no pain no game!

Jaha nu sitter man här och skriver med en hand (det går väldigt sakta) eftersom den andra är i gipsskena. Det är snudd på att jag inte vågar gå ut för jag har skrapsår i hela fejset och jag har en näsa lika stor som småland.
Nej kära vänner jag har inte varit ute och slagits.
Jag åkte ur vangen när jag körde Snärtis igår. Jag satt och värmde på rakbanan i godan ro när en bil kör in och parkerar på parkeringen precis brevid rakbanan. När jag är kanske 10 meter ifrån bilen så öppnar dom båda dörrarna och kliver ur varpå snärtis blev rädd och sprang ner i diket. Jag ur som en jävla kanonkula och landar på ANSIKTET! 
Jag orkar inte skriva hela historien eftersom det tar sådan tid med efter att vi hade snärtis ute efter brovägen ett tag så fick vi fast han och Ulf körde hem honom (inte en pryl var sönder).
Det hela slutade iaf med en bruten arm, massa skrapsår i fejset, en stor näsa, träningsvärk i typ hela kroppen och början till ett blåöga för min del.
Snärtis verkar dock ha undkommit helt utan en skråma men ska gå och kolla till han sen idag och pussa lite på han för nu får jag ju inte köra på minst 4 veckor!!!!


Aja nu ska jag gå och ta på mig nå kläder jag kan ha på stallet (det tar sin tid att klä på sig med).So Long Suckers!


Kommentarer
Postat av: Madde

Krya på dig!

2009-08-23 @ 19:30:52
URL: http://maddeolofsson.blogg.se/
Postat av: maria

haha klant ;) hihi. nej men det läker ju fort och 4 veckor är bra för dig för då kan du ju koncentrera dig EXTRA PÅ SKOLAN I 4 VECKOR! HAHA ;D <3

2009-08-24 @ 08:10:27
URL: http://mariasoderstrom.blogg.se/
Postat av: cattizstattin

Haha jaa! Maria, det var mycket smart sagt! Anna, nu kan du ju skippa stallet och ägna all tid åt skolan för en tid ;)

2009-08-24 @ 09:54:52
URL: http://cattizstattin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0