Back In Buisness!

Bloggandet har helt klart legat på is nu på slutet men nu är min plan att göra ett ryck och köra igång äntligen satt i verket!


EGON! Mannen från landet, eller ja rättare sagt lappland! Även kallad Busen av de stackare som måste gå förbi med sina hästar på dagarna då herrn vaktar sin sällskapsdam väldigt noga!
Han är helt klart The One! man kan nog inte bli mycket nöjdare med en sådan underbar "liten" stjärna!
Bortsett från att han under en ridtur lämnade av mig i en snödriva för att jogga lite "solo" har allting flytit på så otroligt bra att jag inte kan tro att det är sant.
Vi körde intervaller på rakbanan idag tillsamans med bäbisarna Berra och Edur (nyblivna 3 år), efter Pelle och patrik diskuterat en stund om hur fort dom skulle köra (40-50fart ungefär) så vänder Petrik sig om och frågar ifall "storen" hänger med dom då?
Jag svarade - Ja det hoppas jag verkligen, annars så får jag nog fan lov att skicka tillbaks honom till Åsele!
Hängde han med? OHja! Jag kan helt ärligt säga att jag inte haft så ont i armarna sedan jag körde intervaller med Peggan! Travade som en klocka.
Riktigt superkul då han oftast är lite oinspirerad och lat! Det blir helt klart fler sådana intervaller!
Vi tog även en tur till Dannero på kliniken då han sticker höger-bak när han joggar sakta, jag åkte dit med inställningen att vi helt klart skulle hitta någonstarns där han var halt pga. Bäckenfrakturen och att han därför gått och snebelastat något ben. Men tji fick jag, han var inte halt någonstarns. Dock fick han en Fenylbutazonkur (stavning?) för att se om det blev någon skillnad. Det vart det inte heller. Smärtfri - Check.
Så nu tränar vi på för att bygga upp vänstersidan och försöker jobba honom rakt även i lugnare tempo.

Klarat körkortet har man gjort också. Wihiiii! Uppkörningen kan vara något av det värsta jag någonsin varit med om kan jag lova! De som känner mig vet att jag defenitivt inte är speciellt lättstressad.... Hah! jag var så jävulskt stressad och nervös så att när jag kom tillbaka till körskolan och Frida frågade mig vart jag kört någonstans kunde jag inte svara på det. Eh, jag parkerade på EM-Möbler, det var typ allt jag kom ihåg. Kan faktiskt inte säga att minnet av uppkörningen har kommit tillbaks heller, men huvudsaken var väl att jag klarade det:P
Morsan har alltså blivit av med sin bil, den fula,lilla, ÅDIIJäeveln!! Jag hatar biljäveln men så länge den rullar så sitter jag bakom ratten. Jag är numer utnämnd till morsans privattaxi. 05:50, skjutsa morsan till jobbet. 15:45 hämta morsan på jobbet. 17:15, Skjutsa morsan (och mig själv) till stallet. ca20:00, åka hem.

Nej Detta går inte, jag gör ett tappert försök att lära mig sova som typ normala människor brukar göra. Alltså inte gå och lägga sig klockan 4 och kliva upp klockan 6, det har visat sig inte fungera så bra.


So Long Suckers!!!


Kommentarer
Postat av: Linda Calissendorff

VÄLKOMMEN TILLBAKA! =))) Ha ju saknat dig här....

Ha du kollat med monica om de är nått i ryggen då? =) Roligt med en fräsch nordis de är inte vanligt så var glad för de!! ;0))

2010-03-24 @ 23:21:41
URL: http://www.lillbumsan.bloggagratis.se
Postat av: Victoria

Woho!! saknat alla elaka inlägg när man sitter och skrattar för sig själv i soffan ;)

2010-03-24 @ 23:36:30
URL: http://victoriali.blogg.se/
Postat av: Sanna

Grattis till körkortet =D hoppas att det fortsätter att rulla på bra med nordisen=)

2010-03-25 @ 14:39:40
Postat av: Anonym

Hej!

Tävling pågår så kika in:

http://laurenconradvskristincavallari.blogg.se

2010-03-25 @ 14:58:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0