gick ut för att tigga en cigg av min bror idag när han sitter och lyssnar på denna låt på datorn och jag bara måste dela med mig!




Peggipoo ska kvala i morgon! eller ja, försöka.... ni får hålla alla tummar och tår!!!


So Long Suckers


no pain no game!

Jaha nu sitter man här och skriver med en hand (det går väldigt sakta) eftersom den andra är i gipsskena. Det är snudd på att jag inte vågar gå ut för jag har skrapsår i hela fejset och jag har en näsa lika stor som småland.
Nej kära vänner jag har inte varit ute och slagits.
Jag åkte ur vangen när jag körde Snärtis igår. Jag satt och värmde på rakbanan i godan ro när en bil kör in och parkerar på parkeringen precis brevid rakbanan. När jag är kanske 10 meter ifrån bilen så öppnar dom båda dörrarna och kliver ur varpå snärtis blev rädd och sprang ner i diket. Jag ur som en jävla kanonkula och landar på ANSIKTET! 
Jag orkar inte skriva hela historien eftersom det tar sådan tid med efter att vi hade snärtis ute efter brovägen ett tag så fick vi fast han och Ulf körde hem honom (inte en pryl var sönder).
Det hela slutade iaf med en bruten arm, massa skrapsår i fejset, en stor näsa, träningsvärk i typ hela kroppen och början till ett blåöga för min del.
Snärtis verkar dock ha undkommit helt utan en skråma men ska gå och kolla till han sen idag och pussa lite på han för nu får jag ju inte köra på minst 4 veckor!!!!


Aja nu ska jag gå och ta på mig nå kläder jag kan ha på stallet (det tar sin tid att klä på sig med).



So Long Suckers!


I want it all!

Nu förväntar jag mig verkligen inte att någon ska tycka synd om mig då jag har haft hela kvällen på mig att göra iordning två tavlor men segat på så förbannat att jag inte har gjort någonting alls! Fuck åt mig själv! Så nu blir det ännu en uppesittarnatt med massa bilder! Ohh vad roligt det är! Eller ja egentligen är det väl det eftersom jag får 5 tavlor sålda ;) Cashing cashing!

Det var superkul att Grundströms blev nöjda med bilden på Jullan! Det är ju alltid kul att ha ett fint minne kvar av dom små vännerna!

Micael Melander är klar till kvalet, känns skönt att ha ett problem ur världen! nu måste jag bara kolla så jag inte missar att anmäla också! Det skulle ju vara typiskt mig.

Jag är ju som många av er kanske vet en med ganska bestämda åsikter och vet ofta vad jag vill. Men absolut inte orubblig och oanpassningsbar men det finns något jag verkligen hatar. Det är att faktiskt inte veta vad jag vill. Hjärnan skriker olika saker sammtidigt och jag står som ett fån och vet inte vad jag ska göra. Men som det verkar nu så får jag en fin hjälp att bestämma mig. Fuck!

I takt med att skolan närmar sig känner jag hur humöret dalar.. kraftigt. Innan skiten ens har börjat! Nej det gäller nog att ta dagen som den kommer och göra det bästa av året som är kvar. Men hårddisken är som sagt full och det står över mina makter att få in nå mer onödig information där...

Ähh nu kommer jag inte på någe mer att skriva... jag har alltid världens inspiration ända tills jag får upp den här jävla sidan! Aja insiprationen kanske kommer åter om jag har tur...

So Long Suckers!!





© Anna Brandell

"Semper idem"

Semper idem - Alltid densamme

Snärtis var duktig i Umeå tycker jag! det är fan inte så lätt när Ove A Lindqvist börjar göra BALLA BALLA i röven på han eftersom fotsteget lossnade! Självklart galloperade han då och blev spänd så han hittade inte traven något mer sen, det här hände ungefär 600 kvar och fram tills dess var han riktigt duktig tycker jag! Ryckhuva behövs nog dock för man ser hur sur och less han blir efter ett varv och börjar sacka även fast han inte drar en suck när han kommer in!
Det är bara att ta nya tag. Nu har han iaf varit ute och provat starta och skötte sig super!

Pelle körde Peggipoo idag ilag med mor och Santana. Hon skötte sig också riktigt bra så nu blir hon anmäld till kval vare sig hon vill eller inte!

Grillkväll med brudarna + momme, men han kanske räknas som en av brudarna vem vet? mkt trevligt iaf och supergod mat! Mums!

Nej nu ska jag sova eftersom jag ska till umeå i morgon. ställer väckaren på 7 i morgon och hoppas att jag har någon skjuts till maria eller solänget... Aja på någe vis tar jag mig till en bil som går mot umåker!



So Long Suckers!!

In toto

In toto - i sin helhet!

Det är mycket på g för fröken Brandell just nu! så pass mycket att jag inte har varken tid eller ork över till att blogga!
Ulf Arne har gjort sig illa så alla dagar den här veckan har spenderas ute hos Team UAJ. Tröttheten slår till kan jag lova!

Skolan börjar snart, jag måste erkänna att ångesten och lessheten sköljer över en enbart vid tanken att gå tillbaks dit. Fan jag är så jävla less på att försöka lära mig massa saker som jag personligen tycker är totalt ointressant. Hårddisken är proppad till max med så mycket onödig information att det går helt enkelt inte in mer där!

Snärtis ska starta i morgon! Nerverna är på helspänn kan jag lova och jag har varit nervös ända sedan jag såg startlistorna i måndags! Hua, det kan inte vara bra för hjärtat det här!
Jag hoppas verkligen att han står på benen och sköter sig som han ska. För min skull behöver han inte få pengar enns jag är nog nöjd med han så länge han inte skenar eller slår sig ren mitt uppe i alltihop! Risken finns ju även att jag måste värma honom själv?! då Ulf har gjort illa sig så han tar sig nog inte upp i en sulky! Hua, aja dom problemen tar vi i morgon!

Just nu måste jag faktiskt sova! ordentligt för en gångs skull!


NAtti Natti!


So Long Suckers


Jag vill ha OB-Tillägg!

Det är inte riktigt sunt att sitta uppe till klockan är närmare fyra på morgonen bara för att man måste få iväg beställningarna från tävlingsdagen så fort som möjligt! Jag har just nu suttit här fyra timmar i sträck med vissa undantag för kedjerökning och dyligt. Innan mig så satt pappa här i ungefär samma tid! Hela familjen Brandell ska nog bosätta sig vid datorn. Eller varför inte uppfinna en minidator man sätter under ögonlocket som styrs av hjärnan så kan man jobba medans man gör en hel massa annat.... SOVA till exempel!

Nej nu ska jag sova en stund eller två, äh vafan när jag lix håller på så sover jag nog bort hela jävla dagen!



So Long Suckers!!



WWW.Girlpowerhb.se


Yra Yra Yra! Bärs Bärs Bärs!!!

Vilken äcklig, avskyvärd och otroligt underbar helg det har varit! Storsjöyran! Jag har verkligen haft så kul man kan men är samtidigt jävligt glad att det bara händer en gång om året! Träffade ohyggligt mycket folk, synd bara att man inte kommer ihåg namnen på ens hälften. Men hoppas vi möts nästa år igen!

Jag har sovit i ungefär 20 timmar efter hemkomsten och det var välbehövligt för trots detta så går fortfarande hjärnan i någon form av slow motion! En mycket lättare nu än i bilen på vägen hem dock!

Trav i morgon och jag jobbar! Vi har faktiskt fått in riktigt mycket beställningar nu! hoppas bara att det rullar på i samma fart framöver! Hoppas jag får något sällskap!

Peggipoo har min mor och far tagit hand om medan jag har varit på äventyr och min pappa verkar faktiskt ganska impad av henne... Det kommer ju aldrig bli en elitloppshäst men hon är faktiskt jävligt trevlig att köra!

Cattiz häst vann lopp idag! Uscha vad roligt! Även om jag är lite dålig på att uttrycka det så tycker jag faktiskt att det är superkul!!! Keep it going!!

Äscha vad fan jag sitter bara och ströskriver av någon anledning, nu blir det sängen tror jag(tänkte prova sova i min egen säng inatt faktiskt!) Eller fortsätta läsa min nya bok som måste vara något av det roligaste jag har läst även om jag inte ens har läst en fjärdedel än!

So Long Suckers!

RSS 2.0