Yra Yra Yra! Bärs Bärs Bärs!!!

Vilken äcklig, avskyvärd och otroligt underbar helg det har varit! Storsjöyran! Jag har verkligen haft så kul man kan men är samtidigt jävligt glad att det bara händer en gång om året! Träffade ohyggligt mycket folk, synd bara att man inte kommer ihåg namnen på ens hälften. Men hoppas vi möts nästa år igen!

Jag har sovit i ungefär 20 timmar efter hemkomsten och det var välbehövligt för trots detta så går fortfarande hjärnan i någon form av slow motion! En mycket lättare nu än i bilen på vägen hem dock!

Trav i morgon och jag jobbar! Vi har faktiskt fått in riktigt mycket beställningar nu! hoppas bara att det rullar på i samma fart framöver! Hoppas jag får något sällskap!

Peggipoo har min mor och far tagit hand om medan jag har varit på äventyr och min pappa verkar faktiskt ganska impad av henne... Det kommer ju aldrig bli en elitloppshäst men hon är faktiskt jävligt trevlig att köra!

Cattiz häst vann lopp idag! Uscha vad roligt! Även om jag är lite dålig på att uttrycka det så tycker jag faktiskt att det är superkul!!! Keep it going!!

Äscha vad fan jag sitter bara och ströskriver av någon anledning, nu blir det sängen tror jag(tänkte prova sova i min egen säng inatt faktiskt!) Eller fortsätta läsa min nya bok som måste vara något av det roligaste jag har läst även om jag inte ens har läst en fjärdedel än!

So Long Suckers!

Kommentarer
Postat av: Cattizstattin

HAHA din egen säng ja ;)

2009-08-04 @ 06:59:24
URL: http://cattizstattin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0