Galen hora?!

Hihi!Maria har blive förföljd av en galen jävla hora idag! hon hade skicka sms till en killkompis och frågat på skoj ifall dom skulle fara och bada naken?! hans flickvän hade sett smsen och bleve helt gaaalen! Ringde till maria i morse och sa typ: Ah Fan jag vet allt om dig! Maria svarar lugnt men vaddå det har inte hänt nått men jag ska lämna din kille ifred. Maria åker ut på solänget och far på kliniken med Rappe och gissa vem som kommer! jo den galna horan! när maria står och håller på att behandla rappe?! hon är ju för fan gaaalen!
Synd att hon inte kom nå mer... jag är på käftahumör! Men men det kommer väl fler tillfällen kanske:P

Hade Ponnyridning idag med Kattis i gullvik! det var kul men vaaarmt! höll fan på att svettas ihäl!
Sen ska vi ha jävla ponny på stan i möra men det går nog inte så bra med tanke på att det kommer regna och då mår nog inte flygbladen så bra... och jag tror inte att vi får komma in på gallerian med ponnysarna:P

Aja har äntligen mejlat iväg bilderna till Kattis som jag egentligen skulle ha gjort för längesedan men jag har öööh inte haft tid.:P

Aja Bye Bye nu ska jag gå ner och lägga mig i källaren där det är KALLT!!!!


Jag blir så jävla arg!

Satt nnyss inne på Youtube och glodde på Ceasar Milan och massa hundar och så får jag syn på en film där jag inte såg vad det var på förhandsvisnings bilder.... klickar och vips så får jag se en film om djur som forskarna har och opererar levande på! dom alltså dissikerar dom stackars djuren levande?! vem fan skulle göra någonting sånt?! jag höll på att spy och jag är inte känslig! Fyfan!
Nu är klockan lite drygt halv fyra och jag är så jävla elak så jag kommer inte kunna somna förren nån jävla gång inatt!
Visst jag har sett många filmer med vanvårdade djur och shit men inte brytt mig så jävla mycket men det här! Fyfan! ousch! det går inte att beskriva! tänk om jag kunde få tag på en av dom jävlarna! jag lovar att jag skulle dissikera dom levande!!!
GAH!

Östersund!

Wiie jag hade grymmt roligt i östersund iaf mestadels av tiden, fredagkvällen var väl lite sådär med tanke på hur en viss person betedde sig.... men men bara man lär sig något right?
Hubbe var iaf jätteduktig på Fredagen, gick iväg jättefint från start och jag satt lugnt och väntade på att han skulle trava in sig ordentligt. Blev ganska förvånad över hur startsnabb han är även fast man inte är på honom någonting! sen så verkar det vara många som fan har fått licensen på posten eftersom dom inte kan volta!
Loppet gick som smort *klippte bara benen på två stycken tror jag* och vi blev 7a på tiden 2.11,9 och både jag och Maria var supernöjd med honom då han inte brukar gå nånting på 2140 och att han inte har startat på jättelänge!

Fredagkväll och lördag består mest av sömn och dimma så orkar inte rabbla allt som hände men kul hade vi iaf!!!

söndag morgon var jag inte sådär överdrivet jättepigg och hade slut på ciggaretter! men Maria är en ängel så ciggarettproblemet löste sig även om jag ska återbatala ca två paket:P sen så satt vi i skuggan hela dagen på travet där det var jättevarmt även fast det var skugga! sen så åkte vi hem och då var både jag och Maria dynghungriga eftersom vi inte direkt hade ätit sådär överdrivet mycket i helgen men vi kunde tydligen inte åka på statoil för det var på fel sida vägen?! Fattade nada men så var det tydligen!

Hem och sov.

upp kl 7 och fodrade hästarna och Hogga mfl hade hästarna ute där och skulle gå förbi med det där stora svarta helvettet! han var låååångt ifrån snäll och ändå har vi det där jävla hingstbettet på han! Ouscha!!!

Somnade igen och vaknade halv 4! snacka om att ta igen massa sömn!

Sen så körde jag och Morsan Acke och Frodo och jag är jättenöjd med Acke! nu känns han nästan som innan lugn avslappnad och travsäker!!!!
Jag tänkte att han skulle få gallopera istället för att trava på vägen hem på rakbanan då det var så löst där och jag får för mig att det är skonsammare att gallopera, Men jag fick tamigifan han inte att gallopera! jag smackade hojtade och drog och slog och han bara travade! och fort gick det för Frodo hann inte med... men fick ge mig till slut för jag var rädd att han skulle få ont i ryggen! men det är illa när jag inte får han att gallopera hur mycket jag än försöker.... normalt fattar han ju gallop bara jag säger GALLOP!! lite snärtigt!
Roligt att se att han är tillbaks iaf.... men det går väl över kanske?

I möra ska jag åka till solänget kl 10 och titta på när dom ska köra marias lillnöt och sen ska jag köra Frodo en lite hårdare tur än idag (två mesvarv på slingan) och ta AckeMongo på släp:P

Nää nu så ska jag maila massa bilder överallt och känner mig lite redigeringssugen så vi ser väl vad jag hittar på!
Natti Natti!

Östersund here we come!

Äntligen börjar jag bli lite laddad att fara till östersund! fan jag som ska köra lopp och allt! hubbebubbe Hejja Hejja!
Nääe men jag har mest gått runt och tänkt på hur jobbigt det kommer vara att va bakis på lördagen:P jag är bra knäpp ja!

Körde Frodo idag och hadde Acke på släp. Först så var det en jävla unge + morsa där som Pelle hade lovat att ungen skulle få åka häst men han hade glömt bort det så jag var så jävla snäll och räddade deras dag när ungjäveln fick köra frodo två varv på banan innan jag och morsan for ut! Stackars Frodo sur som ett as när han fick lov att stanna utanför stallet bara för att släppa av ungen och sen fara ut och springa igen?! riktigt sur blev han! Acke verkade inte heller så jävla lycklig då han var helt GALEN!! galloperade bockade, slog och högg mig i armen typ tre gånger! Att han bockade och slog var ju bara bus men vafan ska han bita mig för?!
HELT MONGO!!!!!!

Packat har jag gjort idag också! väskan blev vääääldigt tung!! väger typ ett ton! plus att jag ska ha med mig körgrejjorna! Fiifan!

Aja men nu blir det inte bloggat på ett tag eftersom jag åker till östersund!

På återseende!

Jag blir inte klok!

AckePacke är liite speciell som alla kanske vet men han är ju aldrig oärlig och tjurig när jag kör honom utom när han hade ont i ryggen!
Igår när jag körde honom innan Pelle skulle sko honom så hade jag sidstroppen (en rem som går innanför skalmen på vagnen så dom inte ska springa snett med röven) på och hade spänt den ganska långt in och drage åt så den var alldeles stum! men så fort han blir lite less eller trött så blir han typ förbannad eller nått på den där jävla sidstroppen och så trycker han bara in den mot skalmen med arslet?! lixom vafan funkar det för från början och sen ska han skita i den efter halva turen?! sidstänger blir lite svårt på en långvagn.... till slut så drog jag inte den där jävla sidstroppen allt jag kunde mot sitsen så jag inte kunde sitta med högerbenet i fotsteget och Ackejäveln gör likadant! och den jäveln sitter ju inte löst direkt utan han tar riktigt i och trycker den åt helvette! Mongoponny! plus att han släpar höger bak... är det bakknäna dom har problems med då?!
Men den jäveln var snäll att sko?! hade han haft ont i bakbenen hade han väl inte vare det?! förut när han hade problem i bakknäna så var han en riktig jäveln att sko!

FATTAR INGENTING!!!!

Aja ska köra både han och Frodo i morgon.... Acke kanske är bättre om han får gå på slingan...

Börjar äntligen bli lite laddad inför östersund! Jag och morsan ska på systemet i möra! Wiie!

Var på travet idag! det var kul och det var världens folksamling runt bordet plus att vi verkade ha hunddagis också:P Men det är roligt att folk är lite sociala!
Efter travet åkte jag och Maria hem till henne och tog in hennes hästar för att sen åka hem till mig och hitta på nått men hon ballade ur hemma hos henne så jag fick åka hem själv....
Jag åkte och tog ut pengar på bankomaten och åkte upp till statiol för att köpa Polly! kliver av moppen och går mot dörren då jag ser att det är proppfullt med folk! Gaahh! hjälp!! vafan ska jag göra?! det var som att tiden stannade och jag han tänka hur länge som hellst innan jag kom fram till dörren! men jag tog ett djupt andetag och klev in!! *klappade mig själv på huvudet.... Duktig idiot!* tog en jävla Pollypåse och en dricka och ställde mig i kön! Återigen kom paniken när det kom in typ 10! pers som skulle köpa korv eller nått och ställer sig bakom mig i kön! Gaah! Panik! Panik! Jag säger åt mig själv att andas och till slut så var det min tur betalade snabbt som fan och drog därifrån!!! kände mig ganska duktig efteråt som fan faktiskt gick in!!!

Hehe jag har inge folkfobi eller så :P

Aja nu ska jag försöka sova eller nått i den stilen natti natti!!

© Anna Brandell

RENEGADE FIVE - RUNNING IN YOUR VEINS


Lyssna här
! Helt klart värt det!


VERSE 1
We are on the run tonight
we never face the dark
Down there, lonely.
we never lose control
'cause we are making up distance
so close
In other words you better
give your friends all you can
If it makes you sweat
you gotta ask yourself
''I'm I good or bad?''

Chorus
After all we have done
its still running in your veins
when the night turns to day
you're still living with the fear
your fear are haunting for this rival through the night
Its still running in your veins
Its running in your veins

VERSE 2
If you wanna leave your life
it doesn't mean that you have to
stay strong
It's always sound more better
Help you stand up
straightned, facing
If a stranger comes to you
and tries to push you down in the face
Together in the darkness
You can feel the power in your hands

Chorus
After all we have done
its still running in your veins
when the night turns to day
you're still living with the fear
your fear are haunting for this rival through the night
Its still running in your veins
oooooo
Its running in your veins

VERSE 3
Put the fire on
Bleeding for the heath
Feel untuchable
Pointed out of stars
Its all there is for now
When tomorrow shows its face
you'll be seeking your reality
Life is what the future brings

Chorus
After all we have done
its still running in your veins
when the night turns to day
you're still living with the fear
After all we have done
its still running in your veins
when the night turns to day
you're still living with the fear
your fear are haunting for this rival through the night
Its still running in your veins

Stackars Frodo!

Mohahahaha! plågade röven av han idag! körde 3 varv på slingan i bra tempo eller ja... Morsan körde jag satt å höll i det där jävla Mongot vi hade med oss på släp! Jag förstår inte hur Acke kan trava fort som fan och ändå ha tid att hugga i allt och alla sammtidigt! han springer med käften öppen och hugger allt som kommer in i den tex mina armar skalmen på vagnen mm.. Stackars Frodo var jättesvettig och Acke var lite svettig fram på bringan!

Sen så Ringde Maria och väckte mig i morse och berättade att hon tydligen hade anmält Hubbe till östersund på Fredagen och JAG! skulle köra! mitt svar blev typ öhh vah?! jaha... öhh vad kul! snark snark.... men sen vaknade jag lite mer när det gick in i huvet vad hon egentligen hade sagt! Men det ska bli kul! såg iofs startlistorna nu ikväll och det verkar bli ett jävla tufft lopp men det är väl bara att tuta och köra och hoppas på en liten slant kanske?!

Jävla östersund! Penni kom inte med i nått lopp då hon har dåligt med poäng och har startat bort sina företrädesstarter! men hoppas och håller tummarna att Cattiz kommer upp ändå!! vi ska ju suuuuupa!!!

I morgon blir det Skitiskörning! ska köra den så supersnabba Cometen! Wiiie! sen ska jag plåga Acke lite så han är mör och fin tills när Pelle ska sko honom bak! Stackars Pelle!

Sen så vet jag faktiskt inte vad jag ska göra... någon som har förslag?!

Aja jag är trött så funderar på att försöka lägga mig och sova men vet att jag inte kommer att somna förren typ halv 4 på morgonen ändå:P

ByeBye pöss å hej!

Jag är så jävla duktig!

Japp det är jag! jag har städat mitt rum nu ikväll! slängt all skit och dammsugit och grejjat.... det tog typ en timme max! varför gå och gruva sig så jävla länge när det går så fort?!

Sen har jag ju som sagt lite planer på hur jag vill ha det på rummet men torde ju alrig få tummen ur röva och göra det:P
Vill möblera om mitt rum så jag får väggen brevid dörren fri och så vill jag måla en siluett av en stegrande häst där.... eftersom jag har vinröd vägg så tänkte jag antingen göra den svart eller mörkare röd än tapeten.... har precis tänkt ut hur det ska se ut men sen om det går att göra i praktiken är ju en helt annan sak!

Äntligen har jag kört både Acke och Frodo igen! i lördags! Acke kändes klart förbättrad! körde på slingan då det är så jävla löst på rakbanan och jag är rädd att ryggen åker på han igen! Han var lite fjaskig och såg spöken typ överallt men det är ju roligt att det händer nått när man är ute och kör! Pelle hade dock bara slage på skor fram så han var fortfarande lite öm i bakhovarna! Sen så var Ali ute ur hagen så turen blev lite extra spännande:P sen förstår jag inte vad han skulle ut ur hagen å göra då han ändå bara stod och glodde som ett mongo!

Frodo kändes Jäävligt bra under omständigheterna (han är så fet att magen tar i skalmarna på båda sidorna) Lat som vanligt men verkar inte ha tappat så himla mycket rent konditionsmässigt! körde på slingan med han också fast i mycket snabbare tämpo!

I morgon blir det körning igen fast då får mamma följa med och köra Frodo så tar vi Acke på släp..... får för mig att han mår bra av att inte släpa på vagnen så mycket... :S

Träffade även Mojje i helgen! Det är en människa jag har saknat! überkul var det!!

Cattiz var hemma igår!!!! Superkul! åkte och hämtade henne uppe vid park och så for vi till Maria och våldgästade henne och John Erik! hihi dom blev sååååå glada att se oss:P saknar dig redan!!!

nääe nu ska jag dra upp mina fötter ur mitt fotbad sen ska jag sova:P.....

Pöss Pöss hejdå!




None
© Anna Brandell



Fuck you!

Fuck You!

Nu är jag less! dra åt helvette!

Det är inte lätt!

Det brann idag på solänget i stall 7. Orsaken till branden var en platta som stått på. Olyckshändelse självklart men se så det kan gå! som tur var så var det inga hästar inne och en av bröderna brothers släckte elden innan brandkåren enns han komma.

Frodo har fått skor! så nu blir det köra av! Acke ska också få skor i morgon så ska köra bråda grisarna då! kul! eftersom jag inte har kört dom på typ hur länge som hellst!!
Kul att se hur mycket Frodo har tappat!

Slepnerdagen på solänget på onsdag! och Ulf Arne har inte en enda till start?! why?! får kanske gå dit och fråga *smart*

Slut på cigg!! Gaahh! galen galen!! bajs bajs!! slut på pengar!! shit shit!!  abstinensbesvär javisst!

Aja nu ska jag duscha byebye!


Rallar Jo & Ulf Arne Johansson


© Anna Brandell



Saknar dig med!

 

4 dagar sedan!

nu har jag vare lite dålig på att uppdatera igen men har haft mycket för mig...
Fest i söndags.. bakis i måndags...trav på Ammerån igår!

Jag känner mig lite tråkig för tillfället eftersom det inte händer så mkt i mitt liv just nu.... men alla har väl svackor right?!

Trav idag!! Familjens dag!
Wiie massa tivoli och shit! brukar komma ganska mycket folk och det är ju kul! ska försöka leta upp kameran som jag har förlagt någonstarns för maria ville knäppa kort idag:P... *helt ärligt så är hon snart bättre på det än vad jag är*

Men men nu ska jag äta och hoppa i duschen sen blire travet!
Hej hopp,,, ähh kommer inte på nåt...


Santana ska kvala!! hålla tummsen!


© Anna Brandell

surströmming!

Wiie pappa fyllde år i onsdags så vi ska äta surströmming idag! Jag har aldrig varit någon surströmmingsätare men vafan man måste ju väl lära sig.. .eller?..
Jag är lite grinig idag för jag har slut på cigg och slut på pengar.... skit!!! får inte pengar förren på onsdag men hoppas jag kan få lite av morsan och farsan för annars blir jag nog inte så rolig att ha å göra med...

Longerade Acke i höggräs idag! HAHAHA såg ganska roligt ut när han sprang runt i gräset som gick över halva magen... och när han skulle försöka springa och äta sammtidigt... haha synd att jag inte hade kameran med mig:P
Men han känns fortsatt bra iaf.... ser myyycket bättre ut när han får springa på gräs så det är nog att han är hovöm som gör att han ser lite halvrisig ut när jag kör han men som tur är kommer Pelle hem på söndag och då får han lov att sko Acke sådeså!!!

Fest på söndag!! och Fredag!! Uscha!

Aja hej hopp gummisnopp!
Acke kan vara snygg när han vill också:P



© Anna Brandell

redigera tills jag döör!

Wiie det är så kul att redigera bilder!!! NOT! varför kan dom inte bli superbra direkt ur kameran?! aja jag har ju gjort lite rätt för mig idag iaf då jag har redigerat bilderna som blev bra från solänget och skickat dom till Ricky! Stackarn som håller på med min dator:P

jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra idag... städa rummet kanske?!... funderar på att göra en deal med morsan om att ifall jag flyttar upp på rummet igen så kan vi köpa en katt:P... det kommer hon aldrig gå med på men försöka kan man ju:P

aja nu ska jag fortsätta med mitt inehållsrika liv!! Bye Bye!


© Anna Brandell

Trååk!

jag har haft världens slappaste jävla segdag idag!! inte gjort nånting vettigt! först så klev jag upp och hjälpte morsan att fodra hästarna sen så gick jag och sov igen... till klockan var typ halv fyra på dan!!! det är inte normalt!
Sen såg jag att vi hade fått programmet till Ammerån Wiiie kollade igenom det medans jag satt ute och rökte.
Sen åt vi och åkte ut på stallet, Longerade Acke på innerplan eftersom han är så ömfotad nu.... åkte hem och har suttit här sedan dess.... jag har så innehållsrikt liv?!

Hejdå!

bloggelibloggblogg

Tjolahejsan!
Idag har jag vare jätteduktig * klappar mig själv på huvet och säger duuuktig idiot!* Jag har vare på stan! det är ganska illa hur folkskygg jag har bleve tex, så kan jag inte gå förbi mcdonalds för det sitter för mycket folk som tittar på en när man går förbi... jag vet ju själv att man tittar! aja iaf så köpte jag nya strängar till gitarren, ett USBminne och en ny "plopp" till pircingen! en smilys för morsan tyckte jag såg så arg ut med den svarta piggen så då fick hon betala:P man får ju inte vara dum heller:P

Sen ringde jag till Ricky och frågade hur min dator mådde.... den mådde inte så bra tydligen.. nån fläkt eller nått sånt hade sprängts!! det luktar som att det kommer bli dyrt!

sen åkte vi på travet och Ulf Arnekörde galopp med alla sina hästar tror jag:P bra dag på jobbet.
Men det som var roligast var nog att Marine vann med spokesman(stavning?)  och får åka till amatör SM!

I morgon har jag inga direkta planer utom att jag ska köra Ackebus! åhh så roligt..

Pöss å kram hejdå!

Trollboll vid sedern på solänget!

© Anna Brandell

Hoting!

sådär nu var Hoting bortgjort för iår! sköönt!
Och som tur är så är ju jag ingen svikare ;) så jag följde med Lindahls dit och värmde Comet som var ûberpigg! kul!  Sanna körde nytt personbästa med honom och Lilleman fick sista pengen!

Jag har tamefan sett det värsta någonsin i musikväg!! alsång på skansen får ju fan ta och skärpa sig.... fyra jävla pansionärer i clowndräkter som sjöng falsk mesrock?! kan det bli sämre?! min musikaliska del av mig fick en ordentlig törn!

Shit! Ricky tror att det är grafikkortet det är fel på i min dator!! Bajs! det är ju typ svindyrt! jag som är bakrutt!!!

hmmm Moppen är fortfarande sönder och har inte pallrat mig iväg och köpt nya strängar till gitarren... men i morgon ska jag in till stan och köpa födelsedagspresent till pappa! och nya strängjävlar!!!

Skit påer hejdå!


© Anna Brandell

nu?!

Jag får för mig att min tur kanske börjar vända nu? fast det ska man väl inte säga högt för då går det åt pipan igen....
eller kanske inte vända men iaf lägg sig på den här nivån,,, tror inte det har hänt något riktigt dåligt på dom senaste två dagarna...

Och jag ber väldigt mycket om ursäkt till alla mina typ 10 läsare men båda mina datorer ligger fortfarande nere, den ena håller pappa på att laga och den andra håller ricky på att laga!

Det har hänt ganska mycket sedan jag bloggade sist men orkar fan inte dra allting här.. får ju typ skrivkramp...
Kolla Marias blogg för vi har nog gjort typ samma saker... känns lite som vi har suttit ihop den sista tiden?!

Aja Hoting igår! Lilleman var 3a och William fick sista pengen eller var först utan... båda sänkte rekorden.
Comet var diskad men vart lite konstigt värmd... salve var diskad och Tiger fick startförbud....
Jag och Maria åkte med henned farmor och farfar till typ sollefterå och där bytte vi vil och åkte med Kurtan och John Erik till Hoting... aja. det var ju ingen pinsam tystnad iaf... :S

Just nu så sitter jag och väntar på att dom ska ringa från Ammerå och säga att jomenvisst det går skitbra att du och Maria kör den 15!

Jag är lite putt....  fan suttit och jobbat med den jäveln hela vintern och nu ska jag fan inte få starta?!...... låååågt!

skit på er hejdå!

Utmanad

Utmanad

Jag blev utmanad av Maria att svara på dessa frågor:

Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag:
1.  Köra Grisponnyn
2. åka och köpa ett USB mnne
3. vänta på att dom ska ringa tillbaka från ammerå
4. Tala om för Maria att jag ska köra Comet och hon får köra william där:P
5. Sova?!

Vad gjorde du för 10 år sedan?
För 10 år sedan var jag 7,5 år och jag har ingen aning om vad jag gjorde då?

Vilka platser har du bott på?
Örnsköldsvik, Noraström och Veda när jag gick på Nordvik

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
1. köpa en gård!
2. köpa en shettis och en åsna.
3. Äta Hotellfrukost varje dag.
4. hyra ett privatflyg och åka utomlands
5. köpa en vattensäng.
Jag utmanar:

Cattiz

Helvette!!!!!!!

Ok! nu börjar jag bli jäveligt less på skiten!!!!!!
Nu har två strängar gått av på gitarr jäveln också!!! Nu har jag verkligen inget att göra!
Vad gör jag för fel?! Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan.... iofs tror jag inte det hjälper men ändå! och visst jag har det kanske inte så illa ifall man jämför med barnen i afrika men ändå!!!
Och moppejäveln kommer ta en evighet att laga eftersom det tydligen är nån jävla skruv som har gått av och sitter fast i hålet där man skruvar tillbaks avgasröret och det måste man tydligen lämna in och borra lös?! Fan Fan Fan Fan Fan Fan!
Och dom där jävla korterna från frankrike går inte att få in i datorjäveln heller för att själva hålena där dom där piggarna ska in är typ glapp eller nått!!! Bajs Fan Fan Fan Fan!!!
Sen är det trav ikväll... så ska ni dit och spela så håll er undan från mig för då kan jag garantera att ni inte vinner...
Hoppas Cattiz kommer på travet ikväll!!! sakna!.... det är säkert hennes fel att allt går åt pipan... Cattiz kom hem!!!!
Och jag såg en jättesöt kattunge i en annons i tidiningen idag.. vill ha vill ha vill ha! men.. jag ska nog inte ha nå djur.. jag tar ju bara ihäl alla!!!

Ricky och Hans fru var i tidningen idag! jättefint repotage om Lovisa som föddes 14! veckor för tidigt!

Och jag har motionerat idag!!.... cyklade hem från stallet!! Wiie!....

Aja Skit på er hejdå!!

Det går bra nu.... NOT!

Jag håller på att funderar på ifall det är karma som spökar men kommer inte på något dumt jag har gjort för att förtjäna detta?! Först tar fågeljäveln livet av sig sen får jag virus på datorjäveln! så nu har jag två trasiga datorer! och till råga på allt så har avgasröret lossnat alltså hela skiten har ramlat lös på mopeden!

Så jag har alltså inget sällskap när jag är hemma för fågeln är död och jag har inget att göra när jag är hemma för har ingen dator! utom den übersega vi har nere i källaren som jag sitter vid nu.... och jag tar mig ingenstarns för att avgasröret har lossnat!!!!!!!! Fan också!!!

Det enda som går bra för tillfället är Acke, körde honom igår och han kändes riktigt bra.... det där att han inte ska kunna springa på vägen ut är bara bullshit! för blir matte bara lite arg så är det inga problem alls :P



© Anna Brandell



You ain't good enough to waste my time!

RSS 2.0