nörd?!

Jag började skriva ett blogginlägg medans jag satt i vardagsrummet i soffan men det sket sig totalt, finner ingen inspiration där alls!
Så nu åter i köket, med kontorsstolen, winnerbäck i lurarna med volymen på 10 och självklart en cigg i ena handen hoppas vi att inspirationen återfinner sig!

Jag är ju alltså ganska nyss fyllda 19 år, man räknas väl ändå som ganska vuxen då?
Jag borde nog inte göra det. För vad jag vet så är det inte normalt för en nittonåring att typ få ett sug efter att spela the sims på datorn.. Det händer även att jag inte ens bara får ett sug utan faktiskt spelar skiten också!
Alla som har nördat the sims lika mycket som jag vet att det förstör ens syn på världen.
När jag spelade som mest (ca 3 timmar om dagen) såg jag faktiskt sådana där markörer över huvudet på folk, alltså sådana som finns i spelet som visar vilken gubbe man spelar just då.
Jag kunde även bli oerhört irriterad över att man inte kunda snabbspola eller pausa det "riktiga livet" Samt att man faktiskt inte kunde kontrollera alla människor runt omkring en.
Tänk vad behändigt det hade varit, typ om man kunde styra hela ens familj som man gör i the sims. Klicka på morsan och säga åt henne att laga mat, klicka på farsan och säga åt han att städa, klicka på brorsan och säga åt han att gå ut med soporna och självklart säga åt mig själv att titta på Tv eller något annat ansträngande.
Vilken drömvärld! Eller ja kanske iofs inte, skulle nog bli lite tråkigt i längden men iaf en eller två dagar i veckan hade varit najs! Fast jag hade fuskat som fan för att hålla deras humör på topp!

Min kära Far har gjort ett ödestigert misstag! Han har lånat hem guitar-Hero, alltså versionen där man har trummor och sånt med. Jag och Pappa har nyss suttit och spelat Tv-spel från klockan 8 och är nyss klar! Gosh han kanske inte heller har vuxit upp än:P Han fick dyngstryk iaf!

N'Egon ska få träffa Monica i morgon! Det ska bli väldigt spännande tycker jag! Man får alltid så mycket tips på hur man ska träna och vad man ska göra för att hålla musklerna i schack!
Blir nog att jag åker ut och lullar lite med honom på banan på förmiddagen så han inte får så mycket överskottsenergi eftersom Monica ofta vill att dom vilar några dagar efter hon har rört runt i musklerna på dom.
Det värmde faktiskt lite i själen när han gnäggade då jag kom och hämtade honom idag. Man kan ju iaf få inbilla sig att han känner igen en ;)
Blir nog att vi släpper ihop han och lillfröken ännu nästa helg då Pelle gärna ville vara med och han åker ju till Frankrike den stackars jäveln, för liksom vem vill åka till frankrike och se typ världens största ltravopp Live?! Pelle och Maria måste vara knäppa!

Jag ryser fortfarande när jag tänker på dokumentären om Järvsöfaks som visades på Tv igår, vilken jävla häst! Jag har ju haft turen att få se både när han tog SM-segern och den 200e segern iår. Det är ju så att man har gråten i halsen när man ser honom även fast man egentligen inte har någonting med hästen att göra!
Han kommer nog alltid att finnas i folkets hjärtan. Speciellt oss kallblodsmänniskor!

Jag fick en väldigt god nyhet idag! Jag kanske får använda klänningen ändå! Anna och Ullrika hade tydligen gått i taket när dom fått reda på att det inte skulle bli någon gala så vad jag kunde förstå så skulle dom ta tag i det hela så nu får vi hoppas att det blir av! Jag hjälper jättegärna till men det är lite svårt när man inte har en aning om vad man ska göra :P


Nej nu måste jag sova! Ska upp till Ulfen i morgon!

So Long Suckers!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0