Neutral

Jag är less. Trött, slut och less.

Livet verkar ganska struligt för många av mina vänner för tillfället. Men då jag just nu lägger ner mer tid och energi på att oroa mig för mina vänner än på mig själv. Det måste bara sluta. Så nu har jag bestämt mig, jag ska bli nerutral. Inte tänka och oroa mig så mycket för hur det går för alla andra. Vill dom strula till det får dom göra det, det är väl inte min uppgift att se till alla andra. Sen så ska jag ta den energin och lägga den på mig själv! (EGO)

Körde Peggan igår! Hon kändes som en rund miljon ungefär! Ouscha! Jag hade kunnat vara ute hela natten dock ska jag ju köra intervaller i morgon så hon fick ta det lite lugnt.
Får se hur hon är i intervallerna om vi bestämmer oss för att göra ett nytt kvalförsök i umeå den 15e.
Sen så har Cattiz ridit på hon ett varv runt stallet!!! STOOORT! Hon såg något skeptisk ut :P Men hon höll sig i skinnet och det är ju huvudsaken.

Baha!

Jag har nog nyss sett det roligaste jag någonsin sett i filmväg någon gång!
Filmen hette Another Gay Movie och var en gay parodi på american pie mfl. Haha måste ses säger jag bara!

För övrigt så har jag varit till läkaren idag! Det var ju minst sagt på tiden. Han hade dock inget konkret svar på vad det skulle kunna vara så han sa att jag skulle gå till en sjukgymanst först och se ifall vi kan trigga igång smärtan så vi vet vart den kommer ifrån. Hittar inte dom någonting så ska jag på nån undersökning på sjukhuset där dom typ sticker in en nål i "kärringnerven" (har jag någon nerv som sitter i kläm så är det den) och skickar ut elektriska impulser för att se om jag reagerar som jag ska. Hittar dom inget där heller så ska jag på nån kärlundersökning. Det känns faktiskt riktigt bra att det äntligen händer något! Så förhoppningsvis slipper jag iaf den smärtan inom en hyfsat snar framtid!

Sen har jag ringt till en Stefan idag angående om att vara kontaktperson/ledsagare. Skulle ringa han i morgon igen för att boka in en intervju. Jag har ju faktiskt funderat ganska mycket av och till ifall jag inte skulle kunna tänka mig att jobba som personlig assistent. Om inte annat så är ju det här ett sätt att få in en fot i branschen typ. Aja måste fundera så att jag verkligen har tid och ork att ta på mig ett sådant ansvar nu. Dock är ju aldrig en intervju fel då jag även får lite mer information om vad det är som krävs av mig!

Nej nu ska nog jag försöka sova en stund innan jag ska upp till skolan i morgon, Estetisk verksamhet hela förmiddagen! Baha sitta och rita, sktkul NOT! är det något jag är riktigt jävla dålig på så äre det!

So Long Suckers!!

118100

Den största frågan har funnits i mitt huvud väldigt länge nu och den lyder:
Om man skjuter sig i huvet hinner man känna något innan man dör då?
Eftersom nu 118100 nu har svar på allt så måste dom ju veta detta!
Deras svar blev:
Man skulle dö direkt av ett skott i huvudet. Då detta är en brottslig och grovt omoralisk aktivitet, avråder vi starkt ifrån allt som har med pistoler att göra.

Baha!

Ähh vafan, jag har bloggtorka!

So Long Suckers!!

tankarna vandrar.

Ja nu sitter jag här, återigen mitt i natten och funderar.

Jag funderar mycket över vad det är för slags män jag egentligen söker. Det är lätt att sitta och beklaga sig över att man aldrig hittar någon som man skulle vilja vara med, men egentligen så vet man inte vad man vill ha. Och hur lätt är det att hitta någon då?!
Det enda jag är hyfsat säker på är att jag vill ha en man som jag kan känna mig säker med, typ en sådan jag kan gå runt i stan med mitt i natten och veta att han skulle skydda mig fall det hände nått.
Eller så får jag som jag sa till Cattiz köpa mig en stor jävla pitbull och skaffa mig en mesig kille istället, ja eller en stor och tuff kille och en mesig liten hund:P
Ähh vafan, det löser sig nog!

Min mor hade tydligen kört Peggan igår, skrittade två varv på slingan ilag med Maria och Svarten. Dom räknade ut att det var ca 10 år sedan morsan körde storhäst sist! Tycker det var ganska strongt gjort av henne faktiskt!
Sen har jag bestämt mig för att nu jävla ska Peggan ridas in!
Jag och Cattiz ska kanske göra en roadtrip till forsed i möra och hämta upp nå täcken och Cattiz gamla westernsadel. Så nu får alla hålla tummar och tår att den passar hyfsat på peggan så vi kan börja rida lite på henne någon gång! Tror att bara hon inser att det inte gör så jävla ont i ryggen längre så kommer hon att tycka att det är riktigt kul!

På tal om mor så tänkte jag på det när jag stod och rökte för en stund sedan, varför i helvette ger jag henne aldrig någon som helst uppskattining. Tänk vad mycket en kram och ett " tack för att du finns" skulle göra i hennes värld. Den enda ursäkten jag kunde komma på va: men det är ju inte direkt JAG, jag brukar ju inte göra sånt. Fy fan, jag nästan skäms över mig själv, det var nästan pinsamt. Nej jag ska nog ta och göra det någon dag! Det är väl ändå det minsta jag kan göra med tanke på hur mycket hon ställer upp på mig!

Nej, nu har jag funderat så mycket så tro om man ska försöka sova en stund!

So Long Suckers!

är dom tokiga!

Nej nu jävlar. här är min kommentar på ponnytrav.ifokus angående att dom har höjt åldersgränsen till 18 år för ponnyhästarna! Helt galet tycket jag!

Länk till tråden: ponnysarna 3-18 år

Nu är jag varken insatt i aveln av russen eller aktiv ponnykusk längre (slutade köra ifjol och har nu ett varmblod).
Men det jag inte förstår är hur allting ska gå ihop som, ni som föder upp russen säger att det är svårt att bli av med russen och att ni måste sälja dom för skitsummor för att över huvud taget bli av med dom(så har jag uppfattat det på andra trådar här på ponnytrav.ifokus och även på gotlandsruss.ifokus).


Om vi nu ska höja åldersgränsen för att kunna avla fram ännu flera russ så kommer det ju bli ett ännu större överskott på russen, speciellt unghästar. Och ännu värre blir det ju om var och varannan som har ett sto väljer att ta föl på den med förhoppning om att kunna sälja.Sen så är det väl ändå så att vi behöver lite cirkulation på ponnysarna, det är ju inte alla som kan ha en 5-6 ponnysar själva. Och om man räknar 1-2 ponnysar på varje kusk som får tävla tills dom är 18, ja det blir ju inte speciellt många nya ponnysar som kommer in i sporten varje år. och då man som ponnykusk bara får tävla i 17 år(13 om man bara kör russ)sammalagt så är risken att denne köper en ny för att tävla i ett år till ganska liten. Om man nu räknar med att varje kusk inte har så många hästar.


Jag tycker att man överlag ser på tok för mycket gamla och slitna hästar ute på banorna ändå. Och jag tycker att om hästen  ska tävla tills den är över 15 då ska det vara krav på friskintyg eller liknande. Man kan inte alltid lita på tränaransvaret!


Nej det går inte ihop för mig.


Jag har absolut ingen koll på hur det är för shettisarna.


Gah!

läs detta stycket noga nu! det är taget direkt ur djurskyddlagen:

19 § Djurförsök får äga rum endast under förutsättning
1. att det syfte som avses med verksamheten inte kan uppnås med någon annan tillfredsställande metod utan användning av djur,
2. att så få djur som möjligt används,
3. att verksamheten utformas så att djuren inte utsätts för större lidande än vad som är absolut nödvändigt, och
4. att det vid verksamheten inte används andra djur än sådana som fötts upp för ändamålet. Lag (2005:1226).

Hallå sverige!
vi får inte hålla våra hästar/ boskap i stora hagar med naturliga vind/ väder skydd. Nä vi måste ha ligghallar och byggda vindskydd även om det kanske inte behövs då det finns naturligt i skog och mark.
Men vi får använda djur som försöksdjur så länge vi försöker göra det så drägligt som möjligt för dom även fast vi vet att dom kommer att lida. Bara vi föder upp dom till det syftet (4)!
Personligen så tycker jag att om vi (människan) vill utveckla nya mediciner så kan vi gott testa dom på oss själva! Varför ska dessa djur behöva lida för att  vi vill ha nya mediciner.
Men det jag ändå reagerar starkast på är det sista stycket(4), Varför ska man nu då föda upp djur enbart för det ändamålet? om det nu trots allt ska användas djur till sådana här aktiviteter kan man då inte få tag på djur på annat sätt än att föda upp dom själva? Vad händer med alla djur som föds upp för detta syfte i onödan? Ska dom då dö för att "oj vi råkade föda upp några för många"
Äh jag är inte så insatt så jag ska väl inte säga så mycket men jag reagerade iaf väldigt starkt på vad som står i djurskyddslagen!

SKÄRPNING SVERIGE!


So Long Suckers!

Förklaring

Jag tror att jag har kommit underfund med vad som gjorde att min häst inte klarade kvalet.
1. Hårdare vinterbana än vad hon är van vid = hårdare nedslag och lättare mjölksyra.
2. För hård värmning på för hårt underlag = mjölksyra redan i värmningen
3. Ut till kval med mjölksyra i benen = Katastrof! Måste säga att jag tyckte att hon gjorde det bra ändå! 1.24,1 med en sekunds avdrag för tung bana. alltså var hon bara en tiondel ifrån kvaltiden som är 1.23,0! lite surt men sånt som händer.

Lösning:
Blistra upp henne ordentligt (gjort), träna på som vanligt och värma själv nästa gång!

Fan!

Jag måste erkänna att jag blev grymt besviken nu när Peggan inte klarade kvalet, men det går över. Bara att ta nya tag!

När Pelle värmde så tyckte både jag och mor att hon inte såg 100%ig ut men Pelle var nöjd så vi tänkte inte nå mer på det. Dock tyckte vi att han värmde väl så hårt. Hon blåste som ett tok när hon kom in i stallet och slutade precis blåsa när hon skulle ut till kvalet igen. Där såg hon också ut som en latko och från sidan såg det ut som att hon bara gav fan i det.

Efter vi hade tagit hand om henne efter loppet och varit och ätit lite mat så tänkte vi åka hem. Då står hon och skakar som ett tok inne i boxen! jag kollade så att hon gick ordentligt och bytte täcke på hon. Vi funderade fram och tillbaka på hur vi skulle göra och till slut bestämde vi oss för att åka hem med hon, vi hade tagit ut hon och kollat så det inte var nå jävla korsförlamning på G. väl hemma hade hon slutat skaka. Jag tror att hon måste ha varit sjuk.

Nu kommer Cattiz
So Long Suckers!


Let´s Dance

Nu sitter jag här och tittat på Let´s Dance med min alldeles egna Let´s Dance Jury!
Mor: Solängets egna styrdans drottning, detta även i nyktert tillstånd. Expertstatus
Far: Även han flerfaldig styrdansmästare, dock bara i onyktert tillstånd. Expertstatus
Jag: Allvetare i alla ämnen ni kan komma på!

Diskution angående Linda Haglund och Martin Ragnarsson:
Mor: Ja hon verkar ganska mörksinnad den dära.
Jag: mjo och han verkar ganska Gay.
Mor: Jo men det är dom väl allihopa, utom han den där Stora Svarta.
Den där stora svarta är alltså Daniel Da Silva.
Tycker ni att han är stor och svart?

Sedan så stod jag ute i köket och rökte i ca 5 minuter, det är en fröjd att höra min mor och far diskutera alla danspar.
Mor: Ja men du vet han den där mörka som dansade med den där ljusa i förra säsongen?
Far: Hmm, kanske. Men dansade inte han med en mörk tjej innan det?
Mor: Näe men jag är ganska säker på att hon var ljus hon med.

Mor och Far har alltså ingen aning om vad någon som medverkar i programmet heter! Så då är det väl enklast att klassa alla som mörka eller ljusa. för då blir det ingen förvirring!

Måste även tillägga att vi inte är någon rasistisk familj ifall det är någon som blir lite stött i kanten :P


Carl Jan!


Jag hoppas att ni ser att han ska föreställa en smurf!


So Long Suckers!

now it's time to kiss your ass good-bye!

Fråga mig inte om valet av rubrik, har rippat den från Metallicas låt Ain´t my bitch!

Jag har inte bloggat sedan i måndags? jag har iaf suttit varje kväll vid datorn och funderat på vad för roligt som har hänt i mitt liv dom senaste dagarna, då visar det sig. INGET! det har varit så bajstråkigt normalt så det finns inte! Men man ska väl ha sådana veckor med.

Nej sitter i skolan nu och funderar på att gå och stjäla lite Kaffe av lärarna.Men jag bloggar väl igen så fort det händer något intressant i mitt liv!

So Long Suckers!!!

I think I’ve survived

Jag har inte bloggat något i helgen av diverse andledningar. Har dock haft bättre helger faktiskt.
Jag hade relativt kul i lördags tills dess att jag blev trött och less. Det blev lite snefylle varning på mig då och synd nog då lyckades jag snäsa till åt ett par stycken. Dom över lever nog!

Körde Peggan intervaller med i lördags och hon kändes mer eller mindre som en Demon att köra! Jag stod upp i fotstegen bitvis när hon bara SKULLE springa ifrån Svarten. Mina händer gav upp efter två varv sen blev det för kärringen att springa i rygg då jag inte orkade hålla na. Hon kändes dock grym i intervallerna!
Nervös som ett tok är jag också då hon nu är anmäld till kval  på umåker den 18e!! Håll alla tummar och tår ni har!!

Söndagen spenderade jag i sängen och sov, sen satt jag i soffan och grät typ. Inte av känslomässiga skäl utan av smärta, i min axel. Jag måste uppsöka en läkare snarast!

Men men nu ska jag käka lite mat!
So Long Suckers!!


Hua jag säg då de!

Mina kära föräldrar sitter och ser på antikrundan! 20,000:- för en jävla stol? Det är inte riktigt navlat, hade jag haft den stolen hade jag ju inte vågat sitta i den något mer!
Jag vill också sälja något för jättemycket pengar på auktion, insåg att det äldsta vi har i det här huset var morsan med sina dryga 50 bast. Men hon har dock så pass mycket skavanker och rynkor så det är nog inte så mycket att hoppas på. Sen så är de ju bäst att ha par av stolar och dyl, men så vitt jag vet så har inte mor någon bortglömd enäggstvilling någonstarns! Äh jag ska nog göra en fake, typ bygga en stol som ser skitgammal ut av alla rätta träslag och dyl. Så känner ni någon som är bra på att förfalska gamlsa saker så be denne att höra av sig till mig!

Party på lördag WIIE! eller nått. Jag är väl inte sådär super taggad och det är lite pinsamt när jag frågade Johanna:
jag - eh ska vi supa i helgen?
Johanna - JA!
Jag - vafan har vi för ursäkt att supa den här helgen då?
Johanna - eh, eh, eh vi kan typ kanske fira att.......... skolan har börjat?
Jag - ahh vafan, det duger! bara vi har en ursäkt så :P

Men efter den här helgen måste vi fan ta ledigt några helger. Det är dyrt och man blir så jävla slö och jävligt att hela helgen typ är förstörd! :P Nä bara inte Peggan springer och kvalar in eller nått sånt tokigt så har vi väl inget att fira på ett tag :P

På tal om Peggan så är hon faktiskt halt nu, hon ser inte bara halt ut utan nu är hon faktiskt det. jävla karledsinflamationen har sprucke och hon är dyngtjock och halt. FAN! men ska köra hon lugnt i morgon om det inte ser för jävligt ut!

Sen så har jag varit så jävla duktig att jag har ringt till STC för att fixa dom där jävla inloggningsuppgifterna jag behöver för att kunna anmäla. Dom skulle skicka nå jävla papper med snigelpost så jag får det väl till sommaren någon gång!


Jag såg ett program på tv´n i morse om en pojke som var blind från födseln och nu vid 11 års ålder skulle dom göra någon operation så att han skulle se igen. Operationen gick bra och om det hade funkat skulle han kunna se på höger öga. När pojkstackarn skulle ta bort lappen för ögat så grät han så vattennivån höjdes med två meter jag typ vrålade att han inte vågade öppna ögonen för tänk om han kunde se? och det lät defentivt inte som han menade det på något positivt sätt. Stackars pojk! Han kunde dock se och han blev ju glad över det med frågan är om han hade gjort det ifall han fått bestämma utan föräldrarnas påverkan..

Nej, nu ska jag sova. om jag somnar klockan 10 ikväll kanske jag sover till 8 i morgon:P

So Long Suckers!


2 timmar senare!

Ja jag sitter fortfarande här och har inte sovit något mer! MEN! jag har hittat det tuffaste i musikväg på väldigt väldigt länge!
Det den skäggiga gubben som inte spelar gitarr spelar på är en Nyckelharpa! det är det absolut i särklass häftigaste instrumentet om finns! Och ni som inte håller med: synd för er!

Trunk - Seven Nation Army

Skola i morgon!

Jahapp, nu var det skola i morgon och inte har jag lyckas fått någon ordning på dygnet. klockan är nu typ kvart över fyra på morgonen och jag är piggare än aldrig förr. synd att jag är så helvetiskt mörkrädd annars hade jag kunnat gått ut och sprungit ett varv runt kvarteret eller något. ähh det löser sig nog.

Körde Peggibajs idag :D hon känns som en rund miljon ungefär! Uppe på slingan är hon sådär lagomt pigg, man får hålla lite grann utan att hon pullar. men sen på vägen hem! Då jävlar har vi rumpa upplagd på ryggen och skulle gärna springa i 20 tempo om vi fick! Trots det blir jag lika förvånad varje gång när hon är otroligt anpassningsbar. Visst blir hon tung och musklerna får känna att dom lever, men hon far ingenstarns. Assar hade sett henne på vägen in och han sa att han aldrig hade sett henne sådär spänstig någon gång :D Sånt värmer faktiskt då man får lite bekräftelse på att man är på väg åt rätt håll!
Nu så håller vi alla tummar och tår att det där såret på bakbenet kan läka ordentligt någon gång så hon slipper störas av det när hon ska kvala :D

Jag tror att jag ska ta och göra någon ordentlig alvedonkur eller något, jag har så ont tamefan överallt snart! Jag har tänkt lite på det Cattiz sa: Skillnaden mellan oss är att jag inte tänker på att jag har ont hela tiden. Men alltså grejen är den att det gör FÖR ont för att inte tänka på det, jag har ju trots allt ALLTID ont i ryggen och det har jag lärt mig leva med, det är jag van att ha. Det är när jag får mer ont i ryggen som det gör så jävla ont att jag blir typ helt handlingsförlamad. Hade det bara varit den där vanliga molande värken jag alltid har så är det inga problem, men det är som att jag har en bägare att fylla med smärta och när den rinner över så blir jag fan galen till slut.
Sen så hoppas jag verkligen att smärtan i höften går över snart, jag har inte lust att byta höftledskula när jag är 20 typ:P men men vi ser väl, jag överlever nog.

Jag har funderat mycket på vad det är för folk som brukar läsa min blogg egentligen, jag räknar och räknar men kommer inte fram till vilka alla är! det är ca 12-15 st varje dag. Aja jag får göra någon fältstudie någon gång! :P

På tal om studier så känner jag att kreativiteten är på uppgående så jag funderar på att göra mitt jävla specialarbete till skolan, jämföra trav och ridsporten. Det blir ganska klurigt att få ihop tror jag för att vi är inte så snälla med hästarna inom travsporten heller alla gånger. Dock så har vi så mycket mer kunskap om hästarna som djur, hur dom fungerar och vad dom behöver för att må bra. Fast funderar på att göra en utrustnings-studie istället, och istället för att jämföra hästarna i sig så jämför jag mycket att utrustningen. Får för mig att det är lite lättare faktiskt!

Äh nu ska jag dra tummen ur arslet!

So Long Suckers!

Kyla!

Herre gud, jag säger då det -20 grader igår morse! det är FÖR kallt.

Jag har nu inatt suttit och kollat runt på diverse bloggar här på blogg.se, jag blir rakt trött i huvet. Alla dessa modefrälsta jävlar! jag tror att blggar utan "dagens outfit" är ett utdöende släkte! Dom kan ju inte göra annat än att springa runt på stan och köpa nya kläder hela dagarna så dom har något att visa upp! Det borde ju inte gå ihop rent ekonomiskt. Normala ungdomar lever på ett studiebidrag på 1050:- i månaden om dom inte extrajobbar och grejjar. du får inte så mycket kläder i månaden av dom pengarna? Eller är den hemska sanningen den att alla dessa "fashiongeeks" är någon form av brottslingar? Dealers kanske? något gör dom ju för att finasiera sina extrema klädinköp?! Jag kan bara tänka mig hur det skulle se ut ifall jag började med "dagens outfit"

Måndag: Praktik, 3 par sockar, t-shit med solängets ponnytrav tryck på ryggen, dassig tröjja köpt på någon utförsäljning någon gång på stenåldern, Pappas fleecetröjja, Långkalsonger, tjocka mjukisbyxor med två hål i. Uppepå detta ett par relativt nya Finntack täckbyxor, en skitgammal vinterjacka, en mössa och ett par kängor.
Tisdag: Praktik, samma kläder som föregående dag!
Onsdag: Skola. Ren tröjja som kanske tillochmed är köpt på HM, Mjukisbyxor, mössa och ett par kängor.
Torsdag: Skola, åter igen en någorlunda ren tröjja, mjukisbyxor (utan hål om jag har tur), mössa och ett par kängor
Fredag: Skola, Linne från HM med en munktröjja över, lyxar till det med Jeans bara för att det är Fredag, en mössa och ett par kängor.
Lördag: Stallet, liknande kläder som jag har på Måndag och tisdag, Party på kvällen så klär jag upp mig efter vilket sällskap det är:P
Söndag: Stallkläder medan jag är i stallet och på kvällen blir det med 90% säkerhet långkalsonger och t-shirt

Så ser min fashionvecka vanligen ut! jag tror att jag ska börja modeblogga jag med!

Det ska bli spännande att börja skolan nu efter jullovet! Det står estetisk verksamhet på schemat och jag höll på att dö när en av lärarna frågade mig om inte jag kunde räkna in repningarna med bandet som estetisk verksamhet så slapp jag ha det?! Är dom galen? Jag har gått och längta hela året efter något som jag faktiskt tycker är kul på skoltid och dom frågar ifall jag inte kan göra det på fritiden?! Gah!

Nej, mor kom och förstörde min morgonplanering totalt när hon kom och berättade att vi hade fodringen i morgon! FAN! Jag har vänt på dygnet totalt och nu är min chans att vända tillbaks det förstört! Jag funderar på att göra en deal med mor så att hon fodrar och släpper ut så kan jag mocka och göra klart allting mitt i dan när jag lix ska ut och köra Peggan. hmm vi får se.


Jag längtar tillbaka till praktiken! Jag har blivit så satans rastlös nu under jullovet så det finns inte!

hade tänkt be Marie hjälpa mig att prova hennes bomlösa på Peggan, jag har så noll koll man kan ha på sadlar över huvud taget så det är lika bra att jagfår hjälp. Om sadeln inte sitter bra så ger det ju lix ingenting att rida henne!

Nej nu bara slö skriver jag för att jag inte har nå bättre för mig, kan nog vara en idé att prova sova nu istället kanske?

So Long Suckers!


Järvsöfaks på Dannero!


© Anna Brandell

ZzZzZz ZzZzZ zZzZz ZzZz!

Hur mycket kan man sova egentligen? Jag behöver vård!
Jag satt hos Cattiz och går och söp bort hennes sorger litegrann, visste att jag hade fodringen i stallet på morgonen så tänkte inte gå och lägga mig senare än tre! sagt och gjort kl 03:00 låg och i sängen.
Tror ni jag kunde sova för det? haha näe! jag snurrade 150.000 varv i sängen tills alla sängkläder var helt mongo innan jag somnade. När jag vaknade hade jag nog snurrat lika många varv till då täcket låg som en jävla boll uppe på arslet:P
Åkte ut, fodrade och släppte ut hästarna.
Hem igen och somnade som en sten i soffan. sov till klockan tolv då jag klev upp och ringde till STC för att fixa konto så att jag kan anmäla Peggan, dom hade stängt och öppnade åter 7e januari! jahapp tänkte jag då gå jag och glor på tv en stund. haha! jag somnade och sov till klockan två då morsan undrade ifall jag skulle med ut på stallet, svar: NEJ. somnade om och sov till klockan 6!
så nu så är det ju bara att säga adjö till att kunna sova någonting inatt! Fan! får se ifall jag kan få Cattiz eller någon att ströjja runt mig hela dagen i morgon så jag inte somnar någonstarns! Hua jag torde inte bli så trevlig att ha att göra med!


Nej nu blire mat! Jippie, eller nått, matlusten är nere på noll tror jag. Enda jag tycker är gott är typ grönsaker!

So Long Suckers!

Minnesvärd nyår!

Nytt år! Wiie. med en nyårsafton man sent kommer att glömma! Jag orkar inte dra hela historien men ni kan ju gå in Cattiz blogg och läsa mer om det! Men att springa runt i skogen 3 timmar i klackstövlar är ingen hit, jag fick mig en liten chock när jag kom hem och tog av mig socken. Min ena fot var alldeles blodig, lilltånageln stod rakt upp och har nu lossnat för den som ville veta. AJ! Nu så har väl dom värsta sviterna lagt sig, har dock fortfarande ont i höften :( Det är väl bara att lägga till listan typ :P

Jag har fått min nya dator! ÄNTLIGEN! den är najs som fan, dock inte den vi trodde att vi beställt. Samma insida med olik utsida, den här är inte riktigt lika fräsig utseendemässigt men sen när började jag bry mig om hur mina saker ser ut? Baha aldrig:P Jag är jättenöjd!

Jag åt kycklingsallad idag! Det var helt seriöst det godaste jag har ätit på länge, är så sjukt less på all Maxmat, Pizza och anant slisk att jag vill bara spy! Salladen bestod av detta:
Kyckling
Sallad
gul paprika
gurka
ris
groddar
och sist men inte minst en helt underbar olivolja som vi köpte på Konsum.

Nej jag ska försöka sova lite, det här går inte. Normala människor sitter inte vid datorn klockan sex på morgonen!

So Long Suckers!

RSS 2.0