Förkyld, förkyld och åter förkyld!

Nu är jag mäkta less på den hära skiten! kan inte sova, trött som fan, kan knappt äta och röker som en skorsten!
Jo det där med rökningen rår jag nog för själv men kan ju försöka beklaga mig iaf:P men det hjälper ju inte till med tillfrisknandet iaf:P inte det faktum att jag sover ca1-2 timmar per natt heller.
Praktik igår och idag, har inte fått speciellt mycket gjort och har inte vågat köra någon utom snärtis då jag har en reaktionstid på ca 10 sek! igår tände jag lampan på toan och tänkte seriöst: Men gud vad ljust det blev här inne nu! Sen så blev jag mäkta rädd för mig själv, pissa och sprang därifrån:P

Frodo ska gå jippolopp den 11e så det blir inge Bergsåker heller:( Det känns tråkigt som fan för det är ju trots allt min sista säsong och hade faktiskt jättegärna velat köra, töntigt eller ej så är det och jag tänker inte ljuga.

Körde intervaller med Ullapulla igår och har äntligen fått in 40 farten i huvudet. kände mig väldigt smart när jag insåg att det kändes ju inte som att det gick lika fort när man kanske kollade runt på omgivningen istället för att titta på arslet på hästen och precis framför, lovar då känns det som att det går fort!! Hon var precis lika snäll som vanligt och nu klickar det! känns jävligt skönt!

Sitter och ser på nyheterna på tv4 och det är ju tur att människan står sig så högt över djuren intelligensmässigt! var typ massa folk som hade bleve ihältrampad när det hade brutit ut panik när något hade börjat brinna vid nån religös sermoni..... hmm pass upp skenande människor!!

Äh nu ger jag fan i det här
So Long suckers!

Jävla förkylning!

Nu är jag less på den här jävla förkylningen!
Jag sitter här och kan inte sova för jag kan inte andas, kan knappt svälja, har typ nackspärr för att jag går och spänner mig, får panik när jag väl somnar för att det täpper till i halsen så jag inte får någon luft och ingenting verkar hjälpa! Jag torde ju inte bli så mycket friskare av att jag kanske hinner sova 3 timmar inatt eller nått sånt kul!
Fans jävla helvette!

Inge östersund för min del :(

Förbannade ponnykräk! Hostade som fan när jag körde honom igår, och inte vanlig dammhoste utan riktigt rosselhosta. körde dock intervaller med han trots det fast dom blev ganska lugna, i hopp om att det skulle vara något han behövde hosta upp. körde 5 intervaller och han blev inge bättre så då skrittade vi hem. lite surt men jag är faktiskt inte den som sörjer över det, bättre att han tar det här nu och är pigg till bergsåker! lopper i östersund var ju inte direkt mycket att hurra över! Så nu ska jag se ifall vi kanske kan blista upp honom när han ändå inte ska starta på ett par veckor! känner mig dock lite taskig med Cattiz eftersom vi skulle dra och det blir typ 20 mil extra för hennes föräldrar att köra upp från forsed så då får hon stryka också:( men det är ju som inte så mycket jag kan göra åt just nu!
Så ska ringa till östersund och stryka i morgon!

Körde Powergirl idag! äntligen känns det som det börjar klicka lite mellan oss! Jag har ju faktiskt funderat både en och två gånger på ifall jag verkligen gjorde rätt när jag köpte henne. Ska jag vara helt ärlig så tror jag faktiskt att jag köpte henne eftersom jag inte enns tänkte tanken på att vara utan häst och det lät ju hyfsat så varför inte punda ut 15000 + moms även fast man inte är säker på att man vill ha kräket:P Men som sagt! nu börjar det äntligen kännas bra!
Mamma Frågade mig häromdagen: Men du Anna, Saknar du Acke? Jag blev helt ställd eftersom jag inte enns har tänkt på det, funderade en stund och sa: Nej! faktiskt inte. Tro't eller ej men det är helt ärligt! visst tänker jag på han men skulle aldrig i livet vilja ta tillbaks han för han har det så jävla bra uppe hos Johanna! det är något jag aldrig skulle kunna ge honom!

Pratade med José idag! Riktigt roligt faktistk! har väldigt dåligt samvete eftersom jag aldrig ringer till henne men det är inte så lätt när man har ett minne som en fiskmås! Pratade så länge att morsan blev helt galen för hon fick mocka själv, men det var det värt!

I morgon blir det provlopp! Pelle frågade mig idag ifall jag kunde fota alla hästar som var med i tvååringsserien åt typ hästagareföreningen eller nått sånt, självklart skulle jag få betalt! Jag är ju inte den som tackar nej till ett sådant erbjudande!

Nej nu ska jag dricka upp min äckelwiskey (försöker desperat bli kvitt förkylningen och har provat allt annat!) sen sova!

So long suckers!!


Kan tillägga att jag blev lite less nu för har fått skrive om hela inlägget en gång och det var mycket bättre förra gången :(

.......

klockan är just nu 01:36 och jag kan inte sova, tankarna snurrar i mitt huvud och jag vet inte vad jag ska göra.

Just nu känns det som att oavsett vad jag gör så blir det fel för någon annan. Jag är inte direkt van att tänka på vad som blir bäst för mig själv utan istället försöker jag oftast göra allt jag kan för att vara alla andra till lags. Tyvärr så känns det ganska ovärt just nu när man för en gångs skull har talat upp för vad man tycker och tänker och då får man bara skit till baka!
Aja man lär sig ju. Säg aldrig någonsin vad du tycker och känner för det skiter sig ändå!

Frodo är iaf anmäld till östersund, blev dock ett ganska dåligt lopp och tyvärr så fick det lov att bli över 2140, skulle ha anmält till det andra loppet men det verkar vara svårt att göra någonting rätt just nu så det följer väl bara det mönstret.

Körde intervaller med Ulla idag, hon var pigg och fin och inte lika stressad som när Pelle körde. Hon sprang inte och tittade lika mycket åt höger heller. Så det kändes bra. Men det hinner nog gå i stöpet det med innan jag har strulat klart.

Shit läste nyss igenom skiten och insåg att det här måste vara det mest possitiva inlägget jag har gjort på länge! Fast som sagt, bäst man inte skriver eller säger nå olämpligt för snart har jag väl hela världen emot mig!

Sen så måste ju min morsa vara de nsmidigaste människan i världshistorien, jag sa till henne att jag hade pratat igenom skiten med Maria och det verkade som att det var löst. nu vet jag inte riktigt hur det hela gick till men morsan hade iaf skickat nå mejl till Marie angående nå bensinpengar till gullänget och in till stan och hon måste ju ha skreve nå olämpligt för Marie hade tagit det ganska hårt och sen hade dom börjat tjafsa. Marie ringer till mig (av någon andledning)och jag kände mig som ett stort frågetecken ungefär. Men pratade med Marie en bra stund och försökte förklara hela situationen och det verkade iaf som att hon förstod, sen vad morsan hade mejlat med henne om förstod jag faktiskt inte.
Men allt kanske skiter sig för morsan just nu också.


Men men det här torde ju inte hjälpa mig att sova så jag är väl som en zombie i morgon, mer än vanligt!
So Long Suckers!

Vet inte vad jag ska göra?

Jag är verkligen inte den som visar mina känslor i onödan, speciellt inte när det gäller dom jag håller kär. Då är jag heldre tyst och låter det gå över, men till slut så får man bara nog och då är det inte så lätt att hålla allting inne längre.
Alla har rätt till känslor och alla borde ha rätt att uttrycka dom.
Och med alla menar jag verkligen ALLA!
Men jag hoppas att du förstod att jag blev verkligen sårad av det du skrev, sånt värmer!

Jag såg en väldigt störande sak igårkväll! Cattiz kära granne i huset mittemot går runt naken. Han hade drage igen persiennen men det var en glipa där nere och när jag stog ute och rökte så såg jag att det var något som rörde sig därinne självklart så tittade jag dit och vad ser jag om inte en jävla snoppjävel! Något chockad man blev då?!

I möra blir det intervaller med Ullapulla! Ska bli kul som fan!

So long suckers!

trötter!

Jopp det är jag det, nu sitter jag här trött som ett svin och orkar nästan inte hålla ögonen öppna. Men jag är så trött att jag typ inte orkar plocka undan datorn och lägga mig att sova, ond cirkel typ:P

Pelleplutt körde Ulla i söndags och hon såg ut som en rund miljon! kan körde typ 6 intervaller, en i 24 fart och hon såg verkligen fin ut, dock väldigt stressad på tillbakavägen men hon är ju inte körd nå hårt på jättelänge så då får man bli lite nipprig, det är ju trots allt ett sto!
Så nu blire vila varannan dag och sen varvas träningen med motion och lugna intervaller så ser vi om hon går sönder eller ifall hon mot all förmodan kanske till och med kommer till start. Fast med min tur hur stor är den chansen? HAHA den finns typ inte:P

Frodo är nu anmäld till östersund, högst 6000:- blir säkert tufft lopp men, det kändes ännu tuffare att anmäla han till 2.15 loppet, kan ju tillägga att dom vann loppet jag täntke starta i skellfteå på 2,16! han får ju aldrig mer nå sånt lopp skulle jag tro!
Sen så har jag inte så stora förväntningar på honom även om han har vare pigg och glad på slutet, det tar lite på dom att åka fram och åter till solvalla. Men känns han dålig så är det väl bara att köra ut, 25 mil för at köra ut gör väl inget:P

Jag börjar få mycket att göra nu med kameran, börjar bli många som ska köpa bilder och eftersom jag inte är den mest organiserade personen så blir jag lätt lite förvirrad, men det löser sig förhoppningsvis!

Kiropraktikern i morgon ska bli grymmt skönt att få fixa ordning ryggen, det är inte så jävla bra att man är 17 år men känner sig som typ 80+ när man kliver upp ur sängen på mornarna.... Nu så kommer jag inte kunna gå på en vecka men det är det värt för det blir så mycket bättre sedan!

Nej fyfan! nu ska jag ut och röka sen ska jag försöka sova eller nått!
So Long Suckers!


© Anna Brandell

Senadrag!

Nu har jag äntligen komme på vad jag tycker det ser ut som att min hästjävel gör när hon blir döhalt och hoppar fram.... Typ som att hon får senadrag! Det är just nu det enda jag kan jämföra det med.... Skumt... Kan hästar få senadrag?
Hmm ni får hjälpa mig att fundera!

So Long

Somliga går i trasiga skor!

Som ni kanske har märkt så har jag ganska mycket funderingar på saker och ting. Jag satt ute och körde min häst i skogen i veckan och hon är lite "tittig" och fjantar sig lite för allt möjligt.
Men saken är ju den att man säger ju att "jo men jag ska köra i skogen för min häst tycker att det är mycket roligare än att typ springa på banan"... Det går egentligen inte ihop eftersom hästar är flyktdjur som lever på att springa ifrån alla faror och detta gör dom oftast på öppna slätter.
Så jag tycker ju att hästen egentligen inte ska gilla att springa runt i skogen där det kan lura en tiger bakom varje träd. Då borde det ju vara bättre att springa på banan dr det är öppet och dom kan se alal faror och springa ifrån dom. Hmm det tål att funderas på....

Hästajäkeln jag har är ju lite efterbliven tror jag,,, Hon är alltså helt klar i benet men ändå så nära jag har kört typ 5 varv på rakbanan och är inne på 6e varvet så börjar fanskapet hoppa som att ena bakbenet är av på hon! Fan tänkte jag... nu ska jag fan slakta skiten! jag har fan inte enns ägt hon en vecka än! det kan fan inte vara sant! Jo jag vet många Fan där men jag var lite elak :P
Men skrittade en bit och sen så provade jag trava en bit, fortfarande kantig men inte döhalt. Äh de är bara attt slå ihäl helvettet!..... skrittade hem.

Det händer fan inte så mycket i mitt liv just nu, utom att hästjäveln är dålig. Så det är nog därför bloggen är lite tråkig, ska försöka skärpa mig!


Somliga går i trasiga skor!
http://www.youtube.com/watch?v=IWHxsqOl_v0


So long suckers!!

2 Dagar sedan!

Nu var det några dagarsedan jag bloggade igen, Cattiz sitter som en igel vid datorn så man har inte en duck att få låna den :P ähh nu ljög jag, jag har inte direkt frågat heller har bara vare allmänt slö!

Ullapullas ben verkar bli bättre iaf! så det var nog lymfangiten, det syns nästan inte när hon kommer in på kvällen! men hon får ta det lite lugnt ett tag ändå!

Praktik måndag,tisdag och skolan idag, jag är trött som ett svin och vill bara sova men när jag lägger mig ner och ska sova så kan jag inte! Hallå vad vill jag egentligen! är så trött att jag inte kan hålla ögonen öppna men ändå kan jag inte sova?!

Sen så hade jag typ världens roligaste dröm när jag somnade på soffan efter vi hade släppt ut hästarna.
Jag skulle alltså rida montélopp på ingen mindre än Hubbe!
så jag hoppade upp och skulle ut och värma, jag hann rida unefär ett halvt bakvarv innan han började bocka jättemycket, fast det hela gick så sakta så det var inge svårt att sitta kvar. Sen gick tyglarna av medans han höll på att bocka så då böjjer jag mig ner och tar tag i bettet, Han hade någon form av entömsbett, men det lossnade så jag fick det i handen så då hoppade jag av och knöt tyglarna runt huvudet på hubbe och tänkte leda han in, då kom defileringen lopp 1.
När jag hade gått typ två steg så stod det en tant nere i en sluttning så jag började prata med henne och där stod det också två hästar och medans vi stod och surrade blev en skäck helt galen och flög på den andra hästen så jag tog tag i den och det visade sig vara Acke, sen vaknade jag. Jomenvisst, Acke som skäck?! Helt klart den knepigaste drömmen jag har haft på länge?! Rida montélopp på hubbe och Acke som skäck?! HAHAHAHAHAHA!

I möra blire skola! åhhh så roligt!! NOT!! Jag är fan less, patetiskt att redan vara less men hösten är på intågande och vips så blir jag superdeppig, blir nog bättre när snön kommer!

Konstaterad kvarka på ridskolan! Fan! förhoppningsvis kommet det inte över på solänget men då blire till att be till gudarna!

So long suckers!!!


Otur som vanligt! Fan!

Jag tror fan att jag ska börja med hamsteruppfödning, tycker faktiskt nästan synd om min häst! stackarn som blev såld till mig. Nu är hon dömd till ett liv av skador och smärta bara för att jag aldrig ska ha tur! det ska alltid gå åt helvette jämmt! nä fyfan nu blire hamstrar eller kaniner för hela slanten!

Skälet till att jag känner såhär är för att min kära mor betalade Power girl i fredags, idag står hon med ett bakben som är stort som en stock! jämntjock från kotan och upp till hasen! Jahapp tänker ju jag, Gaffelband, det är bara att slakta skiten men det var ju roligt att köpa häst för alldeles för mycket pengar och till och med få äga hon i tre dagar innan det bara är att slakta skiten! (ja jag kanske överreagerade liiite!) Vi släppte iaf ut hon i hagen med Santana men kom ganska snart på att det var nog inte så smart eftersom vi inte visste vad det var för fel på benet, så hon fick gå till den lilla hushagen längst ner alldeles ensam! Stackars liten!
Gick och klämde och tittade på benet mitt i dan och läget var oförändrat.

Dagen gick och jag han ha kurs, sova och köra hö innan klockan var typ sex då vi tog in hästarna.
Ullapullas jävla ben var långt ifrån lika svullet som det hade vare på morgonen och det kändes ju skönt, eller nått?! Pelle klämde och grejja och fick hon te å ömma när han klämde på kotsenskidan, Men det var inte så mycket. Prognosen från Pelle var att antingen hade hon fått nå jävla lymfangitdynga eller så var det nå fel på kotsenskidan! Jahapp, tvättade benet ifall det skulle vara lymfangiten (en bakterie som typ går in i sår och gör hela benet inflamerat), Sen är det bara att vänta och se. Ska ut och köra miffot i morgon och se ifall svullnaden går ner, gör den det så är det nog lymfadyngan gör den inte det så är det någe annat som inte är lika lätt att göra nåe åt! Snälla håll tummarna för att jag ska få ha lite jävla tur någon gång!

Misstänkt kvarka på ridskolan! Åhh vad roligt, vi har ridhästar på solänget som var på ridskolan och red senast i veckan. Har dom hästarna fått det så kommer mest troligtvis resten av stallbacken få skiten med! Jippie! allt går så bra nu!

Cattiz håller på att bli med hund igen! och eftersom vi är näst intill sambos så får jag känslan av att jag också blir med hund litegrann! hmm fast iofs så har jag ju friheten att göra slut med Cattiz och flytta hem ifall hundjävlarna blir galna! Hahah! Men hoppas det går bra, hunden var bland det sötaste jag har sett iaf!

I möra blire praktik! Är faktiskt ganska laddad utom det lilla problemet att vi lasta 500 balar hö idag så mina händer torde vara helt veck i morgon..... Tur att Cattiz är pundare så jag kan nalla piller av henne ifall det blidde riktigt illa! :P

So Long suckers!!!

© Anna Brandell

Nu är Anna arg! Big time!

Jo arg som satan är jag!
Den där förbannade jävla skoljäveln man går på kan ju dra så jävla långt åt helvett att den försvinner från jordens yta! dom kan ju prova återskapa Big Bang inuti skolan om dom vill! Fan!
Satt på svenskalektionen idag och fick reda på att jag, Cattiz och några till som redan hade börjat på svenska B kursen antingen skulle få fortsätta jobba på med den fast då skulle vi inte kunna få någon hjälp, eller göra om skiten och få hjälp! Är dom helt jävla dum i huvet eller?! man kan ju för fan bli vansinnig för mindre! MYCKET MINDRE! Jag blev pyttelite arg när hon sa det och kände hur det började koka inuti mig! till slut så drog jag på mig jackan och gick ut ur klassrummet! Annars hade jag nog sagt något väldigt dumt inom en snar framtid! gick ut och rökte två ciggaretter för att "coola" av mig lite sen återvände jag till klassrummet fortfarande mäkta förbannad men inte lika vansinnig som tidigare, Har jag Damp?
Men vafan ska man göra då? Jag och Cattiz har tjatat på alla lärare och rektorer i den där jävla skolan utan att det har bleve någon skillnad! Gah! Men det är ju lugnt, jag kan ju sitta av tiden i den där jävla skolan! Fan vad jag är less på skiten!

Jag har faktiskt gjort lite roliga saker idag med! tro't eller ej! Jag har klippt håret! och färgat det! Stooooort! men jag är nöjd som fan! skönt att bli av med lite fluff!!

Fast är fortfarande jävligt grinig, vette fan om jag har pms eller nått! är ju inte direkt sur av mig i vanliga fall! Fast är nog inte speciellt sur av mig utåt just nu heller, även fast det kokar i mig innombords så snart så ryker jag ihop med någon BIG TIME!!!! och det kommer inte bli vackert!

So long suckers!

Penni!

Just nu sitter jag hemma hos Cattiz och väntar på att farsan ska komma och hämta mig och skjutsa ut mig på solänget!
Cattiz åkte iväg i morse för att fodra och släppa ut sina hästar medans jag fick sova en stund till, då ringer hon och säger att Penni ligger ner i boxen och skakar! hon tog ut hon på gången och hon skakade fortfarande, tog tempen och den låg på 38 lite drygt.... hon äter inte så det torde ju vara nå kolikaktigt! Shit läskigt som faen!
Men men hoppas pappa kommer snart! det känns ju som att Cattiz kan behöva lite hjälp med tanke på att hon är långt ifrån frisk!

Nu är pappa på väg! so long suckers!


Har inte tid att inte kunna andas!

Vaknade i morse innan väckaren ringde av att jag inte kunde andas! typ både näsan och halsen var igentäppt! fick ta i uta helvette för att få ut nå luft men sen så släppte det så jag kunde andas någorlunda iaf!
Gick ut för att starta moppen HAHAHAHA det var ju något optimistiskt att tro att den skulle starta här uppe hos Cattiz! Den gör ju aldrig det! ringde Mamma så hon fick följa med ut till stallet!
Gick ut med hö och flåsade som en gris och hade typ ingen röst kvar! Hogga frågade mig hur det kunde komma sig att jag var vaken den här tiden! det han fick till svar va ungefär: hööö hööö host host heee! Han bara skrattade åt mig!
Insåg att jag nog inte skulle vara med på kursen då jag mest troligtvis hade feber och ingen röst.... hmm skickade sms till Kattis och det gick bra att jag var hemma! Skööönt!!

Sen så sov jag mestadels av förmiddagen och sen satt vi mest bara och glodde på tv till klockan var 15:00 då åkte Cattiz iväg till läkaren då hon hade bajsont i halsen igårkväll så dom skulle kolla upp det!
Jag fick stänga och låsa hos Cattiz när morsan kom typ kvar över 3!
Vi skulle leda in hästarna från betet och det är ju tur att det är snälla hästar då vi fick gå typ mongosakta för att inte jag skulle få andnöd! Sen så selade och på powergirl och morsan sadlade santana och så bar det av! märktes direkt när vi kom på slingan där det var lite stenar att Ulla börjar bli ömfotad men det var inte så att hon blev jättehalt ifall hon sprang på en sten, bara reagerade lite.
Körde upp och runt järnvagen för att slippa köra så mycket där det var sten och där kändes hon jättefin! sen så kom vi ner och skulle uppför slakmotan! fortfarande lugn och fin men när vi bara hade sista knixen kvar så blev hon skitknasig! jag trodde först att hon slog men det visade sig ganska snart att hon hoppade på tre ben! så hon måste ha klivit på något! hon fick skritta en stund och sen provade vi trava, inte lika halt men inte direkt ren heller... så det blev till att skritta hem! förhoppningsvis blir det skor i morgon!

Aja nu ska jag gå ut och röka sen ska jag sno en macka av Cattiz efter det blire nog sängen skulle jag tro!

So long suckers!!!

© Anna Brandell

Ponnytrav på solänget!

Idag har det det vare ponnytrav/heldag på solänget!
Jag körde Frodo Bagger och Hults Defekt!
Hubbe var sur och grinig men jag tycker ändå att han gjorde det han skulle! Det är inte lätt att vara gammal surgubbe! :P
Sen så var det jag som klantade mig och gjorde så att han hoppade över mål! Det var lätt det klantigaste jag har gjort den här sommaren!
Frodo var jätteduktig och putsade rekordet även den här gången! 2.14,1! dock blev han bara 5a men får klart godkänt ändå! Duuktig idiot! Men som sagt.... jag har ju tränat lite dåligt! På måndag eller tisdag blire mjukglass!!

Det gick bra för Cattiz men det får ni läsa mer om i hennes blogg: Cattiz

Mitt blåmärke som pissmärren gjorde är nästan svart nu! det tog nog mer än vad jag trodde! Tur att man är lite "vadderad"

Aja nu ska jag vara lite sympatisk med Cattiz som har bajsont i typ hela fejset! Stackars liten!!!

So long suckers!!

Not in the moood!

Äh hyfsat kass dag idag.... min hästjävel sparka mig i typ magen, dock gjorde det inte så ont men kommer få ett hyfsat blåmärkte. Tur att man har lite späck emellan!
Sen så kommer jag inte få köra Frodo i skellefteå för Maria ska starta han på Valla.

Thats the shit, inte på humör att blogga nått nu! det har dock hänt en hel massa dom senaste dagarna men ni får gå in på Maria och Cattiz blogg och läsa om deras äventyr!

Cattiz

Maria


So long suckers!

Lite perspektiv på saker och ting!

Sen jag har börjat bloggat så har jag märkt att jag lägger märke till min tillvaro mycket mer! Nu har jag inga direkta exempel men man tänker mer på vad man gör iaf, sen om man kommer ihåg det när man väl sitter vid datorn är ju en helt annan fråga!

Jag håller nog på att bli jättesjuk! åkte hem från solänget innan travet ens hade börjat för jag kände mig skitskum! Somnade som en sten när jag kom hem och har typ sovit sedan dess! just nu så sitter jag här, har grymmt ont i alla leder i hela kroppen känns det som och fryser när jag sitter inne och svettas när jag går ut. Men jag är faktiskt inte så snorig eller har ont i halsen! Mysko! Har precis kollat startlistorna till hemmadagen och Frodo har fått ett ganska hårt lopp men jag är glad bara han går 2.15 full väg igen!

Men både Frodo och Ulla skulle behöva köras idag! ska kravla mig uppför trappen nu och börja med alvedonmissbruket igen! Fan!! jag har inte tid att vara sjuk nu!!

Det känns iaf skönt att ha börjat hos Ulf Arne igen! körde 3 hästar igår och man får ju lite perspektiv på vad Ulla är för typ av häst! Sen då jag inte har kört storhäst på hela sommaren så känns det ju bra att få en rivstart med att både köra Ulla och Uffes hästar! det tar nog inte lika lång tid att komma in i det då!

Nej nu är jag less på den här jävla skitdatorn och dess tangentbord! (sitter nere i källaren för jag har min dator hemma hos Cattiz)

So Long Suckers!!

RSS 2.0