Självdiciplin!

Min mor lagade en alldeles underbart god middag när vi kom hem från stallet idag! Nån filé med klyftpotatis och bearniésesås! Supergott! Sen så kom mor på den brillianta idén att jag kunde ju göra iordning det som blev över och ta med mig till Lunch i morgon! Det var alltså planen.. Den sket sig!
Jag satte mig i köket och tänkte ta en rök. Då såg jag dom! De där underbart goda klyftpotatisarna och såsen! jag tog en, doppade den i såsen och åt upp den! Mums! jag fick bara lov att ta en till, och en till, och en till. Sen tog dom slut och jag har ingen lunch tills i morgon. Fan! Jag kan ju lixom inte ens skylla på att bror eller far åt upp dom, vad ska jag skylla på då?

Jag har nyss fått reda på att jag har muskler på totalt oväntade ställen! För jag har träningsvärk. ÖVERALLT! Till och med i fötterna! Jag tycker ohyggligt synd om mig själv också, det hjälper inte direkt!
Jag träffade Linda Jönsson ute på solänget och hon frågade om jag hade skitit på mig eftersom jag gick så konstigt! Jag kommer helt klart att behöva en rullator när jag går ut med Ulf-Arnes hästar i morgon!
När jag ska gå nerför trappor går det bara fortare och fortare för jag kan inte hålla emot med benen. På väg uppför måste jag ställa ner båda fötterna på samma steg för jag kan inte förmå dom att anstränga sig till den grad att dom kan ta ett trappsteg var.

Nej fy, nu skäller min kära mor på mig. Det är tydligen typ tusen saker jag MÅSTE göra ikväll... Jag lyssnade inte så noga så jag vet dock inte vad det var! :P Hon säger iaf att hon älskar mig när jag sover :P


So Long Suckers!

Jag dog lite!

Nu är det avklarat! En hel motionstur med N'egon! Jag höll på att dö! Trots att vi tog det väldigt lugnt och skrittade ganska ofta så rann svetten som en syndaflod trots -20 grader! Jag kände mig som en otränad säck potatis och när vi hade ridit halva turen började mina ben att leva ett helt eget liv!
Det är ju en jävla tur att Egon är en sådan pärla att rida för hade han hoppat till eller hittat på minsta bus så hade jag helt enkelt inte haft några krafter kvar till att över huvud taget hålla mig kvar! Stackars Frida som körde Svarten frös och jag svettades nästan ihäl. Det var ju en jävla tur att det inte var sommar för då hade jag nog dött efter halva vägen! Seriöst alltså!
Väl inne i stallet kom nästa problem då jag mot alla odds faktiskt överlevde hela ridturen. Hur fan skulle jag kunna stå på benen? De var ju faktiskt inte stelare än överkokta spagettisar! Åter igen räddade Egon skinnet på mig då jag fick lov att stödja mig emot honom tills benen bar någorlunda så jag faktiskt kunde stå på dom! Jag blev dock lite besviken då jag insåg att han knappt var svettig under sadeln! Gosh, hur ska jag lyckas träna den här hästen ordentligt? Jag får nog hitta ett ställe med snö upp till magen på han, då borde det ju bli jobbigare för han än för mig va? :P Nej skämt åsido får jag väl köra han tills dess att jag har tränat upp mig någorlunda iaf.. För trots vetskapen om kommande smärtor så gav det faktiskt mersmak! Han är en riktig stjärna!

Sovis i morgon! Det ska bli så himla skönt! Enda måstet på hela dagen är egentligen att åka ut och fotografera Johanna och Jäger på ridskolan vid 11, det käns ju som att man kanske överlever det. Om inte morsan måste installera en elhiss för att få mig ur sängen bara!
Jag tror att jag ska ha min nya favoritoutfit på mig, dom på ridskolan blir så imponerade av oss travfolk och våran känsla för ridmode!
Eftersom mina stallstövlar har ett stort hål på sidan av foten så blir jag ju blöt så fort jag sätter ner en fot i snön, lösningen på det problemet var ganska självklart för mig! Då tar man på sig ridskorna och shortschapsen (stavning?!) utanpå diverse andra byxor. Mjukisbyxor, arbetsbyxor och allt annat man kan tänkas ha på sig för dagen. Det resulterar i att jag ser ut som någon som har jättestora byxor och dragit upp sockarna som denne har utanpå byxorna till knäna. Plus då att byxorna "fluffar" upp sig ännu mera eftersom schapsen typ trycker upp dom! Jättesnyggt tycker jag!
Tror dock kanske inte att Johanna uppskattar att hon måste beblanda sig med sådana "tattare" i närheten av ridskolan :P
Det ska iaf oberoende på vilken outfit jag väljer bli väldigt roligt att åka på ridskolan och se massa barn ramla av! Snacka om söndagsnöje!

Jag och Egon har lite komunikationsbekymmer ibland när han ska gå in från hagen, han är ju jättebästis med alla hästar som vi går förbi. Synd nog så är inte alla andra lika bästis med homon. Men eftersom han är stor och stark och jag inte på långa vägar är lika stor och stark som honom är det han som bestämmer vilka hästar vi ska gå och prata med. Favoriterna är Bosses lillmära som det är tänkt att han ska gå ilag med sedan och så självklart Svarten, hingsten i vårat stall. Lillfröken är väldigt intresserad men tycker nog att han är lite framfusig som bara går och snusar på henne när hon står där i sin hage och undrar nog vad det är för konstig människa som står och drar i hans snöre! För tro mig jag drar och drar och drar allt jag kan men han verkar inte riktigt märka att jag finns. Svarten brukar lösa problemet själv genom att bli mäkta förbannad, problemet med det är att Egon blir rädd och nästan springer förbi = jag får också lov att springa förbi vare sig jag vill eller inte, eller ja rättare sagt åka på fötterna efter! Men vad vore en vardag utan lite spänning?

Nej nu blev jag så kissnödig att jag måste sluta skriva!

So Long Suckers!!


Sängen here I come!!

tyvärr hinner jag inte blogga någon Wall of text som vanligt idag för jag tänker (tro det eller ej!) faktiskt gå och lägga mig! Jag ska ju ut och rida N'egon i morgon en hel motionstur ilag med Frida och Svarten! Gosh.. jag kommer att ha sådan träningsvärk att jag knappt kommer kunna torka mig i arslet! Men det ska bli sjukt kul faktiskt! Lika bra att gå ut hårt och typ fortsätta rida varje dag tills träningsvärken lagt sig eller något :P
Men möter ni en 19årig tjej någonstarns som går som att hon antingen är 90år eller har en påle uppkörd i röven så är det nog jag som har träningsvärk!


So Long Suckers!!


Anna skipper VS Anna Brandell!

Jag måste nog vara Anna Skippers drömfall! Mina mat-, tränings- och sovvanor är nog näst intill obefintliga.
Jag äter mycket, men vid fel tidpunkt på dygnet och helt fel mat(lever på kaffe och cigg på förmiddagarna och ibland ända till middag). Jag sover antingen 3-4 timmar/natt eller 13-14 timmar/natt eller ibland inget alls. Sen är ju träningsvanorna helt obefintliga. Men jag lever ju right? eller iaf än så länge:P Tänk vad snopen alla skulle bli ifall det är så att det är min livsstil som egentligen är den hälsosamma? Fan vad jag skulle skratta! Snacka om In your face Anna Skipper!
Sen har jag fått en craving som är helt okontrollerbar! Någon som haft köttsug någon gång? Sötsaker och annat slisk kan slänga sig i väggen när Anna vill ha kött! Det är det värsta jag någonsin varit med om! Men heldre köttberoende än sockerberoende!!

Jag råkade ju sova fem och en halv timme inatt så självklart vaknade jag med världens jävla huvudvärk! Men det var ju bara till att kravla sig ur sängen och åka ut på stallet! Wiie! Det hade snöat så det gick upp till knäna! men hästarna skulle ut så det var ju bara till att plumsa ut i snöhelvettet! Dom säger ju att helvettet ska vara varmt och fullt med eld. Jag är helt jävla säker på att det är bullshit! helvettet är ett ställe fullt med snö! Så att man måste plumsa genom snö och bli blöt, kall och trött bara genom att gå igenom skiten! Jag tror att jag kanske hatar snö! Så jag och min mamma bestämde oss för att flytta till en lägenhet igår när vi var ute och skottade uppfarten. Vi bor ju i radhus(röda med vita knutar, Svensson Svensson) och överallt var det karlar ute med sina stora jävla snöskyfflar och sådana där som sprutar bort all snö, vid nummer 15 var det en liten kärring och hennes förbannade dotter som svor och skottade snö! Vart var min far och bror? Jo dom spelade Curling, manligt? NOT!
Sen kan man ju tillägga att farsan fick ryggskott i morse när han skottade för att ta sig ut med bilen. Karma tror jag det kallas ;)



Du är resan som jag velat ska ta fart
Du är gåtan som jag aldrig löser klart
Du är början på nåt nytt och nånting underbart
För mig, för dig, för oss




So Long Suckers!

Underbara häst!

Jag har tagit mod till mig och åkt ut på premiärtur på N'egon! Han var helt underbar!
Sen så får han så mycket beröm av alla som tycker att han är så himla fin, jag kan defenitivt inte göra annat än att hålla med! I'm in Lööööv!

Det käns faktiskt lite tragiskt att jag känner såhär då datumet för Ackes bortgång närmar sig, jag vet att jag inte borde känna så men jag känner mig på något konstigt vis typ otrogen.
Jag vet att Egon aldrig kommer att ta Ackes plats i hjärtat men samtidigt vill man inte riktigt släppa in honom. Det kommer förhoppningsvis med tiden för det är helt klart en häst som jag fattat tycke för!

Jag tror att jag kanske är världens sämsta praktikant ibland, jag jobbar inte speciellt hårt(utom kanske måndagar), dricker litervis med kaffe(kissar ungefär dubbelt så mycket som jag dricker), har åsikter om det mesta (fast ibland håller jag faktiskt med), vägrar köra vissa hästar (trots att alla säger att jag kan) men jag är faktiskt iaf snäll och trevlig med hästägarna!

Dagens outfit:
Trosor med ett hål på röven
långkalsonger med hål mellan benen
Bh-lös
linne som jag använt minst en dag för länge
t-shirt sponsrad av solängets ponnytravklubb.
Socklös
osminkad bortsett från diverse hästskit och annan dynga som jag lyckas samla på mig under dagen!
Jag känner mig helt klart perfekt! Snacka om att vara i sitt esse!

Jag hatar MSN! vad är det som får folk att tro att jag vill se deras fula nuna i cam?! Och än värre deras eh, kön.
Men man måste ju ändå bara älska deras repliker.
- Tja, läget bra?
Jag- mjo, vem fan är du?
-...... från göteborg. Vill du se mig runka i cam?
jag- Nej
- Varför inte?
jag- för att jag är lesbisk
- Kom hit så ska jag omvända dig!
Jag- Nej jag gillar att vara lesbisk
-du kommer gilla mig mer.
Jag- troligtvis inte.
- Varför?
Jag- för att det är killar som du som får tjejer att bli lesbiska ditt dumma fan! Kolla på lite porr och skaffa dig ett liv! eller ja, varför inte en tjej? Blockerar sedan stänger jag ner hela jävla MSN för jag blir så less!

Nu är jag ju inte lesbisk men hade i skrivande stund faktiskt heldre varit det! Och eftersom jag nu skrev att jag var lesbisk varför överhuvud taget tro att jag vill se en kuk? är det inte det som är hela grejen? Man har ju valt att slicka fitta av någon anledning right?! IDIOTER!!!


Nej jag tänkte faktiskt försöka sova lite mer än typ 4 timmar inatt så nu får jag fan ge upp!

So Long Suckers!

nörd?!

Jag började skriva ett blogginlägg medans jag satt i vardagsrummet i soffan men det sket sig totalt, finner ingen inspiration där alls!
Så nu åter i köket, med kontorsstolen, winnerbäck i lurarna med volymen på 10 och självklart en cigg i ena handen hoppas vi att inspirationen återfinner sig!

Jag är ju alltså ganska nyss fyllda 19 år, man räknas väl ändå som ganska vuxen då?
Jag borde nog inte göra det. För vad jag vet så är det inte normalt för en nittonåring att typ få ett sug efter att spela the sims på datorn.. Det händer även att jag inte ens bara får ett sug utan faktiskt spelar skiten också!
Alla som har nördat the sims lika mycket som jag vet att det förstör ens syn på världen.
När jag spelade som mest (ca 3 timmar om dagen) såg jag faktiskt sådana där markörer över huvudet på folk, alltså sådana som finns i spelet som visar vilken gubbe man spelar just då.
Jag kunde även bli oerhört irriterad över att man inte kunda snabbspola eller pausa det "riktiga livet" Samt att man faktiskt inte kunde kontrollera alla människor runt omkring en.
Tänk vad behändigt det hade varit, typ om man kunde styra hela ens familj som man gör i the sims. Klicka på morsan och säga åt henne att laga mat, klicka på farsan och säga åt han att städa, klicka på brorsan och säga åt han att gå ut med soporna och självklart säga åt mig själv att titta på Tv eller något annat ansträngande.
Vilken drömvärld! Eller ja kanske iofs inte, skulle nog bli lite tråkigt i längden men iaf en eller två dagar i veckan hade varit najs! Fast jag hade fuskat som fan för att hålla deras humör på topp!

Min kära Far har gjort ett ödestigert misstag! Han har lånat hem guitar-Hero, alltså versionen där man har trummor och sånt med. Jag och Pappa har nyss suttit och spelat Tv-spel från klockan 8 och är nyss klar! Gosh han kanske inte heller har vuxit upp än:P Han fick dyngstryk iaf!

N'Egon ska få träffa Monica i morgon! Det ska bli väldigt spännande tycker jag! Man får alltid så mycket tips på hur man ska träna och vad man ska göra för att hålla musklerna i schack!
Blir nog att jag åker ut och lullar lite med honom på banan på förmiddagen så han inte får så mycket överskottsenergi eftersom Monica ofta vill att dom vilar några dagar efter hon har rört runt i musklerna på dom.
Det värmde faktiskt lite i själen när han gnäggade då jag kom och hämtade honom idag. Man kan ju iaf få inbilla sig att han känner igen en ;)
Blir nog att vi släpper ihop han och lillfröken ännu nästa helg då Pelle gärna ville vara med och han åker ju till Frankrike den stackars jäveln, för liksom vem vill åka till frankrike och se typ världens största ltravopp Live?! Pelle och Maria måste vara knäppa!

Jag ryser fortfarande när jag tänker på dokumentären om Järvsöfaks som visades på Tv igår, vilken jävla häst! Jag har ju haft turen att få se både när han tog SM-segern och den 200e segern iår. Det är ju så att man har gråten i halsen när man ser honom även fast man egentligen inte har någonting med hästen att göra!
Han kommer nog alltid att finnas i folkets hjärtan. Speciellt oss kallblodsmänniskor!

Jag fick en väldigt god nyhet idag! Jag kanske får använda klänningen ändå! Anna och Ullrika hade tydligen gått i taket när dom fått reda på att det inte skulle bli någon gala så vad jag kunde förstå så skulle dom ta tag i det hela så nu får vi hoppas att det blir av! Jag hjälper jättegärna till men det är lite svårt när man inte har en aning om vad man ska göra :P


Nej nu måste jag sova! Ska upp till Ulfen i morgon!

So Long Suckers!!


"Egon" is in the building!

H.E.C Qvadrigel har nu gjort sig hemmastadd ute på Solänget. Det känns verkligen bra och jag hoppas att han kan komma och tycka om mig lika mycket som jag redan gör om honom! Jag är helsåld!


Egon som står och tittar på alla hästar!




So Long Suckers

winnerbäck är en drog!

Har nyss kommit hem från ett relativt upplyftande möte!
Jag har satt mig i min kära kontorsstol i köket vid fläkten,winnerbäck i lurarna och tänt mig en cigg, alltså min vanliga bloggarpose!

Min stackars mor höll dock på att få huvudet avhugget när jag kom hem!
Den bästaste Hanna på jorden har ju inflyttningsfest i morgon och detta är något jag sett fram emot länge.
Hon öppnar med att - eh du det blir nog inget party i morgon....
Jag svarar - Vah?
Mamma - mjoo, vi ska köra hö....
Jag svarar inte utan bara glor på henne som att hon sagt att jorden gått under..
Mamma - Ja...
Jag fortsätter att glo..
Mamma - Ja annars får väl hästen din leva på bröd och vatten..
Jag - Är du seriös? ska vi köra hö i morgon?
Mamma - Ja!
Jag - Så du menar att vi ska köra hö på en fredagkväll?
Mamma - Ja
Jag blir åter tyst och glor...
Säger efter en stund - Alltså du, man kan inte köra hö på en fredagkväll!
Mamma - Jo
Jag - Nej
Mamma - Jo
Jag - Nej!
Mamma - Jo vi kan ju skjutsa dit dig direkt efter, säger hon med ett leende på läpparna..
Jag - Jo precis! du tycker alltså att jag ska köra hö i klackskor och finkläder? okejs då!
Mamma - Du slipper!

Dom hade iaf kommit fram till att jag hade ju faktiskt varit med och kört typ hur mycket hö som hellst veckan innan vi tog bort Peggan så jag hade nog kanske jobbat ihop två bur hö ändå.. Dock så hade jag sådan tur att vi skulle kasta upp skiten på lon på lördag så det fick jag ju iaf vara med på! Vilket tur tänkte jag eftersom det är så jävla kul att köra hö! NOT!

Internet är så sjukt jävla tråkigt! Det jag gör när jag sätter mig vid datorn är i nummerordning precis detta!
1. Kollar mailen
2. Kollar Facebook
3. Kollar kommentarer på bloggen
4. Läser diverse bloggar (typ 4 st jag läser)
5. Kollar om nötterna på ridsport.ifokus har skrivit något
6. skriver ett blogginlägg om jag ids
7. kollar facebook igen
8. Stänger ner skiten!

Det följer samma mönster varje dag, flera gånger om dagen! Förut kunde man ju sitta vid datorn hur länge som hellst, vad gjorde man?


Äh ska väl kanske försöka äta någon middag av nått slag och gå och lägga sig!!

So Long Suckers!!



Jag är ett glashus, och du är en sten
Men det är jag som försöker se igenom dig

Allt man vill ha kan man få!

Och just nu vet jag precis vad jag vill! Och vi hoppas att morgondagen leder dit!
Jag sitter just nu och försöker få någon form av ordning på kaoset, har många timmar kvar framför datorn kan jag lova! trots det känner jag mig totalt oförberedd. Det löser sig! Det måste lösa sig!
Kom igen nu brudar så tar vi honom med storm!

Jag är sugen på kaffe såhär klockan tolv på natten, är det normalt? troligtvis inte men jag ju inte känd för att röra mig inom "normerna" heller! (är nog inte känd över huvud taget men ifall jag skulle vara det ;-))
Det blir till att koka sig en kopp kaffe tror jag!


So Long Suckers!


Vem fan uppfann snö?

Jag har nyss varit ute och skottat våran jävla uppfart som var full med snö plus att plogbilen hade gjort en charmig plogkant som skulle bort.
Jag hatar SNÖ!! den jäveln som uppfann skiten borde hängas... hmm kan det ha varit gud? och om han och jesus typ är samma person eller om det var hans pappa, jag må inte veta med vi säger att gud och jesus är samma person och jesus blev ju korsfäst, det borde ju rimligen vara lite värre så då kanske han är straffad nog... Äh skit samma, häng gud!
Skiten tjänar ju ingen nytta. den bara ligger där och är vit, och kall, och ivägen för allting! totalt jävla värdelöst!
Sen smälter den, blir till slask så man blir blöt om fötterna, sen blir den till stora vattenpölar sen försvinner den. Totalt jävla onödigt!

Jag känner att det har blive mycket blogginlägg nu på slutet, och när man läser igenom det så funderar jag på att typ raka av mig håret, men spara luggen och bli EMO! Nej jag är nog bara lite lättirriterad och tar ut det på min stackars dator. Eller ja, det är ju er läsare det är synd om egentligen. men jag kan nog leva med att förstöra eran dag eftersom ni är typ 10 st:P

Jag tror att jag nyss åt en mask, alltså nu i skrivande stund... jag vågade inte kolla så jag åt upp den. Antingen var det jord eller en mask... spännande. I en tomat alltså.. jag sitter inte och äter jord och maskar bara som dom är.. man måste ju ha något till :P

Nej nu ska jag gå och ta mig en liten rök sen se klart på House!

So Long Suckers!!

(fortsätter jag såhär så kommer ju min blogg snart ha lika många inlägg om dagen som kissie! my number one bloggerska!!)

är det tänkt att man ska kunna sånt här?

Nu har jag lite frågot till de som gått ut gymnasiet.
Hur många ledamöter sitter det i riksdagen?
vad heter sveriges arbetsmarknadsminister?
hur många stadium går ett lagförslag igenom innan den tas till verket och vilka olika steg är det?

Ifall någon kan nått av det här utan att googla så ska ni få en tia av mig!

Jag tycker fortfarande att vi kör på att sverige ska bli allsmäktigt... Man kanske ska ge sig in i politiken?
Talade med min kära mor i telefon och beklagade mig över hur förbannat skittråkigt det var att plugga samhällskunskap, då sa hon att jag kommer säkert att hamna i politikersvängen! Yeah right, det ska ju vara ifall det kommer ett parti som vill göra sverige allsmäktigt! Then count me in!
 Jag har faktiskt mot alla odds gjort bort lite skolarbete idag! lr typ hälften av det jag har kvar i samhällskunskap... Klapp på huvet för att jag är så duktig!

Nej nu kommer klimakteriekossan hem från jobbet och gnäller så jag tänkte fly fältet fort som attan!


So Long Suckers!!

När du träffat botten, kom ihåg mig då!

Det klagas lite över att jag inte har skrivit så mycket på slutet så jag får väl ta och göra ett ryck! ;-)

H.E.C Qvadrigel landar förhoppningsvis i örnsköldsvik på lördag! Jag längtar så att jag håller på att spricka, den hästlösa livsstilen är nog ingenting för mig. Det tar så hårt på levern! Jag tycker om att ha spenderat hela dagen och kvällen ute på solänget så när man äntligen kommer hem är man så trött att man praktiskt taget däckar efter fem minuter i soffan! I know, hästfolk är inte normalt folk!

Jag har en idé om hur Sverige ska skapa världsfred! Vi ska börja utbilda alla medborgare redan när dom går grundskolan i alla de stridskonster som någon någonsin kommit på. Om ett par generationer har vi då ett superland där alla praktiskt taget kan mörda folk på i snitt 2 sec utan vapen 0,3 sec med tilhygge.
Vi ska ta över Jerusalem och göra det till "våran heliga stad" så slipper ju Israel och Palestina kriga om skiten.
Vi ska även ta hand om alla kärnvapen i världen och hindra alla andra från att konstruera nya. Vi ska bli "de allsmäktiga". Typ, hur svårt kan det vara? Med japansk stridskonst går allt! Vad snopen hela världen ska bli när försynta sverige helt plötsligt tar över världen! MOHAHAHAHAHAHAHAHA!

Död åt familjen Wahlgren. Jag hatar dom, och dom är ju tamefan överallt, är det inte niclas så är det pernilla eller hennes jävla avkomma. Vem vill vara som dom? inte jag. Det är ju en jävla tur att dom har tagit bort pernillafittan från hårfärgreklamen iaf, annars hade nog våran Tv gått ett hemskt öde tillmötes, "Tv avliden. Orsak: trubbigt våld mot Tv-skärmen" = Anna som kastat dosjäveln i Tv'n.


Nej men vilket negativt inlägg det blev, fast iofs så har jag skrivit om att jag ska få hem en ny häst vilket är bra, samt världsfreden. Ifall Pernilla eller Niclas Wahlgren dog skulle nog ingen bli ledsen heller. Det är nog fan det positivaste inlägget jag skrivit på länge ;-)


Nu blire guran en stund

So Long Suckers!


Is this the one?

Jag hoppas verkligen det. Min magkänsla säger mig att det kommer bli bra.




So Long Suckers!

Nytt år, nya drömmar!

2009 har alltså passerat, hur gick det här till? Jag har inte hunnit med. Jag tycker precis att jag lärt mig säga att det är 2009 och inte 2008. Nu tar det väl ett halvår innan jag har fått någon kläm på det här också:P Har precis samma problem med hur gammal jag är. Rent reflexmässigt så säger jag fortfarande att jag är 18 ifall någon frågar. Äh, det löser sig.
2009 har faktiskt nog varit ett av de mest tragiska år jag någonsin varit med om. Jag har tappat två hästar inom loppet av detta år och för att vara riktigt ärligt så måste jag säga att det suger så jävla hårt att ni har inte ens en aning. Det käns inte ens värt att hålla på och skriva om allt positivt som hänt för det kan aldrig någonsin väga upp all skit.
Sen så har jag faktiskt haft riktigt kul också, få vita helger och massor med trevligt folk. Me like!
för att summera 2009 så säger jag bara blött, trevligt, åt helvette och underbart. Allt i en enda röra.

Så gott nytt jävla år!

RSS 2.0